14 областни управители излязоха в отпуск заради изборите

  • 12 април 2013 15:35

  • 1050
  • 0
14 областни управители излязоха в отпуск заради изборите
© Булфото

Ангажираните с предизборната кампания 14 областни управители от днес са в отпуск, съобщи пресслужбата на кабинета.

По този начин те са се съобразили с условието, поставено от министър-председателя Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май на срещата му с тях на 2 април да се придържат стриктно към законовите изисквания за подготовката и за провеждането на парламентарния вот.

"Тъй като целта ни е да възстановим и да изградим доверие сред обществеността в нашия потенциал да бъдем прозрачни и безпристрастни, моля всеки един от вас да вземе решение за себе си. Това е в съответствие с желанието ми да отправим ясно послание към българската общественост, че вие ще бъдете безпристрастни", заяви премиерът Райков на срещата си с областните управители в началото на месеца.

В отпуск за участие в предизборната кампания излизат: Цветан Асенов /Видин/, Желязко Желязков /Добрич/, Иванка Таушанова /Кърджали/, Ивайло Петров /Монтана/, Дончо Баксанов /Пазарджик/, Иван Новкиришки /Плевен/, Здравко Димитров /Пловдив/, Валентин Василев /Разград/, Стефко Бурджиев /Русе/, Марин Кавръков /Сливен/, Данаил Кирилов /София/, Митко Стайков /Търговище/, Ирена Узунова /Хасково/, Димитър Иванов /Ямбол/.

Областният управител на Бургас Константин Гребенаров е в отпуск, който няма отношение към предизборната кампания.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1050 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини