Бойко Борисов към Орешарски: Ако се бяхте обадили, щях да гласувам за вас

  • 29 май 2013 10:09

  • 12980
  • 51
Бойко Борисов към Орешарски: Ако се бяхте обадили, щях да гласувам за вас
©

Явно е, че сте се разбрали, ще има правителство, излъчено днес. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на дебатите за избора на нов кабинет. Наши съседи загубиха милиарди евро, а Румъния беше глобена със 700 млн. евро. Час по-скоро правителството трябва да отиде да работи, препоръча лидерът на ГЕРБ.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г иронизира Орешарски като каза, че се радва, че номинираният за премиер вече уцелва имената на министрите си. Аз съм човек, който дава доверие напред, надявам се, че тези които откровено не ги познавахте са добри професионалисти, каза Борисов. Времето в Европа е много тежко и държавите са пред срив. Надали има премиер в света, който не иска да вдигне доходите на хората, но не всички успяват, продължи лидерът на ГЕРБ.

Той се обърна към Орешарски с думите „Надявам се да сте разбрали, че финансовата криза бушува и трябва да приложите си всички умения и знания, защото няма да ви е лесно в компанията на тези партии. Пожелавам ви успех, кураж и много характер“.

Борисов обаче не скри и разочарованието си. „Ако бях на ваше място щях да намеря време да се срещна с първата политическа сила. Трябваше да ми се обадите и щяхте да получите моя глас. Нашата врата като партия е отворена към вас самия“, каза Борисов.

Репликите обаче провокираха Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да вземе думата за лично обяснение. От уважение към вас няма да спомена нищо за вашите министри, как ги намирахте и с каква квалификация бяха. Благодаря и за съветите във финансовата сфера, каза Орешарски, който е преподавател в УНСС. Въпреки това той каза, че ще разчита на подкрепата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Лидерът на ГЕРБ реши отново да вземе думата, но за изненада на всички се извини, че не е споменал президента Росен Плевнелиев и патриарх Неофит в изказването си.

Последвайте канала на

Novini.bg
12980 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар

2013.05.30 | 20:50

32
Бойче брато,бах мааму,тоз Волен много яко ни го начука ве и коши прайм сига ве,тя си иба май.ката ве,ади ве, кажи ве, мама ти дай.ба !

2013.05.30 | 20:50

31
Хубава реч,стегната и кратка не като на Станишев да се плюнчи 5 часа и да се обяснява колко е велик и да търси реваншизъм!Браво Борисов!Подкрепям те напълно!

2013.05.30 | 20:49

28
Каква реч бе,две думи на кръст не може да каже!Забравил туй,забравил онуй!Тиква проста!

2013.05.30 | 07:52

7
Както казах преди Бойко не е човек на място! До скоро казваше, че ще се регистрират и даже ако трябва 1 глас ще го дадат хахахахахах А сега се оправдава...

2013.05.30 | 20:49

30
Такъв измекяр като тиквата-гьонсурат няма. Защо не се регистрирахте и не гласувахте против, тикви смотани? Защо гледате отстрани. Заради вас сега има пак коалиция. Заради вашето некадърно управление тройната коалиция се върна.
Марш в затвора мутроооо!!!!!!!!!

2013.05.30 | 20:49

29
Абе тоя защо не е в затвора?!Тоя ли се е загрижил за кризата?Тоя ли дето накара хората да се самоубиват,защото им взе и последната сергия та да не могат и лев да изкарат?!Само фирми на ГЕРБ работят,другите са мачкани от данъчни,полиция,инспектори и митници.Разрешения за работа се дават само на фирми на ГЕРБ!
ludak

2013.05.30 | 20:49

27
Когато и последните поколения комунисти пукнете, няма да има безработица, защото хората няма да са свикнали на подаяния, нито ще искат без образование 2000 лева заплата !
БРАВО НА БОРИСОВ!

2013.05.30 | 20:45

22
ДРУГАРЮ ЧЕРВЕН ТУРЧИН ОТ АТАКА! ''Г Е Р Б'' СА ПРЕДПОЧЕТЕНАТА ПАРТИЯ НА 12 05 2013г. ЗА 7-ми. ПЪТ БОЙКО ПОБЕЖДАВА. А ТИ И ВСИЧКИ сер-гейчовци, местановци и боленовци СТА ПРЕДАТЕЛИ И ДРИСЛЬОВЦИ!

2013.05.30 | 15:55

9
Герберите направо място не могат да си намерят,щото ревизията за тяхното управление вече наближава.Цялата циркаджийщина през тези 4 години,целия гаден герберски геноцид върху народа,който накараха хората да просят и да ровят по кофите,трябва да бъде наказан и никога повече допускан до властта.Ся се чудят как да обвинят тоя и оня,за да отклонят вниманието от мръсотиите,които вършеха.НАРОДЕ,ЗАБРАВИ ЛИ ЧИЕ ПРАВИТЕЛСТВО ЗАСЕДАВАШЕ В АНКАРА.НЕ БЕШЕ ЛИ МУТРОМИЛИЦИОНЕРСКОТО.ЗАБРАВИ ЛИ,ЧЕ ЗАРАДИ ТЕЗИ ХОРА СИ ПОТОПЕН В МИЗЕРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!
хахахаха

2013.05.30 | 20:48

26
Не, глупендър ! Заради тези които гласуваха за комунистите, турците и малоумните "националисти" я има тази коалиция ! Заради всичките кухоглавци, които повярваха на безкрайната комунистическа пропаганда. Заради тези, които повярваха на турското протеже Бареков и заради всички глупаци, които са необразовани и мързеливи и си мислят, че държавата им е длъжна ! Ето за това !

2013.05.30 | 20:48

25
Хахаха е сега ще видите бич вие, ще разберете на Негрите какво им е било преди 200 години. Дупе да ви е яко, аз се омитам от тази държава ! Е сега сергейчо с има властта за 6 месеца или 4 години, като приключи с вас мизерници, направо мята куфарчето и костъюмът и отива на хавайте за ваша сметка. Как му лапнахте плувката... леле дупе да ви е яко наистина ...

2013.05.30 | 20:47

24
Орехов, бъди сигурен, че това правителство няма да го бъде! Хората знаят, че ти си една долна проститутка - едно време беше кандидат за кмет на София от СДС... Хората помнят управленията на БКП / БСП - 45-те години безвремие и мизерия, Лукановите и Виденовите зими, спрените еврофондове, корупцията, заменките и кражбите при тройната коалиция. Народът не трябва и няма да ви допусне отново до властта!

2013.05.30 | 10:27

8
Какво няма, вече стана вече са на власт, какво ще направиш, ще ходиш да протестираш ли ? Ми ходи протестирай, Сергейчо ще си сложи PVC дограма да изолира шума пък ти си протестирай, знаеш ли колко ще му дреме, че отвън има хора дето протестират ? Свърши вече, работата е опечена, 6 месеца или 4 години са негови. Ще избират който си искат и ще правят каквото си искат. Нищо не можеш да направиш.
Марк

2013.05.30 | 20:46

23
Очаквах, че политическия труп БСП ще бъде заровен на тези избори! Но Борисов се оказа наистина слаб биткаджия! Успяха да го спрат с няколко компромата! поне да беше направил един предизборен митинг! Сигурен съм, че щяха да се съберат няколко стотин души, ако не и 1 млн. както на митинга на СДС 1990 г.! Но той не е биткаджия, а страхопъзльо! така да изпусне комуноидите!!! но както и да е! Ще се поизмъчим още малко с тях! давам им 1 г. и ще ги пометем! Гафовете им започвеат оща с гласувануето на кабинета им с подкрепата на българските националисти и със заявките на ДПС към образователното министерство, където те ще прокарат обучение на роден език, а и недай Боже ислямско обучение!!! Честито на скапания бг–матрял!

2013.05.30 | 20:44

21
Само Бойко Борисов!!!

Добави коментар

Водещи новини