РЗС: Чадър над ДПС ще застраши правовия ред в държавата

  • 21 май 2013 09:11

  • 947
  • 3
РЗС: Чадър над ДПС ще застраши правовия ред в държавата
© Булфото

Всякакви опити за бламиране на възможността да бъде сезиран Конституционният съд ще доведат до нагнетяване на напрежение, което никой не би могъл да удържи. Това съобщиха от пресцентъра на РЗС.

Партия „Ред, законност и справедливост” настоява за касиране на гласовете от Турция и на обявените за избрани народни представители на ДПС в София, Видин и Враца. Ако институциите по чл.150 от Конституцията на България се опитат да осигурят чадър над ДПС, която беше доказан купувач на гласове според постановления на Прокуратурата и решение на съда, ще се застраши правовият ред в държавата. Партията на Доган чрез фалшифициране и манипулации за пореден път се опитва да подмени вота на българския избирател и да направи незаконен внос на близо 52 хил. гласа от Турция. На тези парламентарни избори ДПС превзе нови региони, вкарвайки депутати от София, Видин и Враца. Софиянци не биха се примирили да им спуснат депесарски депутати, избрани с фантомни гласове от Бандърма, Бурса, Гебзе, Муратлъ, Чорлу, Ялова и др. Това не са квартали на София и няма как да бъдат. Недопустимо е съдбата на европейска България да се решава в Анкара. Вярваме, че членовете на Министерския съвет и министър-председателят Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май ще постъпят като истински български държавници, няма да се подадат на политически натиск и ще гарантират законността на парламентарните избори, като сезират Конституционния съд за фалшивия вот от Турция, пишат още от пресцентъра на РЗС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
947 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Of

2013.05.21 | 12:26

3
Късно е чадо, това трябваше да го меляш преди изборите. ДПС ни го начукаха както винаги!!! Странно ми стана че няма нито един автобус, както до сега на избори, а те наще там са си гласували. И никой, ама никой не каза че за Турция са приготвени 700 000 бюлетини!!!! Сега иди докажи че толкова какавиди съществуват и са реални гласовете!!!
S/S

2013.05.21 | 11:06

2
ЧЕСТИТО НИ НОВО ИГО!

2013.05.21 | 10:56

1
Чадър, ама от оня на Г.Марков им требва на тия.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини