ДПС: От действията на Борисов ще стане ясно дали е зависим от Цветанов (видео)

  • 15 април 2013 14:46

  • 7350
  • 44
ДПС: От действията на Борисов ще стане ясно дали е зависим от Цветанов (видео)
©

Ние няма да влизаме в конкретиката на "Цветановгейт". Миналата седмица имах възможност да изразя респекта си от действията на Сотир Цацаров. Той дава ясни знаци, че няма да се поддава на внушенията на политическата конюнктура. Това заяви лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

По думите му главният прокурор продължава линията, която е респектираща, с образуването на 4 досъдебни производства за подслушвания. Ние очакваме да образува още едно дело срещу министъра на вътрешните работи, заяви Местан. 

Въпросът за политическата отговорност е в полето на г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. От неговите по-нататъшни действия ще стане ясно дали той е бил принципен по отношение на министъра на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Ще повярвам, че той действа принципно, ако постъпи по същия начин с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа - като отнеме статута му на председател на изборния щаб на ГЕРБ и го призове да се оттегли от политиката. Ако той не стори това, значи не е действал принципно, каза още Местан.

Според него не е нужно Борисов да чака резултатите от прокуратурата, те са ясни, защото произтичат от закона. Всички подслушвания са се вършили със знанието на Цветанов. "Не става въпрос за отсъствието на контрол, а точно обратното - за тотален контрол и за фрапиращи нарушения, извършени със СРС-та. Ако той действа по същия начин, както с Найденов, аз ще призная, че той е принципен, ако не - Борисов е в тежка зависимост от Цветанов, той го държи с нещо. Може би тази подвижна техника е била прилагана спрямо кого ли не, може би и срещу първите фигури в държавата", добави лидерът на ДПС.

Искам да ви припомня един сигнал, при който Цветанов заяви, че ако се докаже, че има незаконни подслушвания, той няма да се занимава с политика. Това се случи на 29 март. Този скандал просто изважда на светло едни грозни явления, които никой в България не се съмнява, че съществуват, а те са грозното и подло лице на хората, които ни управляваха четири години. Главният прокурор наистина трябва да влезе в ролята си на стълб на държавността и да приложи стриктно закона. Той трябва да образува досъдебно производства, каза Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент заяви, че те и преди са посочвали, че има създадени порочни практики за използването на СРС-та за политически цели покрай скандала с Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната. Припомням ви, че ние поискахме тази структура да бъде извадена от МВР и да бъде включена в Министерство на правосъдието, заяви Бисеров.

Местан добави, че от ДПС искат да знаят спрямо кои български политици и журналисти е прилагана тази подвижна система за подслушване. Каква информация е събрана и каква е съдбата на тази информация. Според чл.18 от Закона за СРС се дава възможност на министъра на вътрешните работи да поиска прилагането на подслушване без съгласие на съда и дали Цветанов се е възползвал от това си право: ако да - колко пъти и спрямо кога, каква информация е събрана и каква е съдбата й. Искаме това разследване нарочно, подчерта Местан.

Последвайте канала на

7350 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
ГЕРБ=ДПС

2013.05.13 | 23:10

44
ГЕРБ И ДПС СА ДВЕ ЛИЦА НА ЕДНА МОНЕТА.ЗАЩО БОЙКО 3,5 ГОДИНИ НЕ ГИ ПИПНА С ПРЪСТ?КОГА ДОГАН ЩЕ ВЪРНЕ ''ХОНОРАРА'' ОТ ЦАНКОВ КАМЪК,И КОГА ЩЕ ГО ВИДИМ В ЗАТВОРА?ЗАЩОТО АКО НЕ Е В ЗАТВОРА РОДНИНИТЕ МУ ЩЕ ГО ЦЕЛУВАТ СТУДЕН.СМЪРТ ЗА ДПС.САМО АТАКА
външно наблюдение

2013.05.13 | 23:09

43
Боко не е зависим, той ги поръчва СРСтата,а Цвръцко като добър физкултурник ....изпълнява, после Боко му опира усраното!!
националист

2013.05.13 | 23:09

42
Честито ни истински българи - само Атака! И аз гласувах за Атака , другите са боклуци. Но прочетох ,че щели сме да правим коалиция с ДПС - Волене внимавай!!! Аз гласувах за националната идея ,но не и да се коалираме с рязаните от ДПС! Само имай късмет да ни сервираш този буламач и хич не ми приказвай после ,че било за благото на страната!Мисля ,че това е недоразумение - с БСП или Герб е без значение - и 2те са маскари , но НИКОГА С ДПС! Имай само късмет да ни вкараш в тая каша с турците и идваме в София с бандата и протестите ще ти се сторят като пролетна разходка в сравнение с това дето ще ти се случи!!!!Само Атака , но НИКОГА С РЯЗЯНИТЕ НА ЕДНО!

2013.04.16 | 09:30

16
Най-голямото зло за изстрадалия народ тепърва предстой. Загубят ли изборите и този път бкп ще преминат към планът гражданска война. Планът вече е в действие, специално създадените за целта крила на бкп:- атака и дпс ще запалят огъня(етнически конфликт) който окончателно ще довърши народът(независимо от самосъзнанието) живеещ на тази географска ширина! Запомнете, бкп никога няма да позволи да бъде разкрита истината за ограбването и убийствата на изстрадалия народ.ТОВА Е АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА.Бих добавил че ГЕРБ и другите политгрупировки, са мутрите на БКП които тя изтърва от контрол и резултатът един- НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА с неминуема ГРАЖДАНСКА ВОЙНА.Лошото е че майка България ще заплати за всичко с териториални загуби.
sdasda

2013.05.13 | 22:02

41
Айде, моля ти се, гражданска война? Кой ще го позволи това? Никой няма изгода от това. Стига сте плашили хората с такива глупости. Турци и българи си живеем от много време заедно и няма никакви проблеми. Дори и ДПС не са чак толкова тъпи, че да го допуснат.
кабаре

2013.05.13 | 21:38

40
труженичките на публичния дом бкп - дпс и атака си мерят моженето! едната труженичка вика; аз го лапам най-добре! другата труженичка вика; да ама аз го поемам по-добре! хахахахаха......... и двете ги работи където ги хване бкп-то, мирише много лошо! в публичния дом си ви е най-добре на вас! няма лекарство за спин хахахаха..............

2013.05.13 | 21:37

39
та тия двамата са като братя Галеви.пожарникара е за никаде без физкултурника щото и двамата са много прости и се допълват взаимно.
Гарев

2013.05.13 | 21:00

38
Браво на Цацаров ! Така се прави.. От никого не го е страх !

2013.05.13 | 21:00

37
халил манаф да не разправя кой какво като направи, какво ще значи. Цацаров като ви подхване вас за заменките и дървената мафия, ще врещите "полицейщина, полицейщина"
Хан Крум

2013.05.13 | 20:59

36
БИСЕРОВ ТИ БЪЛГАРИН ЛИ СИ ИЛИ СКОПЕН МАНАФИН???

2013.05.13 | 18:19

28
Ще ти отговоря - не е първото. Човека с 3-те имена е поредния нагъл резняк, който си разиграва коня както иска в България под покровителството на онзи наглец с летящата чиния
дпс=атака

2013.05.13 | 20:59

35
гласуваш за атака, получаваш дпс! гласуваш за дпс, получаваш атака! това е простичката истина! не насаждай омраза защото омраза ще те погуби! атака + дпс двете най-долни безбожни уличници на прехода. глоясала смрад заразна! никой не е по голям от обединеният народ, запомнете го изверги! извратени безбожници и безродници! проклятие изречено от цял един народ тегне над вас! изгнийте в мъки гноясъла смрад!

2013.04.15 | 20:16

1
папагал

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини