Политолог: Няма политическа логика в решенията на ГЕРБ

  • 27 юли 2011 18:07

  • 1350
  • 5
Политолог: Няма политическа логика в решенията на ГЕРБ
© Булфото

Не можем да твърдим дали един или друг ще бъде техният кандидат на базата на някакво логическо мислене, заяви в ефира на ТВ+ политологът Татяна Буруджиева.

Успешна възможност би бил г-н Борисов, но може да не мобилизира гласовете към себе си и хората да гласуват наказателно срещу министър-председателя, допълни тя.

По думите й се очертават тежки избори и поради тази причина било редно да се кандидатира лидерът на дадена партия.

Тогава една партия дава ясен знак, че иска да печели изборите. Хората слушат и вярват на онова, което искат да чуят и на онова, на което искат да повярват, посочи Буруджиева.

Ако изберат Борисов за президент, ще си бъде живо спасение за него от поста министър-председател, имайки се предвид какво се случва с България. Това е спасение и за партията да не бъде от партиите-еднодневки, добави тя.

Изборът на Ивайло Калфин ясно показвал в какво се състои и изборът на самите избиратели.
 
Калфин е избираем, няма харизма, но има потенциал и е по-подготвен от Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в да заеме президентския пост. Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 загуби възможността да действа на почти чист терен. Тя няма специфика на посланието. Всяко друго лице в ГЕРБ, освен Бойко Борисов, съдържа риска да не бъде избран - да стигне до балотаж и тогава да се получи „всички срещу ГЕРБ" - обединение на политически сили и изборни нагласи, каза още Татяна Буруджиева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1350 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Българан

2011.07.28 | 22:57

5
Политолог - звучи гордо. Платена партийна службичка за инак не твърде кадърни в мисленето. След грандиозни умствени мъки по аналЛИЗА на политическата ситуация в България, въпросната "политоложка" е повторила думи на партийния си лидер. Омръзна ми от комунисти гъзолизци. Какъв наказателен вот бе?!?!? Не го ли видяхме три пъти в парламента. Какво да говорим за реалните избори. Явно вече думата "политолог" отговаря на словосъчетанието "платен гъзолизец". А пък българите нямат нужда премиерът им да се спасява от поста. Напротив НИЕ СМЕ БЛАГОДАРНИ НА ТОЗИ ЧОВЕК ЗА ТОВА. Той върши работа, за разлика от всички преди него.
Милан

2011.07.28 | 22:56

4
На политолога да му е в лога!!!Дълбоокооо! Браво 4е той е единствения путк_ log в БГ!!!Иначе България ще го закъса без този ...лог- хе хе
Димитров

2011.07.28 | 22:32

3
Напротив може би за първи път се случва от политолог такова истинско и логическо мислене и обективна оценка на реалната действителност в България . Поздравления към г-жа Буруджиева !!!
БЪЛГАРИН.

2011.07.28 | 22:26

2
Българане! С тая умствена схоластика по-правилно е да се наречеш " Тъпаран". Т.е. - "не твърде кадърен в мисленето". За разлика от Татяна Буруджиева.
лукойлко тоест б б

2011.07.28 | 19:55

1
върши много работа ама за кой ебаси и простаците тия двамата гербери се скараха в з и б б спонсора ви затвори лукойл ами пари за изборите и ипон какво ще охранява като тръбите са празни абе айде бъра да си идваме на власт че тия умници ще затворят държавата

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини