Каракачанов: Цветанов и Борисов ни мислят за стадо овце

  • 26 април 2013 08:30

  • 2109
  • 8
Каракачанов: Цветанов и Борисов ни мислят за стадо овце
©

Всички в политиката са маскари, но от ГЕРБ са мафия. Скандалът с подлушванията е заплаха за целия Европейски съюз и от там ще вземат нужните мерки.

Това каза пред камерите на TV7 политологът Кънчо Стойчев. Не повече от двама души, от всички десет, имат симпатия към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Доверието към ГЕРБ се топи, продължи той. Най-лошото е, че преходът в България завършва с тази мафиотска организация наречена ПП ГЕРБ. Мафията рекетира и краде. Тези хора използваха държавните лостове, за да се облагодетелстват, обясни Стойчев. В момента виждаме, че дори европейската десница също започва да се отдръпва от ГЕРБ. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се отписа от политиката. Приказките му за признания от европейските лидери и правоохранителни служби, са пълни глупости. Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се никога повече няма да си позволи да се срещне с тези мафиоти, защото опозицията в Германия ще я емне веднага, разкри Стойчев.

Това, което се случва в България е безобразие, заяви Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, лидер на ВМРО. Всеки ден има призиви за помощ и за спасяване на човешки животи, а от МВР харчат повече от 100 млн. лева за подслушвания. Това е безобразие. Цветанов и Борисов ни мислят за стадо овце, но ние ще им покажем, че това не е така, категоричен беше Каракачанов. Натискът на ГЕРБ върху политическите партии продължава. Вчера получихме писмо от НАП, че ще ни извършват финансова ревизия. Това се случва две седмици преди изборите. Подслушванията са насилие, завърши Каракачанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2109 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ддд

2013.05.04 | 09:00

8
НАП отчитат дейност,ВМРО е една от многото малко партии в България които могат да си докажат доходите без проблем - просто имат имоти и те носят приходи ;) Само не знам що ги плашат,те не са играчи на голямата сцена ;;))
Koмитaтa

2013.05.04 | 08:59

7
Дарените от Фондация "ВМРО" (наемите от Македонските имоти) пари на Политическа партия "ВМРО-БНД" не стигат дори за една десета (1/10) от разходите на криминалната комунистическа ДС-МВРо-БаНДа на ДС-анаЛизаторо "Иван"! Добре би било НАП да разрови ДС-Кенефа МВРо и да публикува информациите за тайно финасиране на Каракачанов от гръцките и сръбски служби!
|Y|

2013.05.04 | 08:59

6
Цецерон ГЕПИЛ стадото на ДС-овчара КараКацханов! А сега и ще го ревизира финасово! Мъка-а-а-а!
вили

2013.05.04 | 08:59

5
Каракачанов.....много се уяде и ти!!!Която и партия да дойде на власт ти си с нея..Стига театри...Отиди да поработиш.Много се натовари,ще ти пречат килцата да чукаш чакъл;;Всички сте много мъдри преди избори.Може да сме гладни,но горди,не пасем трева!!!!!
metlata

2013.05.04 | 08:58

4
На 12пай ще чистим не забравяй да изхвърлиш прецъфтялите гербери и увехналите рози защото са опасни за здравето на децата.
Боко тиквата

2013.04.28 | 19:10

3
Да излезем и да изметем до крак герберите на изборите! Да си платят затова, че докараха до фалит държавата, а геноцида над българския народ е в невиждани досега размери. Да открием онзи идиот Дянков и да го затворим задълго за да не ни изпревари жена му и да го вкара в американски затвор!

2013.04.27 | 07:45

2
Стадо овце (или стадо комуняги) то е същата работа.
Balaka

2013.04.27 | 07:45

1
VMRO -ne triabvashe da se nazove PARTIA-zavet ot Vanche Mihailov !!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини