Кирил Добрев към Цветанов: Не вкарвайте МВР във ваши лични битки

  • 25 юли 2011 14:35

  • 1439
  • 2
Кирил Добрев към Цветанов: Не вкарвайте МВР във ваши лични битки
© Булфото

Това заяви в парламента по време на дебатите по вота на недоверие депутатът от Коалиция за България Кирил Добрев.

Той заяви, че има нарастване на битовата престъпност. Голямата сериозна престъпност започва и завършва с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, каза депутатът и заяви, че редица други фигури не са обект на работа от страна на МВР.

За две години освободихте 26 от 28-те регионални директори на МВР. Животът е спирала, явно всичко в политическия живот се връща, посочи Добрев.

Защо вкарвате системата на МВР във ваши лични битки, се обърна Добрев към вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.
Добрев заяви, че 132 лева струва смяната на масло на една полицейска кола и е научил това от полицаи, които заедно събирали пари, за да направят това и да работят.

Хората са отвратени и демотивирани, гръбнакът на системата не ви уважава, заяви още Добрев.

Къде бяхте преди четири-пет години, отговори депутатът от ГЕРБ Цветан Сичанов. Системата благодарение на вашите управленски решения стигна дотам. Разкриваемостта се увеличава тогава, когато хората имат опит, уточни Сичанов.

Димитър Лазаров от ГЕРБ заяви, че в България продължава да броди призракът на демагогията, популизма и лъжата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1439 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.07.25 | 18:41

1
Abe tebe ne te li xvanaxa s 1 200 000 U$ i droga na Kalotina predi godini??? I ima6 naxalstvoto da izliza6 na tribunata da kritikuva6 ?!?
айдук

2011.07.26 | 00:05

2
Яд ме е защо Цветанов не го закова с тези милион и половина долари и дрогата при тях.Баща му поне беше мъжко момче, та затова и гоцето го прати на оня свят. А на този мухльо добре са му промили мозъка с дрогата

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини