ОДС: Вотът на недоверие е погрешен

  • 25 юли 2011 12:16

  • 963
  • 7
ОДС: Вотът на недоверие е погрешен
©

Вотът на недоверие е погрешен, защото оставя впечатление у хората, че сигурността е основният проблем на страната, посочи Любен Дилов.

Даренията за МВР са скандални и само заради това трябва да има оставка на вътрешния министър, заяви той.

Съветът на Симеон Дянков да купуваме повече не е подплатен с нищо, каза Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра, който е кандидат за кмет на столицата. По думите му ръстът на БВП е нисък - около 0,7-0,8 процента, и не предполага изпълнение на бюджета. БВП трябва се увеличи с над три процента, смята Софиянски.

Той посочи, че инфлацията на годишна база е над три процента - има чувствителен ръст на цените на горивата, на храните и на други стоки. В цялата страна, дори и в София, безработицата расте, каза Софиянски.

Последвайте канала на

БТА
963 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
nov demokrat

2011.07.26 | 23:59

7
Еми прави си бяха тези хора... Видяхме, че вотът и днес беше безсмислен...
Летящият балон

2011.07.26 | 12:44

6
Този Дянков наред ли е ??? не вижда ли, че живеем в мизерия. Безработицата в цялата страна се е вдигнала , даже и в София се е увеличила с 1%, а той иска да купува повече...
до българан

2011.07.26 | 09:36

5
да, но стига сте сме обвинявали предните за неадекватността и падението на сегашните. Времето на всички ни мина с експерименти в политическите митове. Сегашният балон задмина по- мазност всякакви човешки представи за нечистотия. Като се спука ще мирише доста неприятно и за дълго. Хора с опит и визия като Софиянски са ни нужни.
gogo

2011.07.26 | 09:36

4
Дянков като алтер его на Д.Попов:)) това обяснява почти всичко за недоразумението ни наречено финансов министър(и зам.премиер). От година следя какво казва Софиянски за действията на дебила и това ще да е началото на края. Само докато го дочакаме да не се наложи пак да имаме служебно правителство и пак той да е премиер.
Българан

2011.07.25 | 22:31

3
Смехории. Почнаха да се надскачат. Луда работа. Ама е по трактовките на Гьобелс. Лошото за тях е, че целта им е задоволяване на собствената им алчност. Ако хората все още си мислеха, че целта им е унищожаване на комунизма и добруването на народа, щяха да им се вържат. Десетина привлечени от тази групичка, десетина от другата, десетина от третата... щяха да наберат някой и друг процент заблудени като преди 14 години. Но както е писано- по делата им ще ги познаете- ние вече знаем от техните дела. Целта им е собственото им обогатяване и затова трябва да имат позиции във властта. Стига с тия тесносоциалистически номера. Знаем вашето истинско лице КОМУНИСТИ!
Дясна мисъл

2011.07.25 | 22:31

2
Съгласен съм. Цетанов веднага трябва да подаде оставка. А веднага му задавам въпроса - как се харчат парите на най-богатото и многочислено министерство в България ?
dpro

2011.07.25 | 18:40

1
а предателя асан костов не мисли така

Добави коментар

Водещи новини