Борисов: Станишев чете наобратно и до половината

  • 13 април 2013 15:27

  • 5692
  • 84
Борисов: Станишев чете наобратно и до половината
© Булфото

Станишев освен, че чете наобратно, е започнал да чете и до половината, вадейки думи от контекста на изказването ми за  фискалния резерв, заявява лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, цитиран от пресцентъра на партията.

Днес председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на коментира изказването на Борисов при откриването на кампанията на ГЕРБ в Пловдив и отбеляза, че е потресен от цинизма, който демонстрират Борисов и компания. "Оказа се, че фискалният резерв е опоскан, изяден от българските пенсионери", отбеляза Станишев.

"Виждам, че Станишев следи от близо всяка моя дума, но и с това се справя много зле", коментира Борисов в отговор, изпратен до медиите. "В началото на месеца видях, че може да чете наобратно като прочете слогана на ГЕРБ. Днес разбирам, че освен, че чете наобратно, е започнал да чете и до половината, вадейки  думи от контекста на изказването ми за фискалния резерв",  посочва бившият премиер.

"Не съм изненадан, редовно по време на избори БСП от страх,че ще загуби, използва този доказан метод за манипулация. Ще  повторя това, което казах вчера и се надявам следващият път, когато Станишев реши да ме коментира да го направи коректно,  четейки отляво надясно и от начало до край", заявява Борисов. "От първия ден на своя мандат ГЕРБ започна да изплаща 20  процента по-високи пенсии. В период на криза, при ясно изразен спад на приходите, бюджетът на Тройната коалиция формира огромен дефицит. По време на нашето управление изплатихме с 13 млрд.  лева повече социални разходи спрямо мандата на Тройната коалиция. България беше страната с най-ниските дефицити в  Европа, с които се финансираха по-големите социални разходи в периода на криза. Правителството на ГЕРБ изплати 9 млрд. лева повече пенсии, което е в пъти повече от спада на фискалния  резерв", отбелязва бившият премиер.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5692 84

Свързани новини

Коментари 84

Добави коментар

2013.04.16 | 21:22

84
В България има само една партия и това е ГЕРБ. Останалото е имитация

2013.04.15 | 10:41

52
виж си кръвното,препоръчвам ти го.по точно има предатели но не и политици.сбогом.

2013.04.15 | 12:10

83
Добре де ... мизерници такива ... защо плюете БСП ? По тяхно време се крадеше ... - да крадеше се .. ! Но не толкова явно !! По тяхно време имаше корупция - винаги е имало ! Но не в такива мащаби !! По тяхно време имаше заменки - да имаше !! НО НЕ ТОЛКОВА НАГЛО ! Някой от вас по тяхно време да е получавал сметка за ток 200-250 че и нагоре сметка за ток ?? Ами те като си тръгнаха в резерва имаше 5 милиарда и растеше всяка година !! Пенсиите бяха вдигнати 2 пъти !! Имаше добавки !А и не помня хора да се самозапалваха ,или самоубиваха !! Не помня да имаше отвличания !! Не помня да се подслушваше масово! Европа ни приемаха с други очи .. ( поне не се смееха на Станишев ,като отиде , защото никога не ходеше с ръце в джобовете или дъвка !! Дори по тяхно време са построени повече км магистрали !! Така ,че моля ви се ! ГЕРБ е една мафиотска структура , която за 4 години доведе България до ръба !!! Не не бяха перфектни но бяха много по добри от ГРОБ !! Така ,че да излезем на 12 май и да покажем ,че ГРОБ НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ТОЗИ ПЪТ !!!!!
отвратен

2013.04.15 | 10:48

82
Тоя тъпанар само МАЗОХИСТИ може да го слушат!

2013.04.15 | 10:48

81
Бий си камшика доноснико бандитски и се върни от където си изпълзял.
емигрант

2013.04.15 | 10:48

80
Аз не мога да разбера ,как може в една 'цивилизована" държава да се пишеш червен и да се гордееш с това! При тия беди които те са докарали на държавата ,по скоро всеки с такава окраска трябва да се срамува!!! Жална ви и майка в БГ ако пак си изберете комунисти!

2013.04.15 | 10:44

65
Не зная как чете Станишев,но аз мисля,че съм достатъчно грамотна и зная,че парите за увеличените през юли 2009 г.пенсии са заложени и осигурени в бюджета още в края а 2008 г.Този пишман политик да вземе да си спомни,че когато тези пенсии са изплатени той още не е избран за м–р председате.Да спре да лъже,защото хората,които той нарича мат,рял могат да мислят по добре от него и го правят.

2013.04.15 | 10:48

79
Не искам да излизам като защитник на Боко Тиквата, но ако не си толкова тъпа и си спомниш добре ще се сетиш, че комунетата вдигнаха пенсиите точно преди да паднат от власт и точно Боко изплащаше 4 години по-високите пенсии. Същите тези нагли комунисти, които подписаха договорите с ЕРП-та и всякакви там ел. дружества за зелена и т.н. енергия, заради които народа не издържа и скочи. Не че ГЕРБ са стока, но в сравнение с коалицията БСП-ДПС са просто приказни!!!

2013.04.15 | 10:46

73
Аз съм информиран точно по въпроса за актуализирането на пенсиите по швейцарското правило-- за периода от 2005 до 2009 г. - всички пенсии бяха увеличени средно с 83 %. Всички истински българи-пенсионери почувствуваха това увеличение в България - единствено великата "гербова марка-групичка" не можаха да "разберат"-какво значи социална политика. Те само разбират от грабителска и експлоататорска политика.

2013.04.15 | 10:44

67
Така е, ама какво да се прави - хората го обичат - "народен човек" е - безпардонен простак, неграмотен и комплексиран. Плевнелиев беше казал, че в предишния си живот е бил ирландкса пастирка. Е, сега същото, само че този път е българска пастирка, водеща българското стадо овце...
1

2013.04.15 | 10:48

78
Абе след като сме "калпав човешки материал" тоя що се натиска пак да ни управлява? И при 130 лв. пенсия пенсионерите му изяли резерва. Нали по магистралите щеше да тръгне бизнеса??? Никога повече милиционер, още повече "щранг". Военен може но не и милиционер.
ssd

2013.04.15 | 10:48

77
Ако ГРОБ или БСП спечелят изборите (а те са си едно и също нещо, братя комунисти) просто тоя народ си заслужава съдбата.
доктор

2013.04.15 | 10:48

76
Обряэахте ли членчета мили гербери ако още не сте эаповядаите нов беэболеэнен евтин и ефикасен метод. От ДПС обещават по книжка с Корана эаповядаите офертата е валидна до края на месеца. Побърэаите.

2013.04.15 | 10:47

75
Ха ха ха много се кефя на сергея,сега го гледах щеше да се напикае да обеснява как БСП щели да спечелят изборите.Аве червени глупаци как може да си помислите че пак ще спечелите.Това само най големия глупак може да си го помисли.Ама те от страх че пак ще загубят от ГЕРБ и говорят колкото да н заспят.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини