Кунева: Отговорността за масовото подслушване е на Бойко Борисов

  • 25 април 2013 15:07

  • 2191
  • 16
Кунева: Отговорността за масовото подслушване е на Бойко Борисов
©

Отговорността за масовото подслушване, включително на цялото предишно правителство, е на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, е обявила  председателят на "Движение България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, цитирана от пресцентъра на партията.

"Борисов трябва да каже ясно какво знае, с какво е съгласен, с какво не е съгласен и защо в тези четири години не е успял да разбере с какъв екип управлява", е посочила Кунева, като е  отбелязала, че в случая се опитва да изхожда от презумпцията за  невиновност, която съществува в наказателното право. "В политиката такава презумпция за невинност на политиците няма.  Отговаря този, който стои най-високо, или за това, защото не може, или за това, защото не знае, или за това, защото не може да прецени какви министри да сложи начело и на кого да повери  държавата, или защото се е занимавал с нещо друго, вместо да  знае как се управлява държава", е коментирала Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

"Изглежда през това управление е имало норма на корупцията, която повече или по-малко министрите са изпълнявали по принуда", е заявила Кунева. Тя призовала министрите от правителството на Борисов да кажат колко, къде и от кого са били притискани. "Явно ГЕРБ не са имали нито за момент идеята на управляват, а да отвличат държавата. Отвлякоха България", е добавила Кунева.  Според нея от партията на бившия премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г скоро ще остане само абревиатурата ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2191 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
stoiko

2013.04.28 | 16:24

9
G-ga Kundeva,Vie ste po chervena ot chervenite,ne zabluzdavajte naroda,vie i vasata partija ne ste perspektivni i nisto novo ne predlagate,plagiatsvate i darzite linijata na BSP(verojtno prinadlezite kam sastoto obstestvo na kradci,mosenici i nagli prestapnici).

2013.05.12 | 21:29

16
Жал ми е за Вас. Не знам за кого ще гласувате, не искам и да знам, но не си давате сметка, кой наистина може да Ви помогне. Не казвам, че ще стане за една нощ, нищо хубаво не става толкова бързо, но точно госпожа Кунева, е единственият Ви шанс за по-добро бъдеще. Явно, не си давате сметка, че ГЕРБ поробиха държавата, но оставете нея, ПОГЛЕДНЕТЕ ХОРАТА. Ах тези мили български граждани, Ваши и мой сънародници. Същите хора, които усещат как сърцето им спира да бие за секунда, чуят ли националния химн или прекрасния и неповторим звук излизащ от нечия гайда... Те страдат! Мнозина от тях гладуват, отиват в чужбина в търсене на нещо по-добро или просто някой лев, за да могат децата им да имат вечеря на масата си, сервирана им от я баба, я дядо. И повярвайте ми, не са щастливи от избора, който са направили, просто нямат друг избор, освен да гледат по Skype как децата им растат. Предполагам, че и на вас ви е писнало от начина Ви на живот в България. Честно казано, мисля че няма много хора, на които им харесва да живеят в милата ни родина и това е тъжно, защото тя е прекрасна. Ако не заради Вас, гласувайте за децата си, за да могат един ден да се гордеят, че са българи, а не да съжаляват, че са се родили именно тук, вместо в западна Европа или САЩ. Помогнете им, като дадете гласа си за някой, готов да направи всичко по силите си за Майка България, а не да я продаде за жълти стотинки като господин Борисов и господин Станишев.
kranush

2013.05.12 | 21:27

15
Генералът носи отговорност за успеха или поражението на войската, не адютанта му, който пише или разпостранява заповедите му. Това е в пълна сила за диктаторската партия ГЕРБ. Казаното от Найденов само окрехва завесата на методите на управлението на ГЕРБ и едва ли изненадва някого. Изнесеното от кухнята на ГЕРБ е скандално. Време е избирателят да разбере, че е нужна не само политика за изваждането на страната ни от невижданата икономическа и социална криза, но и спасението на устоите на самата държава.
мухуахаха

2013.05.12 | 21:27

14
Кунева, КУЧКО МРЪСНА - ВЪН !
данито

2013.05.07 | 16:57

13
м.кунева май наистина е истинското спасение на българия след герб/ колкото повече се интересуват хората кой , кой е и кой какво добро наистина е направил за страната ни, толкова повече се убеждаваме, че само кунева е направила нещо наистина полезно и хубаво за нас. да, умните вярват на документи и на очите си, а не на клюки и слухове! а о4ите и документите доказват, че само кунева досега е човека, носещ полза за българия!

2013.05.07 | 16:56

12
Не само госпожа Кунева. Има още един български политик, с който можем да се гордеем, и вярвам, че всички ние се нуждаем от него в момента. Става дума за господин Соломон Паси. Велик български политик. Той е човекът, който ни насочи към НАТО и ЕС още през 1995-1996та година. Искрено се надявам, да се включи в процеса на нормализация на България. Също така се надявам, че моите сънародници, ще осъзнаят нуждата от политик, като госпожа Кунева начело на България.

2013.04.28 | 19:37

11
Гласувах за Кунева за президент, но откато се прави на партийка се радвам, че се размина с Президентството
oleleee

2013.04.28 | 19:37

10
КУНЕВА ЩЕ Е МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БГ. СЛЕД 12.05- НЯМА СЪМНЕНИЕ В ТОВА!! А ПЛАТЕНИТЕ ГЪЗОБЛИЗЦИ НА ГЕРБ, РЗС, АТАКА, СДС, ВЕЧЕ ВИЯТ НА УМРЯЛО..:):) ТАКА, ТАКА...; САМО ДБГ. МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ СТРАНАТА КЪМ ДОБРО, ТАКА ЧЕ ХОРАТА МАСОВО ЩЕ ЛАСУВАТ ЗА НЕЯ!!!!
S

2013.04.28 | 16:24

8
"От ГЕРБ ще остане само абревиатурата"! Възможно е, но от вас няма да остане нищо!!! Защо не говорите против БКП/БСП? Защо те не говорят против вас?? Смяатам отговора за ясен "България на гражданите=БСП/БКП"! Дерзайте товарищи!

2013.04.27 | 14:26

6
Добра стратегия. И за АТАКА, ДСВ и СДС не говорим, следователно госпожа Кунева е и с тях, така ли?
вили

2013.04.28 | 16:23

7
Няма по-долна комунистическа подлога от куку----невица ,през трупове ще лази ,за да постиге това ,което е за нейна облага.Цял живот е живяла в комунистическа среда,не лишена от нищо.Този човек,никога неможе да те разбере,но се прави че иска доброто на България.ЛЪЖА И ИЗМАМА,ако има някой да и повярва един ден жестоко ще съжелява!!!!!!
taka e

2013.04.26 | 10:25

5
всичко е ставало със знанието и съгласието на б.б.! няма начин ц.ц. сам да решава каквото и да е в герб, няма начин!!!!!! така че , б.б. да го съдят и да ги вкарат всички тях в затвора, където реално им е мястото всъщност..!!
такали ма кучко

2013.04.26 | 10:25

4
Кой сключи договорите в енергетиката? Кой лапа от енергетиката? Кой контролира енергетиката? Мафията е могъща, всички в купом ревът като магарета на мост! Защо се спря разледването за проституцията в енергетиката? Какви подслушвания? Защо сме най-бедни, защо има мафия? Може би сме бедни и разграден двор защото се подслушва или как? Не се връзвайте на мафията, искаме разледване в енергетиката! За подслушването на престъпниците ме боли фара!
alouu...

2013.04.26 | 07:12

2
сдс+костовистите съсипаха енергетикат, както и селото, и всичко ценно и работещо в бг! герб довършиха съсипването на бг., ведно с рзс, атака, сдс-одс, които ги крепяха почти до последно! така че, съвсем вярно казва кунева- сори, но пред истината и боговете мълчат! тя трябва и да управлява, но дали изгладнелия , избудалял народец вече е разбрал това, не знам- но ще си е за негова сметка и мъка, ако не е разбрал!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини