Найденов: Отговорността не може да се поеме само от БСП

  • 21 май 2013 08:29

  • 1197
  • 3
Найденов: Отговорността не може да се поеме само от БСП
©

Дали е готова БСП да управлява, отговорът е „да“, обяви в ефира на БНТ Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от Коалиция за България.

По думите му, мерките, които БСП предлага, трябва да доведат до освобождаване от бизнеса и възвръщане на демокрацията.

Нито днешният ден, нито следващите дни в работата на новото Народно събрание няма да бъдат и не са плод на импровизация. Има много работа – избор на председател, проектни решения за правилника на работа, избор на комисия за правилника и дейността на 42-то НС, обясни той.

Още днес ще внесем проект за избирането на четири временни парламентарни комисии, които да се занимават с въпросите за кризата в енергийния сектор и сметките на гражданите; комисия, която трябва да се ангажира с антимонополното законодателство, която да подпомага бизнеса; комисия, която да поеме диалога с гражданството общество и мястото на неправителствените организации; както и комисия, която трябва да се занимава с правната проблематика в работата на НС, коментира Найденов.

Връща се баланса в обществото, в работата на парламента. Вярно е, че ще има несъгласия в работата му, но това е ситуация, която дава смисъл на диалога в НС. Имаме шанса да подготвим съответните решения и бързо да съставим правителство, обясни политикът.

Отговорността за намиране на решения в настоящата ситуация не може да се поеме само от БСП. Решението трябва да го търсим всички, защото забавянето ще влоши още повече ситуацията, смята той.

Найденов пожела успех на 42-рото Народно събрание в неговата дейност.

Последвайте канала на

1197 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Oще

2013.05.23 | 12:56

3
Ооооо ще го Поемете Народния със сигурност и то много скоро този път завинаги и даже ласточките няма да ви помогнат.
az

2013.05.23 | 12:55

2
Изборите бяха опорочени!Това признаха "дипломатично" и външните наблюдатели. На новият министър председател предложен от БСП ли да вярвам?И защо? 1.За това, че при неговото управление на финансите на България ни спряха Еврофондовете? 2.За това, че при сдаване на поста финансов министър заяви, че оставя в хазната 2 милярда излишек, а след това призна ревизията на следващия финансов министър за дефицит от 500 милиона? Този ли ще управлява България без лъжи? Може би, след като има подкрепата на лъжци, както от БСП така и от ДПС, а сега вече изглежда и на Атака! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКОВА УПРВЛЕНИЕ!
До Найденов-от Галевия род

2013.05.23 | 12:55

1
Сестра Галева-неговата Мая ВЕЧЕ Я ПОЕ! Народ се лъже-но не може да се излъже!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини