Цветанов: Във вторник ще поискам публично снемане на имунитета си

  • 19 май 2013 11:11

  • 15231
  • 131
Цветанов: Във вторник ще поискам публично снемане на имунитета си
© Булфото

Във вторник публично ще входирам в деловодството на Народното събрание искане за снемане на моя имунитет или когато прокуратурата входира своите искания да бъде направено това. Това каза пред Нова телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Имам морален ангажимент към всички граждани, които вярват в мен и са ме подкрепили. По време на предизборната кампания се правеха внушения, пресконференции, посочи Цветанов. В момента страната ни е в патова ситуация. Има три политически субекта, които трябва да направят скрита коалиция. На БСП им е удобно да влизат в коалиция само с „Атака" и ДПС. Като вицепремиер и министър на вътрешните работи се борих срещу организираната престъпност. Това не се хареса на организираната престъпност. Съвпадна целта на престъпността и на опозицията. Готов съм на всичко, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Що се отнася до намерението ПП ГЕРБ да поиска от Конституционният съд да касира изборите, Цветанов заяви, че партията му дължи това действие на българските избиратели.

Основен мотив е, че правилото за забрана на агитацията в предизборния ден е нарушено. Всички аргументи и сигнали за нарушения партията ще събере и ще включи в жалбата си до Конституционния съд. Предвижда се сезиране и на европейските институции.

Той добави, че във вторник или сряда ГЕРБ ще входира в Конституционния съд жалбата си с искане за касиране на изборите. В Изборния кодекс е написано много ясно, че кандидатите за народни представители могат да оспорят избора за народни представители в срок от седем дни. Срокът изтича в сряда, ние ще входираме жалбата си в понеделник или вторник. Искаме да съберем повече доказателства. ГЕРБ трябва да бъде конструктивна опозиция до момента, в който се произнесе Конституционният съд.

Никой не си зададе въпроса какъв е технологичният процес за тези 350 хил. бюлетини, които не са и толкова, защото още никой не ги е броил, каза Цветанов. Той извади цяло тесте с първи страници от публикации в деня за размисъл, внушаващи, че въпросните бюлетини са били в полза на ГЕРБ. Когато четеш такива заглавия... Всичко това изигра основна роля, за да може да бъде постигнато едно нещо - ГЕРБ да бъде втора политическа сила, за да може БСП да приеме мандата като първа политическа сила, обясни той.

Според него коалицията, която се прави между „Атака”, ДПС и БСП, е обречена от самото начало.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
15231 131

Свързани новини

Коментари 131

Добави коментар
Егати и малоумните комунисти, зорлен ще направят Ц

2013.05.20 | 21:22

82
Егати и малоумните комунисти, зорлен ще направят Цветанов мъчиник! Мъченик за правдата и свободата на българския народ!

2013.05.20 | 21:22

84
Мъченик,мафиот той ще е достоен пример за всички мутри,крадците с уважение ще си спомнят този велик експерт.

2013.05.20 | 21:22

83
Аиде бе капут нещастен,отивай си в панделата и престани да ни натрисаш гнусната си дзурла.

2013.05.20 | 14:42

77
Боклуци анти Български гробари не заслужавахте и 10 процента от тук нататък ви пожелавам да изпитате всичкият негативизъм който приложихте върху Българският народ който подложихте на тотален глад и мизерия през цялото си нагло управление вие нямахте нямахте очи и уши за страданието на Българите.
Жени

2013.05.20 | 13:45

54
Боже,боже,негативизма ти е в неправилна посока.Сега занапред сам ще се убедиш какво ни чака.А защо тези които доведоха страната до този крах,пак са на власт и ще управляват?(приватизации,сделки,...всичко в ощърб на народа )

2013.05.20 | 13:45

50
Не мога да им разбера наглостта на мутрите. Не стига, че опитаха да фалшифицират изборите, което е за затвор, а и най-вероятно са ги фалшифицирали и вече са вкарали един транш от 350 хил. бюлетини и понеже ги изловиха с втория или може би трети.. и не им излизат сметките и наглеят за касиране за да могат следващите избори да си ги фалшифицират както трябва. Наглост до безкрай.
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.05.20 | 13:45

51
СЛЕД ТОТАЛНИЯ ГЕНОЦИД КОЙТО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ХУНТА ГЕРБ С НЕЙНИЯ БАЙ ГАНЬО БОЙКО НАНЕСЕ НЕПОПРАВИМИ УДАРИ ЧРЕЗ ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ,НАРОДА СИ ВЗЕ ПОУКА И НИКОГА НЯМА ДА ДОКАРА ТОВА ЗЛО ВЕЧЕ НА ВЛАСТ.. НАРОДА КАЗА--БАСТА--НА ГЕРБ СПЕТЕ СПОКОЙНО ВСИЧКИ..ГЕРБ СИ ОТИДЕ..СЕГА ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ ПО ЗАТВОРИТЕ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО ВИЙЙТЕ МАМИЦАТА ВИ ДА Е..А ПРОСТАШКА..ВИЙТЕ ДА ВИ Е..А МАЙКАТА
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.05.20 | 13:45

52
КОМУНИСТИЧЕСКАТА МУТРЕНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ГЕРБ КОЯТО СЕ ВОДИ ОТ КРИМИНАЛНИТЕ СТРУКТУРИ ПО ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ОТ ЕЛЕМЕНТИ С КРИМИНАЛНО МИНАЛО ВЕЧЕ Е СВЪРШЕНА НЕКА ТОВА БЪДЕ ПРИМЕР ЗА ВСИЧКИ КАК МОЖЕ В 21 ВЕК ДА ИМА ДИКТАТОРИ И ГЕНОЦИД В ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА ЗА ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА ЗЛОТО,Е НУЖНО ДОБРИТЕ ДА НЕ ПРАВЯТ НИЩО.... ТОВА ТРЯБВА ДА НИ Е ПРИМЕР КАК ПРОСТОТИЯТА НА ЛУМПЕНИЗИРАНИТЕ ОВЦЕ ДОКАРА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК МУТРА НА ВЛАСТ НЕКА ЗАПИШЕМ ТЕЗИ ЧЕРНИ 4 ГОДИНИ В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.05.20 | 13:45

53
НЯМА НИЩО ПО УНИКАЛНО ОТ ТОВА СУТРЕШНО ВРЕМЕ ДА СИ ПИЯ КАФЕНЦЕТО (СЛЕД МАЛКО ВРЕМЕ И С ЦИГАРКА) ДОКАТО СЛУШАМ ВОЯ И ПЛАЧА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ГЕРБЕРАСТИ И НА ТЯХНИЯ МУТРЯГА ЦЕЦО МЪРШАТА.. БОЙКО ДИКТАТОРА ДО 3 МЕСЕЦА ВЕЧЕ ЩЕ Е В ЗАТВОРА С ЦЕЦО ПЕДАЛА,А ДЯНКОВ ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА НАЦИОНАЛНО ИЗДИРВАНЕ СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА,ГРОБ СИ ОТИДЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НИКОГА НЕ ЩЕ ЗАБРАВИ ГЕНОЦИДА НА ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ХУНТА ГЕРБ ТОВА ТРЯБВА ДА Е ПРИМЕР ЗА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ПОКОЛЕНИЯ И НИКОГА ДА НЕ ЗАБРАВЯТ
Яшар от Централния

2013.05.20 | 13:45

55
Цецко приготви си вазелина.Чакаме те с нетърпение.
кънчо

2013.05.20 | 13:45

56
мъченик. Не минава. Във вторник има по- важн неща от теб. Абе тия докога ще мислят че те са България. Имайте воля да имате срам.
ууу

2013.05.20 | 13:45

57
А бе тарикат Цвъчко, изрично Главният Прокурор ти каза - Той, Главният прокурор иска имунитет, първо Главният прокурор иска твоя имунитет, а после си ти, бе боклук Аман от тъпото шоу и тъпанарите от ГeРБ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини