Йордан Бакалов: Ръководителите на СДОТО са променяли задачите в движение

  • 16 април 2013 08:00

  • 1593
  • 2
Йордан Бакалов: Ръководителите на СДОТО са променяли задачите в движение
©

Това е само началото на проверката, тъй като се изследва само мобилната техника. Това заяви пред БТВ бившият депутат от СДС Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен в коментар за скандала с подслушванията. Сега обаче ще бъдат проверени и стационарната техника, технологично обаче процесът може да бъде изключително дълъг.

Трябва да се разшири проверката дали след даването на разрешение за СРС дали се използват и останалите телефони на проверявания обект и дали са се подслушвали лица, които са попаднали под наблюдение заради контактите си с проверяваното лице, каза Бакалов.

Той потвърди, че изтритите записи от картите на техниката може да се възстановят. Вече е доказано, че автомобилът за подслушване е бил използван, а в процеса на движение поставените задачи и локацията са се променяли по време на работата, разкри Бакалов.

Последвайте канала на

Novini.bg
1593 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.04.17 | 17:07

2
...не всички изтрити записи могат да бъдат възстановени. Ако е направено пълно(или дълбоко)форматиране,никой чудодеен софтуер не може да помогне...но може на местото на изтритите записи да се пуснат други...какви?-един господ знае...преди време изтекоха записи за В.Танов чрез които всъщност подслушвания май е бил Борисов...не е тайна, че агентурната мрежа на БКП-БСП се използва активно от т.н. олигарси и те са в основата на тези процеси...
КАКА

2013.04.17 | 17:07

1
тоя човечец с отверката буди много размисли......а да искаш и кода от производителя работата не е шега.......,,с такъв мерак и желание да тръгнеш да прикриваш шефа си....тъпо е...май е бачкал часпром....

Добави коментар

Водещи новини