Изборният борд се събира на заседание

  • 17 април 2013 07:26

  • 627
  • 0
Изборният борд се събира на заседание
© Булфото

Заседание на Гражданския борд към министър-председателя и министър на външните работи Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май (Изборен борд) ще се проведе в Гранитна зала на Министерския съвет, съобщиха от правителствената информационна служба.

Целта на сформирането на Гражданския борд е той да подпомогне премиера и служебното правителство в усилията и решимостта им да организират честни и прозрачни парламентарни избори.

В рамките на заседанието се предвижда да бъдат представени информации от МС и МВР относно техническо-организационната подготовка на изборите и готовността за действие при форсмажорни обстоятелства. Във връзка с актуални въпроси от изборния процес и отразяването на предизборната кампания в медиите, за участие в заседанието са поканени представители на ЦИК, БНР, БНТ и СЕМ. Предвижда се да бъде представена и позиция на Сдружение "Гражданско общество в действие" във връзка с първото заседание на Гражданския борд, както и да се обсъдят конкретно отправени въпроси към членовете на Изборния борд.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
627 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини