СДС: Подслушванията карат хората да наказват, а не да избират

  • 25 април 2013 14:47

  • 1387
  • 5
СДС: Подслушванията карат хората да наказват, а не да избират
©

Стига вече ченгета! Стига вече ченгеджийски „бомби” с драматични разкрития, без да ни дават доказателства за твърденията си. Целта на тези бомби, както в предишната кампания, скандалите с порциите на властта, е да възмути цялото българско общество и избора да бъде емоционален, а не рационален.

Това се казва в декларация на СДС разпространена до медиите, по повод днешните скандални разкрития на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Наказателният вот винаги има един и същ край - колкото пъти се опитваме да накажем някого по време на избори, толкова по-зле се оказва, че живеем. С нашия вот на 12 май не трябва просто да накажем политиците на прехода, а да ги оставим в миналото, твърдят от "Раковска" 134.

Настояваме, всеки, който има доказателства да ги предаде на прокуратурата и съда да накаже виновните. Скандалите с подслушванията са сблъсък на икономически лобита и интереси, разигравани от политически марионетки, категорични са от СДС. Разиграваните мелодрами в медиите с изпращане на семействата в чужбина, с прочувствени заплахи към тях е пошъл политически театър на хора, които четири години ядоха и пиха на една маса. Целта е да скрият данните, които излизат всеки ден за българите с офшорни сметки в чужбина, които са представители на същите тези политикоикономически картели на статуквото, заявяват хората на Емил Кабаиванов.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1387 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Георги

2013.04.28 | 17:02

5
Харесва ми позицията на СДС! Аз също съм на мнение, че достатъчно се нагледахме на размяна на обвинения, размахване на компромати из медийното пространство и т.н. Да се внесат необходимите доказателства, да се осъдят виновниците и да се обърне, най-сетне, внимание на важните неща и проблемите на страната. Аз ще гласувам за №10 на 12 Май !
Иван

2013.04.28 | 17:02

4
Все е имало черен предизборен ПР , но това вече премина всякакви граници,обърнаха го на цирк ! Имаме нужда от промяна на статуквото , която може да бъде донесена само от коалиция СДС , единствените с положителна предизборна платформа
десен бесен

2013.04.28 | 17:01

3
Ми така де! И идеята е хората да накажат правилните и да изберат качествените. Така че на 12 май с № 10 за СДС.

2013.04.27 | 19:46

2
Нали няма да се сърдите,ако кажа нещо.Никога не използвам ругатни и каруцарски език.До Царя винаги гласувах за единното СДС.После за Бойко,сега-не по разбираеми причини.Има СДС НА Костов,Надежда,Кабаиванов-труден избор.Колко БЗНС-та има?За БСП не гласувам заради бъбривата Мая.Остана един, който говори на моя език-АТАКА.
Гергьовец

2013.04.27 | 19:46

1
Споделям мнението. Това преля чашата! Вижда се вината на бившите управляващи - време е да се вземат мерки!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини