Райков предложи провеждането на работна среща по проекта „Южен поток”

  • 10 април 2013 10:46

  • 652
  • 0
Райков предложи провеждането на работна среща по проекта „Южен поток”
©

Служебният министър-председател Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май предложи провеждането на работна среща по проекта „Южен поток”. Това стана ясно в началото на редовното седмично заседание на Министерски съвет.

„Бих искал преди да започнем само да помоля да помислим за една работна среща по проекта „Южен поток”. Мисля, че е необходимо да се направи един пореден много задълбочен анализ на ситуацията около това инвестиционно решение”, каза Райков. „Мисля, че горе-долу сме наясно какви са най-чувствителните моменти около този проект”, каза той.

Седмичното заседание на министерски съвет започна с обсъждане на проект на решение за промени в състава на надзорния съвет за Националния осигурителен институт. След края на заседанието ще се проведе пресконференция на министър-председателя Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май, министъра на икономиката, енергетиката и туризма Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и министъра на финансите Калин ХристовКалин Христов Калин Христов е министър на финансите на България от 12 март до 29 май 2013 г.   Калин Христов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
652 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини