Надежда Нейнски: ГЕРБ търсят втори дубъл

  • 17 май 2013 08:42

  • 3821
  • 4
Надежда Нейнски: ГЕРБ търсят втори дубъл
©

Няма основание да се касират изборите. Да, готвеше се една манипулация на вота, но тя бе предотвратена. Това заяви Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. от "Синьо единство" по повод изказването на Борисов, че ще иска касиране на изборите. 

ГЕРБ оспорва изборите, защото не са доволни от резултата си и търсят втори дубъл. Но това ще доведе до едно много сериозно натоварване на държавата и след всичко, което се случи, хората не го заслужават, каза още Нейнски.

По думите й хората са като сърните, те лесно се плащат и скандалите в Деня за размисъл, а и преди това, доказа точно това.

Голямата болка след изборите е, че голямата се демократична общност не получи представителство в парламента, каза тя. По думите и няма никой който да каже, че десницата няма най-добрата програма, но тя не успя да убеди хората, че ще могат да я реализират с тези 4%. 

Последвайте канала на

3821 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
един от сините

2013.06.23 | 16:44

4
Доста неадекватно изказване. Всички симпатизанти и поддръжници чакаме да се обедините под каквато искате форма, но да имаме представителство в парламента. По добре започвайте и вие консултации и ако наистина се касират изборите да имаме възможност и вяра и ние да гласуваме. Оставете "Герб" да се оправя както знае. Важното е вие какво правите?!
Z I L

2013.05.28 | 21:17

3
Е как да искаш касиране като и ти си от червената номенклатура,жалко само за хората който подкрепят синята идея,но е дошло време да се види кой,кой е и слад Костов и сие е редно синята идея да придобие ясно лице,а такива като теб дето си лягаха с комунисти вече нямат място в политиката.Или си мислиш.че като си смени фамилията то хората не те знаят каква си к...а .....
k77

2013.05.28 | 21:17

1
Много сте зле моето момиче , добре че не гласувах за вас !
Хубава е

2013.05.28 | 21:17

2
Има яки устни, напомнят ми на Алета Оушън, бих и го вкарал в устичката с удоволствие!Вече лъсках 5 пъти на снимката и!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини