Райдовски: Изборите са най-подходящото време за компромати

  • 21 април 2013 11:05

  • 2639
  • 6
Райдовски: Изборите са най-подходящото време за компромати
© Булфото

Сега е най-подходящото време за компромати. Това заяви пред камерите на БТВ бившият съветник на Жан Виденов Красимир Райдовски.

Той коментира темата с незконните подслушвания в МВР, за които прокуратурата сигнализира и как те се появяват непосредствено преди предсрочния парламентарен вот на 12 май. Райдовски заяви, че не може да се говори за обръч, който да се затяга около когото и да било. “За Флоров в средите се говори какво ли не, но в същото време в съдебна зала няма нищо”, коментира Райдовски при Лора Крумова в предаването “Тази неделя".

Частният детектив Марин Маринов също взе отношение по темата с незаконното подслушване. И двамата гости се съгласиха с тезата, че в момента се търси къртицата, а не каква е истината. Маринов допълни, че това изнасяне на подобна информация се тълкува като протест. „ На хората в системата им писна. Че е имало подслушване е имало, че се опитва това да се прикрие е ясно. Тази седмица Уорлик прати двама специалисти да спасяват Цветанов”, допълни той. 

Той допълни, че Министерството на вътрешните работи трябва да изживее своя катарзис и започнатото трябва да стигне до край. "Ние отдавна не подслушваме. От 90-те година не го правим. Всеки може да си купи бръмбари. Другото подслушване е изключително скъпа техника. В България няма частна структура, която да разполага с такава техника", категоричен е детективът. В последните 20 години всички методи и средства на вътрешното министерство се използват противозаконно, каза Красимир Райдовски. "Случката с ваша колежка и нейното искане да бъдат проверени имената на някакви журналисти е противозаконна", твърди съветникът на Жан Виденов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2639 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.04.24 | 23:42

6
Докато не се приеме нов закон за образованието и не се пенсионират на 55 години даскалите образованието ще бълва неграмотни. Как искате един дъртак или дъртачка в критическа възраст да обучава млади 10-15 годишни деца. Че те имат 45-50 години възрастова разлика. Училищата записват масово "мъртви" души за ученици, а даскалите не карат часове и вземат по 1000 лева заплати. Страшно е в образованието!!!!
ДО СТАНИШЕВ

2013.04.22 | 08:57

3
Другари комунисти,социалисти и разбойници. Вие наистина преминахте всички граници,най-вече човешки и държавнически. Извадихте компромат от преди десет години за Станимир Флоров. Ами Другари социалисти,нали по това време министри на вътрешните работи бяха Р.Петков и М.Миков. Защо тогава не извадихте компромата или защо тогава не го уволнихте Флоров? Ама Другари комунисти/разбойници/ вие наистина съсипахте службите ,заради угрозата от нова катастрофална загуба на изборите. Ами след изборите Другари нали все пак трябва да има служби за сигурност. Какво правим тогава ? Демотивирахте състава на службите,а и така наречените секретни сътрудници. А тогава с мухоловки ли ще ловим мафията с бели якички и криминалният контингент. Сигурно тези ваши компромати и приказки за подслушване ще ви донесат някакви мижави гласове от ромите и пенсионерите в демнция, но вие разбихте държавността Другари Комунисти/олигарси/. Говорите за полицейска държава. САЩ полицейска държава ли е? Как така хванаха терористите толкова бързо? С мухоловки ли? Другари комунисти трябва да разберете че СРС-тата са най-силното оръжие за тежката престъпност. А вие по най-просташкия начин и разказахте за способите и техниката на български служби за сигурност. СРАМ И ПОЗОР. Вие Другари комунисти сте за съд. Това което никой на направи за двадесет и три години преход,вие го направихте за две седмици. Вие сте престъпници. Вие всички начело със Станишев трябва да отидете на политическото бунище.

2013.04.22 | 08:58

5
Леле ти имаш сериозно заболяване на мозъка. Ти първо сигурно си чул за първи път след 1989 година- че България е имала специални служби и то на 4 место в света............Питай арменският поп -кой унищожи нашите спец.служби и предаде разузнавачите ни.....

2013.04.22 | 08:26

2
Частен детектив-на това чучуло защо му се дава трибуна, никой не може да обясни.Какво общо има този палячо с националната сигурност.Ало , БТВ толкова ли сте я окъсали,че каните сульо и пульо?

2013.04.22 | 08:57

4
Напротив точно на него трябва да дават трибуна- а не на Цецо -слушалката,защото Райдовски никак не е случаен в тази област........

2013.04.22 | 08:20

1
CKÖPI BALGARCKI POLETIZI NE VELI BOLI SA MILATANI RODINA KOITO I DA DOIDE NA VLACT MICLI SA DOBACI .A NE SA RODINATA I SA NARODASI ???

Добави коментар

Водещи новини