Станишев: Прокуратурата трябва да доведе нещата докрай

  • 07 май 2013 14:33

  • 5069
  • 57
Станишев: Прокуратурата трябва да доведе нещата докрай
©

Господин Борисов трябва да отговаря пред прокуратурата по отношение на възпрепятстване на правосъдието, по отношение на това защо един бивш премиер може да привика градския прокурор и да видят как да спрат едно разследване срещу един бивш министър.

Това каза лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, цитиран от БТА, по повод днешния разпит на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във Върховна касационна прокуратура. Според Станишев прокуратурата трябва да завърши разследването и да доведе неща докрай. Според Илияна Йотова Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от няколко дни трескаво търси нов сюжет, който да отмести публичното внимание от злоупотребата с власт. Господин Борисов иска да отклони вниманието от това, че натиска правораздавателните органи и прокуратурата, с цел да се отърве един министър, който очевидно е корумпиран. Беше направен опит да се избегне българското правосъдие, каза още Йотова. По думите й това е най-тежкият въпрос, на който един политик трябва да отговаря.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5069 57

Свързани новини

Коментари 57

Добави коментар

2013.05.12 | 14:55

57
Ревахме по площади, че не искаме Герб, че нямат политика- те подадоха оставка- и ние сега като пълни балами пак си ги викаме. Нямаха пари за майчински- като видяха че идват избори- имат пари. Е веднъж имат кеш-веднъж нямат. Кое е вярно ? Щяха спрат престъпността- хванаха няколко бандита, ама набързо ги пуснаха. Построили няколко магистрали, чакай, те построиха само части от магистрали за 3.5 години. Е та ние държава само от тираджии ли сме, та да ни греят магистралите ? Хора от немотия и безпаричие се запалват и горят, деца (ДЕЦА) умират от глад и болести, които в чужбина се лекуват за дни, седмици,а ние тука.... ДА не говорим колко "калинки" се разкриха.... Полицайте бият за щяло и нещяло, а след това- "той битият е виновен". Случаят, където Бойко искаше от едни родители да се извинят за това, че полицията се нагърбила и търсела детето на тези хора, а след това някакво куче намерило трупът на въпросното дете, тоя глупак Боко каза да се даде на кучето една пържола или нещо такова. народе такова нещо като при Бойко не е имало никога. НИКОГА !!! Е пуснаха ни парите от Ес, ама дали отиват за това, за което трябва само Бо.. Бойко знае ? Единствен, който казва нещата такива, каквито са е ВОЛЕН СИДЕРОВ. Или Вие искате след 20 години децата ВИ да не знаят от какво сме се освободили на 3 март. КОЛКО питам ВИ, КОЛКО политици от тези, които ни управляваха, излезе/излязоха и казах"НА 3 март сме се освободили от турско робство" ? Колко партии ще направят концерти и ще платят на разни изпълнители "грешни" пари за да пеят за тях, като тези пари могат да бъдат дадени за по-добро ? "АТАКА" няма да прави предизборни концерти. АТАКА основа стипендия за студенти, вместо да вика разни разгологъзени и съблечени създания с неясен пол да агитират за тя. СЛед време всички дето сега викат че Волен е "луд", "психичноболен", "не си е пил хапчетата" ще реват за един като него, ама няма да го намерят. Единствен, който винаги е готов да иде в градчето А или селцето Б и да говори с хората без да е отишъл с една тълпа гардове и винаги е готов да изслуша хората и техните проблеми. Партия АТАКА има план за това как да подобри живота в страната и ако някой пита "Да, ама как ще станат пенсиите 500 лева и заплатите 1000" нека види "Планът Сидеров" и да потърси в интернет да види и да провери какви пари изтичат по Гърция, по Чехия, по Германия. Да не говорим че златото излиза в други държави. КОЕТО ЗЛАТО Е НАЦИОНАЛЕН РЕСУРС и СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА само НИЕ МОЖЕМ ДА СИ ГО ОБРАБОТВАМЕ. Но- НЕ, нека разни австралийци, нека разни американци да ги крадат и да ни тровят без да ни пука. ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ !!!!
разочарован

2013.05.08 | 16:53

39
Като ви гледам малоумните коментари разбирам защо България не може да излезе от калта. В резултат на неработещите ви глави ставате логични продукти на мръсната кампания на БСП и гласуваики за тях впоследствие ще го разберете, а може и да не го разберете
Напълно прав си да знаеш

2013.05.12 | 10:37

56
Както винаги е ставало, все някой им е виновен на тези хора. Гадно ми е да гледам хора които се чудят да купят хапчета или храна, болно ми е, но като ги видя какво правят по въпроса спирам. Като изключим пенсионерите, които напълно незаслужено живеят в мизерия, какво да кажа за масата. Така и не се научиха за толкова години, че от кръчмата работа никой няма да им предложи, или стоейки пред телевизора и слушайки малоумията на един ологофрен , който се чуди какво да изсмуче, та да спечели още един мандат за да си построи белене, та да си вземе комесионката. същите тез хора които им вярват на тази комунистическа сган си заслужават мизерията, не за друго, а защото те за толкова години не можаха да разберат: икономика не се прави с откриване на фабрики, които да произвеждат неща от които никой няма нужда само и само да се каже виж какво построихме, а от икономика която произвежда неща които хората наистина търсят. Същите тези хора не се научиха , че за да успееш трябва да имаш цел, а те имат само оправдания. Нали го гледам всеки ден : дай една цигара дай 5 лева, а като им предложиш да им дадеш 20 ама да ти помогнат с нещо те бягат. Ето това е продукта на Соца. А не се ли замислиха, защо ма..ка му едни хора вземат 5000 и 10000 лв. заплата а те не могат, а в същото време има недостиг от квалифицирани кадри, а те стоят без работа, ама то ученето е трудно. За бога хора живеем в държава с безплатно образование. А в същото време сме държавата с най-много неработещи и неучещи млади в Европа. и точно те са най-онеправданите ако ги питаш. А къде сте възрастните защо мълчите: нима не помните как 1944 г. партизаните избиха първи интелектуалците: защо ли? За да има такива, които да им вярват на обещанията. КЪДЕ СТЕ и ЗАЩО МЪЛЧИТЕ: 2 пъти за последните 20 години БСП докара най-големите кризи, не като сегашната, защото сега е наистина световна и не зависи от нас.
хахахах

2013.05.08 | 15:23

4
Вие там перковците като се събирате по разни там митингчета сигурно ви раздават трева преди това за да ви изглеждат нещата по розови след речите на (болен за лидерство)

2013.05.09 | 01:01

53
Мислиш ли че Станишев и БСП са правили нещо друго освен борбата си срещу ГЕРБ.Нещо за народа ли направиха или мислиха само как да се докопат до властта.
Буко Баламата

2013.05.12 | 10:36

55
Абе малоумко! Ако не си във властта как ще направиш нещо? Големи смешници сте герберастите. Пък накрая ме беше страх да отворя и консерва да не би и от там да изскочи Бойко Борисов с ножичка в ръка.
boiko

2013.05.12 | 10:34

54
г-н Станишев вие и г-н Местанов и още други фенове на 13 май ше се усмихвате извинително а Бареков ше продава семки по стадионите ХаХаХа

2013.05.08 | 18:18

45
Няма да се усмехват извинително, а нападателно ще атакуват изборните резултати и ще оспорят изборите. Тея пред нищо нямада се спрат. За тях вземането на властта е въпрос на оживяване. Най- вече за С е р Г е й. Него Първанов ще го обеси на червата му, и няма по-добър повод от изборен провал. За серго няма място за отстъпление. Той е готов на гражданска война. Няма какво да губи. Гласувайте за БСП за да спосим кожата на серго и да може другарите да захлябят нещо след 4 постни години. Ептен им изтъняха вратлетата.
Великия

2013.05.08 | 22:01

52
Добре го насочиха Борисов нашта славна и разбираща опозиция , няма що... , на тях акъла им стига само колко да измислят нови и още по нови схеми за краднене на пари....
поручик Ржевски

2013.05.08 | 16:50

30
БСП са ХИЕНИ , ръфат МЪРШАТА ГЕРБ! ОТВРАТ !
Квачков

2013.05.08 | 22:01

51
КАКВИ ХИЕНИ БЕ,И ГЕРБ И БСП СА МЪРШИ

2013.05.08 | 22:01

50
БКП ,БСП са царе на шантажа.За това са учили- бива си ги.И синът ти да стане премиер и него ще изкарат ,мутра и каквото не си помислил.....ще те накарат да не познаеш детето си. ПАРИ,ВЛАСТ всичко е в техни ръце от 1944 г. насам.Тогава като са взели на хората хляба от ръцете ,като са национализирали това от което живеят сигурно са били почтени .Но сега всеки който не е от техните редици ,ШЕ СИ ГО ПОЛУЧИ.Хора мислете поне малко.

2013.05.08 | 16:53

41
Никога повече ГЕРБ
JO

2013.05.08 | 22:01

49
Ами хвани ме за патката,щото друго не ти остава

2013.05.08 | 20:51

48
Ще го лап.кате на 12.05. чевени гадове!!!
Ъпсурд

2013.05.08 | 20:50

47
Сега стана ясно, че Борисов и Цветанов не са се борили с организираната престъпност, а са превърнали МВР в такава!!! "Няма такава държава"!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини