Борисов: Утре ще стане ясна тройната коалиция между БСП, ДПС и "Атака"

  • 28 май 2013 18:38

  • 15444
  • 115
Борисов: Утре ще стане ясна тройната коалиция между БСП, ДПС и "Атака"
©

След като видяхме, че могат да си избират председател на Народното събрание без да се регистрират, утре и ние ще влезем в парламентарната зала, но няма да се регистрираме, за да стане ясна тройната коалиция между БСП, ДПС и "Атака". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след заседание на Парламентарната група на партията.

По думите му, никой няма право да прави кабинет, ако няма гарантирани 121 човека. С нас не е разговаряно по темата, така че остават тези три партии. Въпреки че ние сме първа политическа сила и предложихме кабинет, не взимаме мандата, защото и "Атака", и ДПС, и БСП са против наше правителство. Борисов коментира, че депутатите от ГЕРБ няма да участват в гласуването на предложения от Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 кабинет.

Според политикът, предложеният кабинет е изцяло зависим от лобистки групи и червени олигарси. Борисов заяви, че много иска утре тройната коалиция да си състави правителство, за да спре с лъжите си. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на месеци наред говореше, че съм диктатор, а се оказа, че най-големите демократи сме ние. Той говореше, че ние контролираме медиите, а се оказа, че всички медии са под тотален контрол на две партии и една - две личности. Това е безспорна истина. Ето това е популизъм. Станишев и членове на неговия бивш кабинет, много хора, които и сега са предложени за министри, докато бях премиер, многократно са идвали у нас, идвали са в Министерски съвет. Ако Станишев е искал нашата подкрепа, това се прави ясно и точно, когато му е времето, и то по начин, по който обществото щеше да приеме: обажда се, честити ни победата, иска публична среща с ГЕРБ и казва: "Господа, народът отреди вие да сте първа политическа сила, но да не можете да управлявате сами. Малко повече неискани от вас сме ние. Затова ние, като втора политическа сила, предлагаме в тази тежка финансова и икономическа криза да ни подкрепите, да направим кабинет, да имаме правителство, да се пробваме дали можем да управляваме по-добре". Тогава можеше да ми зададете този въпрос, а не през медиите вечерта преди да се гласува правителството, когато вече е обявено, той да ми казва да гласувам. Това трябваше да стане преди 15 дни и тогава, аз многократно съм казвал - можеше да разчита на моя глас.

От всичко, което ни наговориха, и от всичко, което предложиха, се вижда един кабинет на БСП и ДПС, който надали може да се нарече "експертен", каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов отказа да коментира кандидатурите за министри на Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на и Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, които са били свързани с ГЕРБ. "Не мога да ги коментирам. Познавам ги и двамата. Професионалисти са. Пожелавам им успех", заяви той.

От БСП подмамиха хората с обещанието да вдигат данъците. Бедните хора си помислиха, че ще се повишат налозите на богатите, а повече пари ще стигат до социално слабите граждани. Оказа се, че планът на партията е друг, обясни Борисов. Червените говореха и за незабавен строеж на АЕЦ "Белене", а сега темата въобще не циркулира между тях. Да не говорим за тези 250 000 работни места, за които само заради тях аз бих бил готов да ги подкрепя, но се оказа, че те ще се случат след четири години, в края на мандата. Няма кой да ги чака за след години да създават работни места, заключи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

15444 115

Свързани новини

Коментари 115

Добави коментар
ами България?

2015.01.02 | 17:07

115
Новата (стара) тройна коалиция постоянно мрънкат как разбили ГЕРБ, Бойко го изритали и т.н. Симпатизантите им блеят в подръжка същото. Майната му на Бойко и на ГЕРБ, обаче аз не чух с България кво ще правят? Щели да дадът енергийни помощи на най-бедните. Ми то в България само циганите и пенсионерите вземат енергийни помощи. А парите се вземат от ... работещите. Нямало да се увеличава тока - ами НЕК е източен от партиймите фирми и партийните мегапроекти и това нещо трябва да се ПЛАЩА. Ако не е с увеличение цената на тока, ще го платят от бюджета, демек от данъците на хората, т.е. ... пак от работещите. Щели да създадът стотици хиляди работни места - какви на метачи по улиците и в партийните фирми, които работят само щот получават тлъсти държавни поръчки, демек пак ще го платят ... работещите. Тоз Делян Пеевски откъде има толкова пари? С какво се занимават фирмите му? Какво произвеждат? Всичко е откраднато от държавата, това са партийни фирми на ДПС те немогат да съществуват без да точат от държавата. Същото е с БСП фирмите. Що не произвеждат да изнасят продукти? Имаме целия пазар на ЕС 500 млн. души с високи доходи. А нашите фирми произвеждат гащи. С ПАРТИЙНА ИКОНОМИКА НЕ СТАВА! А те тука тръгнали да ми са радват, че биле му го на*укали на Бойко. АМИ БЪЛГАРИЯ? Наистина си заслужаваме дереджето!
БЕЗПАРТИЕН

2013.05.29 | 15:37

114
Ееееййййй, голям мухльо се оказа Българския юнак. Тоя тикватата си и наистина "герой" само за гората ... щото то у юнаците мозък нема.

2013.05.29 | 15:37

113
Тиквата пикае газ и вие на умряло!ГОЛЯМ КЕФ!Тиквата ви подслушва,взе ви парите за осигуровки,заличи 400хил работни места,окраде 4милиарда от държавния резерв,вдигна цените на ток,вода и храни,унищожи болници и съкрати бюджета за здравеопазване,въртеше далавери за милиони с винетки и държавни преводи!Получихте едни пикливи магистрали и детски градини!Такива циркове има само в страните от Африка или аборигените!БСП и ДПС са милион пъти по-добри от тъпия мутрафон БУДА!Атака,ако се смята за партия защитаваща интерееса на народа ще подкрепи правителството на Орешарски!

2013.05.29 | 15:27

112
БОЙКО МАЙНАТА БОКЛУК МРЪСНА ГАД СЕГА АТАКА СА ТИ ВИНОВНИ ЧЕ СИ БАЛЪК ХАХАХАХААХХХААХА МАЙТА ИМ НА ГЕРБ

2013.05.29 | 11:18

111
Аз съм на 25 години, юрист със собствен бизнес, плащам си осигуровките и данъците изцяло....Ще кажа само, неможе най-младежката партия с най-голяма поддръжка от народа, да бъде извън властта. Неможе некви баби дет искат да имат високи пенсии да ми определят правилата. Аз плащам данъци и осигуровки, аз искам да определям кой ще ми харчи парите. Ако българския народ непроумее някой работи, свестните хора ще избягат от тази територия, на мен малко ми остава.

2013.05.29 | 10:44

103
Коя е тази толкова важна младежка партия ? Щом имаш такова примитивно мислене и се подиграваш с най-разумното население на България-/пенсионерите/ значи ти ставаш направо за депутат от ГЕРБ..........
Буна

2013.05.29 | 08:49

83
Къф юрис си бе ти си пишлеме още, баба ти е работила 45 години... ти колко си работил.....

2013.05.29 | 08:28

54
Ти си овчар.

2013.05.29 | 11:14

110
Българската традиция повелява всеки нов парламент да е още по-лош от предишния.
,УЕ

2013.05.29 | 08:54

93
МНОГО ПРОСТИ КЕЛЕША ИМА ТУКА.КОПЕЛЕНЦА НЕДОРАСЛИ КОМЕНТИРАТ.КОМУНИСТИ ТУРЦИ И НЕЗНАМ КВИ ДРУГИ.КОГАТО БЯХА ТЕ НА ВЛАСТ КРАДЯХА АМА И МАШЕ И ЗА НАРОДА.ДА НЕ ВИ ИЗРЕЖДАМ ЦЕНИТЕ КВИ БЯХА.КВО ДА КАЖЕМ ЗА ТЕЗИ ДЕТО СИ ОТИДОХА.КРАДЯХА И И ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА ИЗПАДНА В МИЗЕРИЯ И НЕДОИМЪК.САМО ГЛЕДАЙТЕ ДО ЕДИН МЕСЕЦ КВИ ДАЛАВЕРИ ЩЕ ИЗКАРАТ НА ДРУГАРЯТ БОРИСОВ И ДР.ЦВЕТАНОВ НА ОНАЯ СВИНЯ ФИДОСИТО И НА ОЩЕ ЕДНА КАМАРА БОКЛУЦИ.ДА ВА ВИДЯ ТОГАВА КВО ЩЕ ПИШЕТЕ ИЛИ БОЙКО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ КАТО 4 ГОДИНИ ВСЕКИ ДЕН И ЩЕ ВИКА ЧЕ ПАК СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН.НАИСТИНА ТРЯБВАШЕ БОЙКО ДА СИ ПРОДЪЛЖИ И СЛЕД 3-4Ъ МЕСЕЦА НАРОДА ЩЕШЕ ДА ГО ПОМЕТЕ И ДА ЗАТРИЕ ГЕРБ ЗАВИНАГИ А ТОЗИ НА БЕСИЛОТО.ТЪПИ КОМУНЯГИ СПАСИХА БОЙКО И ПАРТИЯТА МУ
к

2013.05.29 | 11:13

109
Драги ми смехурко а.к.а. палячо, пропускаш една маааааааааалка и незначителна подробност между двете управление. По времето на тройната турска ламя света отбелязваше най-големия си икономически растеж въобще в историята, а точно с идването на на ГЕРБ в света избухна най-голямата икономическа криза. Колкото и да е нищожна тази разлика трябва да се вземе под внимание дори и от мръсни депесари като теб. Редица световни банки, отрасли, а и цели държави буквално банкрутираха и на фона на това ние останахме относително незасегнати. Да - най-бедни сме в Европа, да - живеем най-зле, да - заплатите и пенсиите ни са най-ниски, НО те никога не са били по-добре. Нито пенсиите са били по високи по времето на тройната ламя, нито заплатите, нито хората живееха по-добре, но за сметка на това Доган и компания изсякоха половин България и я изнесоха за Турция. Сега такива тиквеници като теб върнаха същата ламя на власт. Ако теб те радва и прави щастлив факта, че ХАСАН ще ти определя заплатата и пенсията - мен не ме радва. Ако трябва да избирам между турците и бсп (което е едно и също нещо) и ГЕРБ бих избрал по-малкото зло, а именно вторите.
Киро

2013.05.28 | 22:11

2
Ти си бил голем мазен педал.
все тая

2013.05.29 | 11:12

108
Бойко или бсп, пътя е все надолу.
o&k

2013.05.29 | 08:29

55
Естествено че надолу,щото е по-лесно-да не сме маэохисти?!
атакис

2013.05.29 | 11:11

107
Сигурен съм,че утре Сидеров ще покаже,че каквото плюе НЕ ГО ЛИЖЕ!!!!!!Никога няма да позволи да му нахлюпят ФЕСССССС!!!!!Винаги е бил праволинеен!!!Неможе да измени на СИМПАТИЗАНТИТЕ СИ!!!БКП+ДПС след това ще му подложат динената кора,жалко че ние ще го убием с камъни!!!!!!

2013.05.29 | 11:07

106
Vinagi DPS ste e vav vlasta iskate i li ne.Na ryazano trudno se otkazva...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини