Протест пред НС: Вие не сте истинските народни представители (обновена)

  • 21 май 2013 09:30

  • 3355
  • 3
Протест пред НС: Вие не сте истинските народни представители (обновена)
©

В очакване на започване на работата на новото 42-ро Народно събрание, пред сградата на парламента до червения килим са се събрани представители на партия "Другата България".

Група от около 20 души протестира, тъй като от политическата сила не са съгласни с изборните резултати. По думите им, вотът е бил фалшифициран и манипулиран. Това са едни купени избори с подменен вот, твърдят от "Другата България".

Вие не сте истинските народни представители, скандират демонстрантите, предаде репортер на novini.bg. Искаме свикване на Велико Народно събрание и промени в Конституцията, продължават те.

Според тях, тези четири парламентарно представени партии - ГЕРБ, БСП, ДПС и "Атака", не са партиите на народа.

Докато депутатите в парламента полагаха клетва, пред сградата на Народното събрание протестиращите се увеличиха. Те разпънаха и транспарант, на който пише: "23 години грабеж стигат. Имате 30 дни да го спрете!".

Последвайте канала на

3355 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
АЗ

2013.05.23 | 12:52

3
сЛЕД КАТО НЕ СА ИСТИНСКИТЕ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ КВО ПРАВЯТ ТАМ ДАЛИ ВСИЧКИ НИЕ НЕ СМЕ ВИНОВНИ А?????????? НАЛИ ЗНАЕТЕ КОЙ Е ЛУДИЯ ТОЯ С БАНИЦАТА ИЛИ ТЪПАНАРА ДЕТО МУ Я ДАВА

2013.05.23 | 12:51

2
БСП в АТАКА по всички нива в държавата.Сега като си подредят един хубав кабинет и като започне една смяна на хора по всички нива на управление в държавата каквото нямаше и при ГРЕБ тогава всички ще ревнат.Дойде време всички скрити бесепарски доносници да излязат на светло и да си заемат местата.Идва новата ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ!!!ЧЕСТИТА БАНЯ.
stoiko

2013.05.21 | 14:42

1
Vie ste edna ozverena glutnica,spsobna da razkasa Balgaria v zastita na svoite interesi,naroda ne vi interesuva,4akajte otplata ot tozi iztradal narod

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини