Бареков към Сидеров: Погрижете се за личната си сигурност и охрана (видео)

  • 22 май 2013 08:21

  • 4854
  • 22
Бареков към Сидеров: Погрижете се за личната си сигурност и охрана (видео)
© Булфото

С кворума ще играят си ГЕРБ, а не "Атака". Те вече го правят. В парламента има двама депутати по-малко. Вчера имаше една много голяма спекулация от страна на бившите управляващи.

Това каза за TV7 Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. За мен е важно принципното отношение. Ще гледам всяка една стъпка и ще одобрявам или няма да одобрявам. Ето днеска ще се разглежда идеята за мораториум за цената на тока. Това е наша идея. Гледам, че БСП почнаха да взимат доста твърдения и обещания, които ние от "Атака" сме дали, каза още Сидеров. При управлението на ГЕРБ обществените поръчки се раздаваха на точно определени фирми. Всичко това трябва да се промени. Нужна е ревизия на управлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. За да се случи това, трябва да има работещ парламент и правителство. Аз искам да участвам в парламентарната комисия, която ще разследва управлението на ГЕРБ, категоричен беше Сидеров.

Трябва да се преразгледат договорите с ЕРП-тата, договорите за златодобив, договорите с ТЕЦ "Марица" и още редица други. Конкретните действия ще зависят от управляващото мнозинство и кабинет. Това ще е проверка за тях. Дали няма да ги хване страх и да решат, че няма да правят нищо. Мораториумът за цената на тока е решителна мярка, която идва в правилния момент, убеден беше Сидеров. Моето желание е да се върнем години назад. Ще трябват много екипи от хора и решителност, за да се справим с тези проблеми. Тук Николай Бареков се обърна към Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и изказа мнението, че двамата са били единствените изразители на хорското мнение и недоволство през последните месеци. Ние единствени говорихме за проблемите и ги назовавахме с истинските им имена. Съветвам ви да се погрижите за личната си безопасност и сигурност, обърна се Бареков към Сидеров. В момента аз не ползвам охрана от НСО, но като познавам хората, с които съм тръгнал да се занимавам, може би ще се замисля за охрана, отговори Сидеров.

Вчерашният инцидент с Теодор Ангелов беше инсцениран. Имаше една агресия от страна на този репортер. НФСБ означава Национален фронт за спасение на Бойко. Ние искахме да защитим всички честни и почтени избиратели да бъдат защитени. Искахме тази партия да се извини за думите си, че който е гласувал за "Атака" е лумпен. То е ясно кой стои зад тези думи, категоричен беше Сидеров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4854 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
ссср90

2013.05.26 | 11:25

22
Свестните у нас считат за луди=волен глупецът вредом всеки почита:=бойко и останалия политиючески елит.
комунягата.

2013.05.26 | 11:21

21
който плюе по волен и по бареков мо е кеф да е мазохист и да живее с по 300лв на месец.
ЛУД

2013.05.23 | 13:34

20
Като гледам какви ги върши и говори тоя малоумник , вярно тези които са гласували за него и атака трябва да се замислят дали наистина не са лумпени.

2013.05.23 | 13:34

19
гербави прасета очаква се Волен Сидеров да оглави комисията по корупция към парламента ,която комисия ще разследва управлението на герб-гроб и тогава жална им майка на мутрата буда-винету ,на Цецо крадецо и на мазната свиня Фодосова
maloumnik

2013.05.23 | 13:33

18
Много голям мерак да бъдат геройте на България. чак и охрана щели да искат. Нема такава пародия..........
РЕАЛИСТ

2013.05.23 | 13:33

17
ЕДНА ТУРСКА УРОСПИЯ БАРЕКОВ СЕ ОБРЪЩА КЪМ ДРУГАТА ТУРСКА УРОСПИЯ ВОЛЕНКА.НЯМА ТАКЪВ СМЯХ
hah

2013.05.23 | 10:37

16
Щом има такава яростна, масирана и невиждана атака срещу Сидеров от всичките тия дето доведоха държавата до това положение явно е на прав път човека.
Иво

2013.05.23 | 10:37

15
Болен Лидеров и Дудук Бардъков се сбрали на седянка на тема "Кой е по-болен". Обаче ненадейно току-виж се появи Орехотрошаката и им каже - Я разваляйте седенката да не ви смачкам орехчетата и ви пусна на мечка да ви гази, тоест Фидосова.
МИМИ

2013.05.23 | 10:36

14
Не ви ли прилича на луд за връзване.Очите му светят като на наркомани от филмите преди последната фаза.
;sdfv;jsd;

2013.05.23 | 10:36

13
Hahahahahahha egati paliachovcite

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини