Буруджиева: Възможната комбинация в новото НС - ГЕРБ да бъде в изолация

  • 15 май 2013 20:41

  • 2399
  • 4
Буруджиева: Възможната комбинация в новото НС - ГЕРБ да бъде в изолация
©

"И 10 депутати повече да имаме над всички останали като партия, пак щяхме да търсим подкрепа за програмно правителство. Още в началото на кампанията го казахме и не сме имали никаква идея да правим партийно правителство", заяви в ефира на БНР новоизбраният депутат от БСП Татяна Буруджиева.

Тя подчерта, че фигурата на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 се приема позитивно: "Ако има нещо несъмнено, то е, че може да се получи обединение около тази фигура. По-важното е оттам нататък да се търси обединение около програмата, около приоритетите и около конкретните хора в този кабинет. Това ще бъдат сериозни и трудни разговори.

Не е възможно да говорим за стабилност на едно правителство, ако ще трябва да се крепим на добрата воля на един или двама народни представители. В 42-рия парламент има само една възможна комбинация и това е ГЕРБ да бъде в изолация и извън властта, защото иначе цялата държава не може да направи дори минимална крачка напред, ние просто ще затънем страшно".

Според нея, нови избори ще доведат до това ГЕРБ да продължи да бъде на власт.

"Силно се надявам, че още в петък и четирите парламентарни партии ще поемат своята отговорност да се излъчи максимално бързо един работещ парламент", каза още Буруджиева.


Относно намерените в Костинброд бюлетини Буруджиева изказа следното мнение: "Самият факт, че след 8-и май се е печатало и че е имало искания за допълнителни бройки бюлетини е директно нарушение на закона".

Последвайте канала на

Десислава Станева
2399 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Дидо

2013.05.17 | 18:21

4
Хахаха, сега излизат безпристрастните политолози! Родна картинка, пипалата на комунетата е повсеместна.

2013.05.17 | 18:21

3
Тая пача и тука ли трябва да я гледаме. Нито едно вярно проучване не е направила, сега и държават ще оправя. Дърта мастия червена
Mun4o

2013.05.17 | 17:52

2
Повeче хора като Танчето и "другарите'ще загубят пак следващите избори.Другарката е символ на кариеризма и ще стане жертва на егото си.Пожелавам и го...
JO

2013.05.16 | 13:00

1
Zdravei TAN4E dobre do6la pri vojda,ama nedei i ti kato Mai4eto da tragva6 s svirkite i prostotiite

Добави коментар

Водещи новини