Цветозар Томов: Управляват ни негодници

  • 30 април 2013 07:56

  • 3659
  • 13
Цветозар Томов: Управляват ни негодници
©

Прокуратурата трябва да си свърши работата по случая със скандалния запис на разговора между Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов. Това, което мен ме притеснява е, че ни управляват едни негодници, но не в юридическия смисъл на думата. Това заяви Цветозар Томов в сутрешния блок на Нова телевизия.

Социологът бе категоричен, че е противоречиво това как ще се отрази този скандал на изборите. "Не е толкова важно кой ще спечели изборите, а това което се случва в страната. Тук въпросът е дали сме в състояние да излъчим качествен политически лидер. Страната е в политическа криза и не съм сигурен, че тези избори ще решат проблема, смята още Томов.

Той каза още, че ГЕРБ демонстрира „карнавална суетност” преди предстоящия вот.

Според режисьора Евгений Михайлов пък тайното записване на разговори между политици и тяхното разпространяване са дело на БСП.

„Станишев демонстрира познание за техниката, с която разполага МВР и това се счита за правилно и нормално”, коментира Михайлов.

Последвайте канала на

3659 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2013.05.07 | 13:14

8
Какво ще стане ако някой подслуша Президента на САЩ в белия Дом ири Президента на франция в дома му, и публекува записите? Защо другарят Станишев мълчи по въпроса за подслушванета на Бойко в дома му. Ще постави ли пак въпроса за мръсните методи на предизборната кампания пред Евро Парламента, както вече го направи или ще замълчи, защото му е изгодно сега. Да има предвид, че ние избирателите го гледаме какво прави и си вадим изводите. За сега мното лоши. Не изключвам възможността да си сътрудничи с Трактора. Тоя ги умее тези неща добре. Виждам че като е в опозиция, Станишев организира великолепни подслушвания. Питам де какво ще направи ако е на власт. Да живее БСП. Те могат всичко. Гласувайте за нях. Но после да не пищите.
TNN

2014.05.22 | 23:04

13
Аз знам какво ще се случи ако някой подслуша президентите на САЩ и Франция в домовете им. Но ти марсолан пъпчив, знаеш ли какво ще се случи на тези президенти, ако проведат такъв разговор, какъвто проведоха тези трима малоумници - пожарникаря, конския доктор и тоя посерко прокурора. Виждал съм фанатизирани комунисти с промити мозъци, но вие гробарите нямате конкуренция даже севернокорейците не са толкова зле.

2014.05.22 | 23:04

11
Е за НАСРАНАТА ти ГЕРБ ли да гласвам бе ЛАЙНО

2013.05.07 | 13:14

7
Азняма да гласувам за герб или бсп, но ще ГЛАСУВАМ. Алтернативата е Атака.

2014.05.22 | 23:04

12
Ах как ще го налапате всички герберски кучки след 12 май само гледай!!!

2013.10.18 | 10:39

10
Ами така си е !!!Хората умират от глад защото са надули цените до безбожие а заплатите са си така заковани от години.Трябва да се започнат разговори какво ще се направи за излизане от кризата като едни от най важните неща са нещата от първа необходимост за хората - ХРАНА и ЛЕКАРСТВА.От износител на животинско месо станахме вносител.Трябва държавата да започне подпомагане за създаване на животновъдни ферми като им отпусне пари но задължи собствениците да изнасят месото само за нашият пазар и то на добри цени.Нека се дадат пари и за започване на обработка на многото запустели земи с цел създаване на зеленчуково оранжерии и по същия начин нека да бъдат само за нашият пазар.(СТИГА СМЕ ЯЛИ ЧУЖДИ БОКЛУЦИ).Ще се намерят хора по райони да свършат тази работа защото има много безработни и хората ще са доволни от създаването на нови работни места.Моля да не се оправдавате че селата били опустели защото и от градовете могат да се наемат безработни като има се осигури превоз.Само пари са нужни които държавата може да осигури от европейски програми.Желание трябва а такова в сегашните политици които се борят за властта не виждам.Ако се осигури евтина храна и лекарства за народа ще могат да им остават пари и за други нужди.

2013.05.07 | 13:14

9
Ах как ще го налапате всички бесепарски кучки след 12 май само гледай!!!
Боздуган

2013.05.01 | 16:49

6
БСП и ГЕРБ - ВЪН от парламента!!!БАНДИТСКИ шайки!!!

2013.05.01 | 15:32

5
Иначе изборите нищо няма да оправят, то е ясно. Ако променяха нещо, то те щяха да са забранени. Е дават малко надежда на отчаяния народ.
stoiko

2013.05.01 | 15:32

4
Pojavicha se drebno platenite,cherveni sociolozi,nalivat maslo v oganja,sazdavat po porachka chaos,ne stiga che edin negodnik Stanisev neprekasnato chuli naljavo nadjsno,komunistite sa van ot igrata tozi pat,sega e vreme da im potarsime smetka.

2013.05.01 | 15:31

3
Една известна БГ. партия кани всички свои членове и симпатизанти да дойдат масово на гей-парада.
stoiko

2013.05.01 | 15:31

2
Negodniko,zasto ne pises za nai-goljamite negodnici na 20 vek,Ognjancho Doinov ,Andrjusa lukanov,Zan4o Videnov i v momenta umopobarkalija se dr.Stanisev.Ne ti iznasja ste umres ot glad nali dr.SOCIOLOG.
Пян Гъ

2013.05.01 | 13:32

1
А ти, ЦветозОрчо, си много принципен, само дето не казваш нищо за обръчите от фирми, за порциите в държавата, за куфарчетата на Луканов, за подслушванията на БКП/ДС от 23 г. насам и т.н. Не помня тогава да проявяваше голява активност, колега! Ти не си социолог, а платен пиар агент на червената мафия. И не ми заемай интегигентски пози като статуята на Роден, ака обичаш. Не ти отива и го знаеш. Тия номера можеш да ги продаваш на студентките, където взимаш часове на хонорар. Не на мен.

Добави коментар

Водещи новини