Евродепутат: Подслушването е взело застрашителни размери

  • 25 април 2013 10:08

  • 1799
  • 8
Евродепутат: Подслушването е взело застрашителни размери
©

Координаторите на комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи в Европейския парламент не се споразумяха за дебати за подслушванията у нас. Въпросът ще трябва да бъде решен с гласуване от пълния състав на комисията на 6 или 7 май. Темата коментираха в „Преди всички“ по БНР евродепутатите Метин Казак, Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат и Андрей Ковачев.

Малко преди разговора бившият министър на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на заяви за БТВ, че МВР е подслушвало не само хора от бизнеса и опозицията, но и от правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, сред които и вицепремиер.
"Не от вчера бием камбаната, че подслушването е взело застрашителни размери", коментира Метин Казак.
Според Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат, нещата се развиват много лошо за България. "Дебатът прекъсна в много ниска точка. Сега имаме ново пропадане. Министри от правителството казват директно за какво става дума. Фактът, че Цветанов е бил вътрешен министър започва много да тежи на България. Има мнозинство срещу ЕНП. Тя е в изолация заради Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан Цветанов", каза Малинов.

"Вярвам в желанието на прокуратурата да стигне до истината. България ще продължава да бъде най-бедната и корумпирана държава. Към това ще се добави, че тук масово се подслушва и хората не се възмущават. Вредата от полицейската политика на Борисов и Цветанов е много тежка. Подкрепата на ЕНП за ГЕРБ е слаба, неубедителна и неуспешна. Тя ще бъде едно от срамните петна в историята на ЕНП. Срам е начинът, по който България беше управлявана чрез МВР", добави още той.

"Очаквам българските институции да работят за обществения интерес и да си свършат работата и да оправдаят доверието. Подслушването е било практика в продължение на десетилетия. Аз не съм нито съд, нито прокуратура, каза Ковачев. Той отказа да прави и политически оценки", каза още Андрей Ковачев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1799 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Гюро Михайлов

2013.04.26 | 00:27

8
Ако трябва да сме честни, на тези избори трябва да се гласува за ГЕРБ или БСП. За ГЕРБ как да гласувам, като хем ги изгониха, хем самите те се отказаха, хем доказаха, че са немогливи?
-

2013.04.26 | 00:26

6
супер злетак си!
-

2013.04.26 | 00:27

7
на Цвъцко ще му стане тясно скоро, те и дуги освен Найденов ще си кажат защото Шестака от както влезе в политиката откачи с властта! Накрая и Тиквата ще се откаже от него, помнете ми думата!
вили

2013.04.26 | 00:26

5
Защо аз не се страхувам от подслушване?????
Бойко тоталитарен лидер

2013.04.26 | 00:26

4
Защото имаш тоталитарни нагласи. По тази причина най-вероятно ще гласуваш за Герб.

2013.04.25 | 18:27

1
Защото не можеж да кажеш нищо умно
Трандафор

2013.04.26 | 00:26

3
Бременната скарида Лиляна Павлова стана хит във фейсбук. Въпросът е- Боко знае ли? Или Цецо... Явно под вода не лови антената! Да потопим изгнилата подводница ГЕРБ! Имаме воля!!!
Гюро Михайлов

2013.04.26 | 00:26

2
Щом Миро го наричат Мърш==та, смятай Боко и Цоко, колко по- големи са! Е това е ГЕРБ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини