Див скандал между Цветан Цветанов и Делян Пеевски

  • 29 май 2013 10:46

  • 25259
  • 71
Див скандал между Цветан Цветанов и Делян Пеевски
©

Волен Сидеров ясно заяви подкрепата си за тройната коалиция. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Изказването му предизвика бурни реакции на цялата група на Атака, които скочиха на крак с викове „Защо лъжеш, бе“. Видя се всичко каквото сте договорили, видя се реваншизма, отговори невъзмутимо Цветанов.

Той каза, че е налице и първата стъпка за изолация на президента Росен Плевнелиев , визирайки внесения законопроект за ДАНС. Според предложените промени назначаването на председателя на ДАНС няма да става с указ на президента, а от тройната коалиция. В кабинета има представители на олигархични кръгове, каза Цветанов и каза, че скоро ще излязат данни за това кой стои зад кабинета. Рязката промяна в състава на кабинета и замяната на Калин Тихолов и Иван Данов, означава, че всички сте се оплели, заяви зам.-председателят на ГЕРБ. Кадровиците на кабинета са Сергей Станишев, Лютви Местан, Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Волен Сидеров, каза Цветанов и индиректно атакува Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на от ДПС. Сега има един депутат, който стана агресивен когато служебният кабинет прие решение да извади държавните пари от една банка и да въведе правила при влоговете. Преди беше тихичък, отбеляза Цветанов и припомни за една среща с главния прокурор Сотир Цацаров, на която изненадващо се появил Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Важно е в спорта да има министър, който е професор по синтаксис и гарантира успех в новия олимпийски цикъл. Те ще бъдат изключително добре подготвени с ясно изразен синтаксис, каза Цветанов.

Депутатът от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на буквално изпусна нервите си, като взе думата. Обърнете се, не се правете, вие вадите много лъжи, каза Пеевски. Сега ще излезе с колко криминално проявени лица сте се срещали, това ви го обещавам лично аз. Но няма аз да се занимавам с вас, а правораздавателните органи, защото сте извършили много престъпления г-н Цветанов, заяви депутатът от ДПС.

Мишо Бирата подходящ ли е за спортен министър, попита лидерът на ДПС Лютви Местан. Не съм ви обвинявал, че в качеството ви на физкултурник се грижихте за сигурността на страната. Не съм си позволявал да критикувам, че премиер може да бъде пожарникар. Не всички са гребци и не са приятели на Пашата, за да работят в Министерството на спорта, каза Местан.

Последвайте канала на

Novini.bg
25259 71

Свързани новини

Коментари 71

Добави коментар

2013.06.15 | 00:27

68
Поздравления за г-н Сидеров.Благодарение на гласа му за нужния кворум вече ще имаме работещ парламент.Когато народа излезе на улицата,Бойко подаде оставка и хората останаха с пръст в устата.Сега вече политиците ще имат едно на ум,ще приемат по бързо работещи закони, СИДЕРОВ ще гласува и бъде коректив,отколкото ГЕРБ.

2013.06.18 | 16:45

71
Потурите ти стоят добре , но новата чалма явно много ти стяга. А обрязването как мина?Казват ,че на ага Сидероглу не му понасяло много , а на теб?

2013.06.15 | 00:27

67
Калиткоооо, ти си много зле бе човек! Кой ще е коректив и кой ще ги измисля тези работещи закони, че не мога да се сетя! Простотия до шия! Цялата предизборна кампания на тия, беше компроматна война! Някой обърна ли вниание обаче, че всички записи и компромати, излезли в пространството, бяха в ущърб на ГЕРБ! Как стана така, че при толкова масирано подслушване, не се появи нито един запис, който да уличава някой от бсп! Такива като теб са риби, ама от тези дето ги хващат с бастун, защото са много тъпи!

2013.05.30 | 19:34

46
Сидеров е постъпи правилно. Имаме спешна нужда от функциониращо правителство! Твърде тежко е наследството на Борисов - социална, икономическа и политическа криза, а само ГЕРБ имат полза от задълбочаване на тази ситуация.

2013.06.15 | 00:28

70
Браво на Сидеров - беше между чука и наковалнята, но постъпи достойно! И едните и другите го обиждат, защото си има собствена политика, ориентирана за народа! Колкото и да злобеят мафиотските партии и феновете им- няма да го пречупят!

2013.06.15 | 00:27

69
Тлъста рязана свиня!
отбора на затвора

2013.06.15 | 00:26

66
Цвръко взе ли си два три чифта гащи малко вафли и четка за гъз че много хора те чакат на онова място ...нали знаеш!!??
ОТНОСНО АТАКА

2013.06.05 | 13:36

59
ДОБРАТА НОВИНА ОТ ВЧЕРАШНИЯ ЦИРК Е ,ЧЕ ВЕЧЕ ВСИЧКИ РАЗБРАХА КАКВА РЯДКА БОЗА Е СИДЕРОВ И,ЧЕ АТАКА НЯМА ДА Я ИМА В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ. ВЕЧЕ ГОВОРИХ С НЯКОЛКО ЧОВЕКА ГЛАСУВАЛИ ЗА АТАКА ТОЧНО ЗА ДА НЕ ДОЙДЕ ДПС НА ВЛАСТ - А СИДЕРОВ ТОЧНО ТОВА НАПРАВИ - ЗАТОВА И СЪДБАТА ЩЕ МУ ГО ВЪРН

2013.06.15 | 00:25

65
Ако Волен не беше натиснал копчето,какво следваше:Нови предсрочни избори за парламент.(за който ГЕРБ жадува неистово).Финансовата им мощ,властовия ресурс на регионално ниво,несьизмерими спрямо тези на Волен,щяха 100% да вкарат освен ГЕРБ,ДПС,БСП и няколко олигархично-партийни структури,като НФСБ,РЗС,а защо не и Кунева,който щяха да се "прегьрнат" с ГЕРБ в името на "националното" спасение на страната осигурявайки на ГЕРБ парламентарен комфорт,срещу сьответното осребряване.Сидеров го очакваше цуг-цванг"-По реактивните му привьрженици да се отдрьпнат,защото клекнал на Бойко,което влече загуби на мандат.Тоест-натикан в парламентарният ъгъл без никаква възможност за парламентарен контрол и въздеиствие,както в парламента,така и сред обществото.Чрез сегашната си постъпка,той остава коректив,този който ще им "бърка" в очите с проектозакони защитаващи интереса на огромната част от хората.Кристално ясно е,че те ще бъдат отхвърлени от трите други,но това е неговата цел и задача:ДА покаже "фасадната им демокрация",която защитава единствено интересите на прилежащите им олигархични структури,който им осигуряват властовите и финансови потоци.
Свиневъд

2013.06.14 | 12:11

64
Тоя Пеевски е таква свиня спрасната...
Волна

2013.06.14 | 12:11

63
Природно гласовито недоразумение е този Пеевски. Българин ли е? Или Кириак Стефчов?
Свещенник

2013.05.30 | 18:41

37
Преди 150 години Славейков е казал:"...Не народ а МЪРША..."! Да ви е честито новото правителство....Българи юнаци!...Още 150 години ще си сърбаме попарата всички до един!

2013.06.10 | 11:21

62
Много е лесно да се цитират именити българи.И по Славейково време на СЛЕДОСВОБОЖДЕНСКА България е имало различия и приперни.Но днес е нужно в парламента да има по малко различия и приперни.За жалост това зависи от нашия избор на депутатите.Ще гледаме циркове, но и очакваме разумни приети закони.Заради Сидеров днес вече имаме приетият закон срещу медиците.УСПОКОЙТЕ ТОПКИТЕ.Оставете депутатите да работят.
Питаме

2013.06.10 | 11:20

61
А бе какво става в България,бе,приятели ? Не мислите ли,че с повторното заграбване на властта от Тройната коалиция започва да се развихря явна вълна на комунистически реваншизъм и диктатура ?

2013.06.05 | 15:03

60
Уважаеми 240 депутати. Часовникът цъка. Не мислете, че има време пак за вашите тъпи задявки.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини