Йордан Бакалов от СДС: Г-н премиер, пред телевизора...

  • 25 юли 2011 15:02

  • 1328
  • 0
Йордан Бакалов от СДС: Г-н премиер, пред телевизора...
©

Преди две години Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пое отговорността да възстанови справедливостта. Има воля, но няма резултати, уважаеми г-н премиер, който гледате пред телевизора. Това обяви Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен от СДС по време на дебатите за вота на недоверие. Все още не са отчетени резултати в борбата с корупцията по високите етажи на властта, цитира доклада депутатът от Синята коалиция.

Честито, върнахте държавата две години назад – имате добре облечени спонсори на Министерски съвет, а в същото време страната е рекордьор по заведени дела в Страсбург за полицейско насилие, припомни Бакалов.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа произнася присъди и се грижи повече за собствената си партийна безопасност. Корупцията е привилегия на управляващите и да използваш репресивния апарат да всява страх, обяви синият депутат. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е във властта от 10 години и как това се вписва в изречението 22 години никой нищо не е направил. След като Цветанов крие източниците, от които се е обогатил как да търсим справедливост, попита Бакалов

Последвайте канала на

Novini.bg
1328 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини