Янаки Стоилов: Призовавам Борисов да подкрепи кабинета

  • 29 май 2013 10:17

  • 2372
  • 3
Янаки Стоилов: Призовавам Борисов да подкрепи кабинета
©

Днес ние действаме, съобразявайки се с изборните резултати. Много анализатори бяха разочаровани от тях, но те не са лоши, защото не родиха новия месия. Това заяви Янаки Стоилов от трибуната в НС.

Той заяви че заедно с Коалиция за България ще подкрепят така предлагания състав за кабинета, защото той съдържа елементи, чрез които могат да се разрешат проблемите в страната. Установяване на върховенството на закона, икономическо възстановяване и социална поносимост, това очакваме от новия кабинет. Очакваме всички калинки да отлетят от администрацията, но това не означава да бъдат заменени с червени или сини, каза още той.

Мисля, че г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма никакъв проблем да подкрепи програмата, той заяви, че я харесва, даже може да я харесва повече от мен. Затова аз днес го призовавам да даде своя глас за правителството, каза още той.

„Ще даде ли възможност данъчната политика да бъдат облекчени най-ниските доходи на българските граждани? Ще се въведе ли от 2015 г. семейното подоходно облагане? Ще се предприемат ли мерки за най-изостаналите региони в страната? Ще се съчетаят ли социалните с образователните функции на училището?”, попита Стоилов бъдещия премиер. Стоилов заяви, че тези теми са отдалечили избирателите на социалистите. „Г-н Борисов вероятно харесва тази програма на правителството повече от мен и затова го призовавам да гласува в подкрепа на правителството”, каза Стоилов. Ние ще даваме принципна подкрепа на правителството, но за нас ще има върховно значение волята на избирателите, които са гласували за Коалиция за България, заяви депутатът.

Оставете личните сметки на заден план, не обслужвайте корпоративни интереси, бъдете държавници, призова бъдещите министри Янаки Стоилов. Радикалният ляв социализъм може да върне доверието в левицата тук и в цяла Европа. Грешни са сметките, които отсега скъсяват мандата на правителството. Вие ще имате решителна подкрепа за действия”, каза Стоилов.

Последвайте канала на

2372 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ika

2013.06.02 | 21:09

3
Бойко се чуди какво да измисли сега, само и само да не излезе, че е победен. Успех на новото правителство!
националист

2013.06.02 | 21:09

1
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ ПИШЕЩИ В САЙТА - ДО ПОСЛЕДНО СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ ЧОВЕКА ЗА КОГОТО ГЛАСУВАХ 3 ПЪТИ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН! ОКАЗА СЕ ,ЧЕ И БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО , ПРОДАЖНА ДРЕБНА ДУШИЦА , КОЯТО СКОРО ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО!АЗ ОБЕЩАХ , ЧЕ АКО СИДЕРОВ ПРЕДАДЕ ИДЕЯТА ЩЕ СРЕЩНЕ МНООООГО НЕДОВОЛНИ И БЕСНИ НАЦИОНАЛИСТИ - Е ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ!ТОВА ,ЧЕ ТОКУ ЩО ЗАГУБИ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ГЛАСА ЩЕ МУ Е НАЙ-МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ!ХОРАТА ГО РАЗБРАХА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА И ТОВА ЩЕ ГО ПРЕСЛЕДВА ВЕЧНО!
2

2013.06.02 | 21:09

2
Eto za tova Boiko ne go vze na seriozno prez celia mandat, zashtoto znae , che za pari bi si smenil viarata!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини