Махнаха Флоров от ГДБОП

  • 19 април 2013 19:04

  • 5831
  • 25
Махнаха Флоров от ГДБОП
© Булфото

Директорът на ГДБОП главен комисар Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна временно е отстранен от длъжност със заповед на министъра на вътрешните работи Петя ПървановаПетя Първанова Петя Първанова министър на вътрешните работи в служебното правителство на Марин Райков от 12, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Причината е образувано срещу него досъдебно производство. Временно изпълняващ директор на ГДБОП ще бъде Валентин Трифонов, досега той беше заместник-директор на главната дирекция.

Припомняме, че по-рано днес прокуратурата образува досъдебно производство за даване на подкуп срещу директора на ГДБОП Станимир Флоров. В сряда обвинението получи по имейла сканирани копия от материали от оперативно дело, водено срещу Флоров и съдържащо класифицирани документи с гриф „Строго секретно”. След анализ и събиране на допълнителни доказателства, прокуратурата е преценила, че та са достатъчно достоверни за започването на разследване срещу шефа на ГДБОП.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5831 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
Ss

2013.05.30 | 06:27

25
Grupata e otstranena vremenno.Dano na izborite da gi otstranim zavinagi.
e

2013.05.30 | 06:27

24
Докато не го видя за постоянно в затвора, това временно отстраняване от длъжност не ме устройва.Пожелавам му от все сърце да надене раираните дрехи.
е

2013.04.21 | 03:51

21
Някви други желания??

2013.04.23 | 18:58

23
сега Цецко ще каже че даже и незнае кой е тоя Флоров.
ZASCHTO.....

2013.04.21 | 13:40

22
Абе що пре----ха Замундата?Не си падам по конспирациите,но къде ще излиза блока с новини(най-вече политика и избори-2013).Не се ли явяваме най-точната соц.извадка,която е неудобна на много хора?
стенли

2013.04.21 | 02:52

20
герб направиха така, че полицията да работи в полза на трима човека, занимаващи се с дрога и корумпирани до немай къде. При БСП нямаше как да се случи това.

2013.04.21 | 02:52

19
Ами при БСП полицията и да е работила за някой ти си последният човек който ще научи.От къде мислиш вземат сведения за компромати те си нали от хора на БСП в МВР и администрацията в цялата страна.Ако си направиш труда малко повече да почетеш и ще разбереш че комунистите от преди 89 г. още командват парада и те качат и свалят партии и правителства.

2013.04.21 | 01:08

17
Извинете СТЕНЛИ на колко години сте?От колко години управлява ГЕРБ а от колко години са далаверите с дрогата и проституцията.Нищо не е спирало нито преди ГЕРБ нито ще спре и след него.

2013.04.20 | 12:45

12
Добреде Бойко сега кво чака та Цецо не го прати да учи децата в училище о физкултура,Тоя човек Цецо и Диянков сринаха държавата,като го лъгаха,единия аре махна ок,ето ти 24 % мани и Цецо и ето ти 48% минимум+Цецо вън и Искра-подобреното г...оведо и Лиляна-малката лъжкиня,и готово пак сте на влас ,ама не иска пак с старите ново да стане е няма как.Или ги махаш или мечта да управляваш сам

2013.04.21 | 01:08

18
Когато зададоха въпрос на Михаил Миков кога ще понесат отговорност той и Р.Петков за случелото се по тяхно време в МВР отговорът му беше че те вече са понесли отговорност на предните избори след като хората не са гласували за тях а за ГЕРБ.Сега каква отговорност търсят от Борисов и Цветанов за излизане от изборите и политиката като те самите не излязоха от политиката.

2013.04.20 | 12:05

11
МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ И ПОСЛЕ РЕШЕТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ!!!ПЛАНЪТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ :Относно БКП да се учреди партия (БСП) дистанцирана от старите и компрометирани социалистически пасиви със запазен контрол върху финансовият ресурс. Изнасяне на държавният капитал в чужбина чрез предприятията второ направление и връщането му под форма на чуждестранни инвестиции. Да създадем удобна и контролеруема опозиция.Водачите и да са предварително утвърдени от специалните служби а лидерите и да са изцяло зависими от нас чрез политическа лоялност физически зависимости или чрез компромати. Ако такива не са констатирани да се изфабрикуват. Населението да се разделя и противопоставя периодически социално икономически политически и етнически. Да се създадат партии и движения отговарящи на изброените профили. Чрез приватизация да се раздаде индустриалният капитал на безценица на наши фирми. Населението да се провокира за участие чрез тай наречените работещи дружества отнасящи се обаче само за предприятия с неизбежна ликвидация. В стопанската сфера да се раздели на територии по интереси които ще се управляват от тъй наречените бизнесмени наложени от нас. Ако някой от тях се опита да влезе в политиката или в чужда територия да се ликвидира а бизнеса му да се оглави от друг. Да се създадат престъпни групи на райони които да контролират търговски територии с цел монопол на пазара създавайки охранителни звена. Ако тези звена изместят центъра на задачата си или решат да се превърнат в икономически субект да бъдат ликвидирани .Да се създаде алтернативен синод с цел компрометиране на църквата .Да се разреши навлизането на секти. Да се отклони вниманието от основните устои на църквата за да може да се ползва материалната и имотната и база без контролно. Медиите да се ръководят от хора които сътрудничат с нас .Добри специалисти но без склонност към анализ създаващи критични интервюта за актуални проблеми но без да се стига до ликвидиране на причината за тези проблеми. Всички закони укази и разпоредби да се формулират така че да нямат точно и прецизно тълкование .Милицията да се увеличи численият и състав за сметка на армията като се използват хора без необходимите им квалификации. Да се работи с лоша материална база и ниски заплати. В армията военно-промишленият комплекс да бъде ликвидиран поетапно. Всички държавни служители да получават ниски заплати .Това специално се отнася за здравните работници просветата и образованието.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧЕЛО!!!
donika50

2013.04.20 | 23:01

16
Не ни занимавайте с дълги тиради какво щяло да стане.Или пишете по 2-3 смислени изречения, или се връщайте в 1-ри клас.Харесвах Кулезич,но днес показа престрастия към Бойко и нападна Плевнелиев.Ами ако Флоров наистина е вземал подкупи.Президента и гл.прокурор постъпиха законово.

2013.04.20 | 08:39

7
хаха, някой май е гледал филма Шменти капели, именно така започва филма ;), не че отричам това, което се е случило, но това е просто сцена от филм и не може да се счита, че се е случило наистина ;)
много чел

2013.04.20 | 08:31

4
Добре списано от ПЪЛЕН ГЛУПАК!!!! Нищо общо с настоящето!!! ЧЕТИ ПРОГРАМИТЕ НА ПАРТИИТЕ! КЪДЕ НАМЕРИ ПРОЛУКА НА НАЛУДНИЧАВИТЕ СИ ИЗМИШЛЬОТИНИ ,,,,!
Браво на Главния прокукрор!!!

2013.04.20 | 22:59

15
Има и други за махане, не е само този, Калин Георгиев да не би да не е знаел, какви ги вършат неговите подчинени, ако се докаже, че е истина де, щото дълбоко се съмнявам - тия ще заметат сега всички следи, за да няма доказателства, ама все пак браво на Главния прокурор, най-после някой на този висок пост, който изглежда си върши работата...
NARODEEEE.....

2013.04.20 | 16:23

14
Вицепремиерът Екатерина Захариева заминава за Катар----Министерството на регионалното развитие и благоустройството и "Qatar Holding" за сътрудничество в областта на инвестициите. Документът ще регламентира възможността за публично-частно партньорство с катарската страна за пътя Русе - Свиленград. От министерството информираха, че за пътя вече е направено Айдееее,частна магистралка!После,"ТОЛ. такса"-гледали сте по филмите,плащаш-минаваш.Втори етап-концесии за другите магистралки-25-30 години.И за да ни омаят,уж ще махнат винетките.Ей,ама много ни е кеф да ни клатят.
е

2013.04.20 | 12:45

13
Сигнала пак ли е анонимен?????

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини