Пламен Орешарски притеснен за състоянието на няколко сектора

  • 23 май 2013 12:57

  • 3306
  • 14
Пламен Орешарски притеснен за състоянието на няколко сектора
© Булфото

"Заявихме пред президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, че Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е готов да състави веднага кабинет и съответно "Коалиция за България" е готова приеме веднага да приеме проучвателния мандат, след като Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г върне. Поне такова бе намерението на Борисов вчера и ще видим дали днес наистина ще го изпълни", заяви пред журналисти Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на на излизане от Президентството след консултации с държавния глава.

По думите на соцлидера, Плевнелиев също има намерение да връчи още днес мандат на БСП.

"Ние сме говорили с Орешарски, че на базата на управленските приоритети, незабавно след стартирането на работата на кабинета, то да се занимае с няколко проблема - как живеят хората, цените на тока, първият учебен ден, как да се облекчи положението на фирмите, спасяването на енергетиката", заяви Станишев.

Лидерът на БСП каза още, че много добре разбира, че експертното правителство стартира с ниска подкрепа. "Заради това подкрепата трябва да бъде извоювана", добави още той.

Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 заяви от своя страна, че има опасения за състоянието на няколко сектора - енергетика, здравеопазване. "Другите ми опасения са свързани с това, че на хората им се събра толкова много последните години, че им се иска сега да усетят максимално бързо промени", заяви той.

Орешарски има притеснения, че може да се наложи да се прекроява бюджетът.  На въпрос кой ще бъде министър на финансите, Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 отговори: "Ще ви кажа вероятно няколко дни след като взема мандата. Той ще бъде обаче такъв, който сам ще взима решения."

Последвайте канала на

Десислава Станева
3306 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2013.05.25 | 18:03

14
Борисов върви по стъпките на Костов. Повтаря се историята отпреди десетина-петнадесет години. Костов направи страшно много, за да изправи България на крака след виденовата разруха. Но комунистите го емнаха и демонизираха. Сега Костов вече не е в политиката. С Борисов се случва абсолютно същото...
АДФ

2013.05.24 | 18:08

13
макар че и аз гласувах тогава за костов костов нищо не направи.просто тогава имаше пари от приватизацията която той правеше.крадеше и имаше и за държавата.това е истината.КОСТОВ СЪМ ГО НАМРАЗИЛ СЛЕД НЕГОВОТО ИЗКАЗВАНЕ ЧЕ ПО ЛОШ СТРОЙ ОТ КОМУНИЗМА Е НЯМАЛО.ВЯРНО ПРЕЗ КОМУНИЗМА КОСТОВ ВЗЕМАШЕ 400 ЛВ.ЗАПЛАТА И ЖИВЕЕШЕ В ПАНЕЛКА.ПРЕЗ КАПИТАЛИЗМА ОТКРАДНА ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО 400 ЛВ.И ЖИВЕЕ В ПАЛАТ.НЯМА НАЧИН КАПИТАЛИЗМА ДА НЕ Е НАЙ ДОБРИЯТ СТРОЙ ЗА НЕГО.МАНГАЛА КОСТОВ СЪСИПА ВСИЧКО ВКЛ.И СДС.А СДС БЕШЕ ВЕЛИКА ПАРТИЯ НА ПО НИЗШИТЕ КОМУНИСТИ СЛЕД 10 НОЕМВРИ
До №1

2013.05.24 | 06:46

3
Трябваше Б.Б. още 4 години да те подслушва,да ти вземе бизнеса,да те изгони от работа-не,по-скоро да нямаш работа, че тогава да те видя какви ще ги пееш?А нали гласува за Б.Б-той как те оправи?Като ти направи магистрали!? Те вкусни ли са на салатка? Като не ти стигат парите за сметките, иди и си отрежи 1 м2 от автомагистрала "Тракия" и си плати на ЧЕЗ!!!!!!!!! Смешници

2013.05.24 | 18:07

12
Сега народа ще си реже за салатка от АЕЦ Белене и ще си мези с ядрено горивце. Наздраве!
До №8

2013.05.24 | 18:07

11
Малко ви е Б.Б.,Цв.ЦВ., фидоска и всички малограмотни и нискочели герберисти!Трябваше да ви смачкат още повече, и да си правите салатки като пасете тревичките пред блока!

2013.05.24 | 18:07

10
Освен енергетиката /познайте защо/ нищо не е толкова зле в държавата. Тоя само се вайка и хвърля прах в очите на хората, да може да каже после ние оправихме държавата. А енергетиката как ще я оправят, като трябва да вземат от собствените пари хич не ми е ясно!

2013.05.24 | 18:06

9
ОРЕШАРСКИ НЕ ЗАБРАВЯЙ И ЗА ЕДИН ОТ СЕКТОРИТЕ НА ТВОЯ ПРИЯТЕЛ ВАСИЛ БОЖКОВ, ХАЗАРТА.

2013.05.24 | 18:06

8
Нищо не чакам да се промени с каквото и да е ново правителство.Като гледам кои са пак в парламента и какво и как го обсъждат не вярвам това да се случи.Не чувам да се иска премахване на добавките от сметките за ток а само идеи за въвеждане на двойна тарифа или раздаване на помощи за най бедните.Колко хора реално ще могат да се възползват от двойната тарифа.За раздаване на помощи пък като знам каква бюрокрация има в администрацията колко човека ще съумеят да си подадат изрядни документи и колко ще бъдат одобрени безпристрастно.Ще има стари хора които няма да имат физическата възможност за това.Просто се правят че не разбират какво се иска от тях и баламосват хората че уш искат да свалят цената на тока.По добре да се сложат фиксирани цени за нощна и дневна които може и да са по високи от сегашните за да се оправдае и инвестицията за поддръжка на мрежата и към тая цена се над числи ДДС защото така ще знаеш за какво плащаш.С тези добавки за пренос които си ги начисляват както им падне просто се подиграват с народа.Остана да сложат добавка пренос и на водата и тога ще цъфнем. Без ток може и да оцелееш но без вода се умира.Другото за което не виждам да се говори е монополите в цените на храните и горивата.Никой не казва какво ще се направи в тази насока.До сега гледахме правителството на ГЕРБ което се оправдаваше с наследството оставено им от БСП а сега започва обратното.БСП да се оправдава с наследеното от ГЕРБ и до кога така. Ние да нямаме по сто живота и да ги чакаме да заработят и да направят нещо за народа.Ако така продължават виждам хората пак на улицата.
dido

2013.05.24 | 18:04

7
искам да попитам другарите от БСП какво стана с тяхната социална политика и мнението им за АЕЦ Белене. защо плюха по ББ че не е премахнал плоския данък във време на криза, а сега го оставят и как така изведнъж се оказа че наистина няма пари за Белене, докато предизборно се крещеше колко евтино било. още искам да ги попитам, защо точно сега се сетиха да се борят с монопола в енергетиката, а не преди 8 години като когато пак те управляваха. ГОСПОДА /ДРУГАРИ/ ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ПОЛИТИКАТА НА БОЙКО БОРИСОВ, А НЕ ПОЕМЕТЕ ПО ПЪТЯ НА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА, КАТО ФРАНЦИЯ,ГЪРЦИЯ,ИТАЛИЯ КЪДЕТО ВДИГНАХА ДАНЪЦИТЕ ЗА БОГАТИТЕ ЗА ДА МОГАТ БЕДНИТЕ ДА ДИШАТ МАЛКО ПО-СПОКОЙНО

2013.05.24 | 15:07

6
Много силни бяха, че чак почнаха да се опасяват, да се притесняват. .....................................................................

2013.05.24 | 12:14

5
Oresharski vqrvam v teb.Razturvai sedqnkata.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини