Емил Димитров: Цветанов клюкареше на Борисов

  • 31 май 2013 18:13

  • 8910
  • 48
Емил Димитров: Цветанов клюкареше на Борисов
©

Не казвам, че в ГЕРБ се е случило в един момент нещо, което да покаже, че в партията нещата не са наред. Но не трябва да се допуска висш партиен кадър да заема ключова позиция в силово министерство, защото веднага се получават изкривяванията. Така започва политиката да се бърка в изпълнителната власт и виждаме резултата, обяви в предаването "Лице в лице" Емил Димитров.

Напрежението, което се получи в България, и тази полицейщина не помогнаха на никого. Няма да ме чуете да кажа, че само лоши неща са се случвали по време на управлението на ГЕРБ, но вътрешното напрежение влияеше на решения, които можеха да бъдат много по-добри, коментира политикът.

По думите му, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е влияел на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, като е готвил интриги в партията и компромати срещу други политици. Борисов съзнаваше всичко това, но нещата си продължаваха по същия начин, допълни той. След като все още го подкрепя, значи му вярва. Нормално е да вярваш на втория човек под теб, но е нормално и да проверяваш подадената ти информация, категоричен бе Димитров.

Аз не казвам, че някой от управляващите или държавата закриля контрабандата на цигари, но истината е, че управлението не успя да се справи с проблема, каза той в отговор на въпрос дали бившият шеф на МВР е покровителствал контрабандата на тютюневи изделия в България.

Димитров добави, че вярва, че МВР е рекетирало бизнеса. Влиза някой от службите на МВР в офиса ви въз основа на някакъв сигнал, който може и да е измислен, взима цялата документация и след това започват някакви срещи за убеждение. Това са ми го разказвали лично бизнесмени, на които им се е случвало. Не мога да кажа колко масова е тази практика, но случаите не са единици. Аз сигнализирах това на Борисов. "Да ги заловим!", "Добре, залови ги!", преразказа Димитров.

На въпрос за конфликта му с Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после, той отговори - направете си извода защо вече не е ГЕРБ на власт - след като има такива остриета...

Имах надеждата, че след резултатите от парламентарните избори лидерът на ГЕРБ ще направи размествания вътре в партията. Той обаче явно е счел, че такава мярка не е нужна. Със същите хора е силно съмнително бъдещето на партията, смята политикът.

Все още ли се страхувате за живота си, попита го водещата. Вижте, аз не съм от страхливците, но не съм и безкраен безразсъдник. Никой не ме е заплашвал директно, обяви той, но отказа да коментира темата.

Не убивайте лошите вестоносци, защото те са вашите приятели, обърна се той към управляващите. Тези, които ви казват лошото, са най-ценни. Първите трима, които дойдат и ви кажат: "Шефе, ти си най-добрият", първи ще ви забият ножа в гърба, заключи той.

Последвайте канала на

8910 48

Свързани новини

Коментари 48

Добави коментар
;)

2013.07.19 | 14:38

47
Всички плюят против единственото работещо правителство за последните години.. Правителство,което държеше Русия надалече от нас,но ще видите вие кво ще стане ;) Ще ревете за Бойко след 1 година,помнете ми думата ! Всички го плюят защото спираше много далавери,но това го виждат само по-интелигентните българи за съжаление... Само като видя погледите на Орешарски,Станишев,Местан,Манолова и куп други политици ми става ясно що за хора са... В 95% от случаите познавам какви са хората само по излъчването им,а тея са престъпници от класа !!! В затвора ако отидете ще видите подобни физиономии

2013.07.19 | 14:39

48
Гей обичаш манафите от Турция и чафутите любител на мутрите геове будайсти цвинокио и буда лата нарцистичното мекотело БЪРЛОГОВА ДУПЕДАВОВА НА ТУРЦИЯ БУДА!!!ВСЕКИ УЧИЛ ИСТОРИЯ ЗНАЕ най близки до нас са славянските народи в това число и Русия!!

2013.07.19 | 14:37

46
Не знам защо ми е толкова кеф като чуя гейберски плач?

2013.06.03 | 13:51

30
ЗА ВСЕКИ ГЕРБЕРАСТ Е ГОЛЯМА ЧЕСТ ДА ПОЧСТИ С ЕЗИК СФИНКТЕРИТЕ НА ФИДОСОВА И ЦЕЦКА ,СЛЕД КАТО НАПЪЛНЯТ ПЛИКОВЕТЕ ...

2013.07.19 | 09:07

45
както и на всеки атакист,като го гледам тоя чуколов само дето публично свирки не му прави на волен.
АСФАЛТ ЕФЕНДИ

2013.07.19 | 09:06

44
EX БOЙKO ,БOЙКО КАКВО ЩE OБЯСНЯВАТЕ СЕГА С ЦВИНОКИО ,ЯНЕ И ДАЛ НА ЕРДОГАН ??? МАЙ ЩЕ ИМА АЕЦ !!! ВЪРЛ КОМУНИСТ КАТО ТЕБ ,ПРОДАЛ СЕ НА ТУРЦИЯ -ПЛЮЕ ПО СОЦИАЛИСТИ И РУСКИ ИНТЕРЕС. СМЕШЕН СИ АСФАЛТ ЕФЕНДИ

2013.07.19 | 09:04

43
Единия клюкярел на другия - а ти сега какво правиш хе хе хе?Нескопосните калинки сега се мъчат да си докарат някой лев отгоре с измислени и определено провокиращи бръщолевения. Нагаждачеството и липсата на достойнство е отдавнашна черта на бай Ганьо , но при ага Сидероглу тя достигна апогея си!Емилчо просто иска да си види физиономията по телевизията и да се нагоди към новото статукво - жалко , повърхностно и първосигнално.
Ne narod,a....

2013.07.19 | 09:04

42
Ръфате се по- яростно и от улични псета.А като излезете навън,еднакво се гърчите кое да платите,кое да забавите.Джобовете ви с хиляда дупки.Тези-"безпартийните",ви плащат грошове,защото имало криза(сбъднатата им мечта),която ще ползват като щит,още 50 години.Другата сган-тъпче децата и семействата ви с боклуците на Европа и Азия,но с евроцени. И докато вие се хулите,те ви се подсмихват и купуват имоти по цял свят,децата им учат в най-скъпите унивреситети,имат милиарди в банки и 'офшорки".И непрекъснато ви пеят оди,че това го иска демокрацията,че това е единственото и без алтернатива.Гламава и овчедушна сбирщина сме,а не нация.Хванали са ни цаката много майсторски.
33

2013.06.07 | 14:05

41
Оказа се и се доказва,че само Цветанов е бил мъжкар,близък на Борисов!!Само той не го предаде или по точно не извади фалшиви компромати!!!
desen

2013.06.05 | 17:22

40
АБЕ ДО КОГА ЩЕ ДАВАТЕ ТРИБУНА НА ТОЗИ МАНГАЛ-ПРЕСТЪПНИК!? КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ВЗИМА БРЪЩОЛЕВИЦИТЕ МУ ЗА ИСТИНА ?
еленски

2013.06.05 | 17:21

39
Много късно изметен боклук от ГЕРБ. Жалкото е, че има още боклуци като него.

2013.06.03 | 13:50

27
ГЕРБ се насират от страх ! ВОЛЕН така им го навря ,че няма изваждане !С наврян ще си ходят ,отдалеч ще се познават!

2013.06.04 | 13:58

38
тоя които ще се насира от страх е волен само че е толкова тъп че още неможе да го разбере.
Бял Полуовес

2013.06.01 | 11:15

22
За догановия ибрикчия Волен ли говориш?Та той е пизда с ушами!
111

2013.06.01 | 06:40

16
Абе, смотльо! Ти на всички новини ли с този коментар излизаш. Тоя не го знам да е от партия Юруш. Относно натиска над бизнесмени, това,което е казал е смешно. Той как си мисли, че се правят проверки на фирми. Много ясно , че се взимат необходимите документи и после се привикват за разговор хората, които имат отношение. На този до сега май не са му правили проверки. Сигурно е имунизиран от това, та толкова се впечатлява.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини