Върнаха документите за регистрация на Меглена Кунева

Централната избирателна комисия (ЦИК) е отказала да приеме документите за регистрация на Инициативния комитет в подкрепа на кандидат-президентската двойка Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 - Любомир Христов.

Това съобщиха от пресофиса на бившия еврокомисар Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. По повод на това Инициативният комитет в подкрепа на кандидат-президентската двойка ще даде извънредна пресконференция във вторник.

От правния екип обаче не прочели както трябва информацията, че регистрацията на президентските двойки се извършва от пети август. Днес започна регистрацията само на партиите и коалициите за местните избори. Девет политически сили са подали документи за регистрация за местния вот до 15 часа, съобщиха междувременно от ЦИК. И деветте били предоставили всички необходими документи за регистрация, а подписките, в подкрепа на тяхната регистрация са вече в ГРАО за проверка.

 

Коментари

 1. 2011.07.29 | 18:47
  Във всеки случай не и твойто малко пишле.
 2. 2011.07.26 | 18:01
  DRUGARKATA YES
 3. 2011.07.26 | 18:01
  Горката биткаджийка, така да е загоряла за битки, а тия от ЦИК не щат и да я регистрират. А ми сеа къв ще го дъвчи до 5-ти авгъс?
 4. 2011.07.26 | 18:01
  Валче, педалче, - скъпа, тя не е като теб, да подбира, разправят в Европа и с маоистки изкряквала е 2 часови арии.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет