Меглена Кунева внесе жалби в ЦИК срещу отказа за регистрация

  • 27 юли 2011 15:10

  • 1939
  • 2
Меглена Кунева внесе жалби в ЦИК срещу отказа за регистрация
© Булфото

Това съобщиха от пресофиса на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Жалбите са депозирани в законоустановения срок - на 26 юли, се посочва в съобщението.

Първата жалба се отнася за решението на ЦИК от 25 юли, с което се обявява, че инициативните комитети ще могат да подават заявленията за регистрация не по-рано от 9.00 часа на 5 август.

В жалбата се посочва, че според Изборния кодекс ЦИК не е оправомощен да определя начален срок за това.

Втората жалба е срещу самия отказ на представителите на ЦИК да приемат документите на инициативния комитет на гражданските кандидати за президент и вицепрезидент, което юристите искаха да подадат в понеделник.

Последвайте канала на

БТА
1939 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.08.02 | 00:22

2
Упорита е тъпата кранта, по упорита от бубонната чума и свинския грип. Те и разправят, пишат, показват, че за нищо не става, но тя нищо не чува, нищо не вижда - пълно перде. Народът я съзнава напълно - паразит безполезен, а тя на челото му иска да я качи, не ни стига срамът досегашен, та с тая още да го увеличим.
име я

2011.08.02 | 00:22

1
ми тя и тухлената е тъпа и упорита.ма на говедото са му напълнили главата с глупости докато беше в европейския парламент на хранилка.щяла да ни става президент,крадливата маймуна и това е.на есен ще се види камилата или камиларя.иначе аз съм и с двете ръце против това говедо за президент.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини