Сидеров: Колониалният модел в България трябва да се промени

  • 22 юли 2011 12:36

  • 1370
  • 4
Сидеров: Колониалният модел в България трябва да се промени
© Булфото

Това заяви в парламента лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа относно препоръките на Европейската комисия по Националната програма за реформи за 2011 г. и Конвергентната програма 2011 – 2014 г.

В България над 1.5 милиона пенсионери взимат 50-100 евро месечно, което ако го кажете на чужденец, ще ви пита тези пари на ден ли се взимат, защото не може да го проумее, допълни той.

Никъде в препоръките не виждам как да се подобри икономиката в България, защото ЕК работи с големите наднационални компании, които ги интересува единствено и само огромните печалби, които изнасят извън страната ни.

Трябва да се промени колониалния модел в България, което означава смяна на собствеността в големите сектори на икономиката. Вместо това, се готви приватизация на сектори, които са важни на националната сигурност като пощите и обекти в енергетиката

Ние искаме икономиката ни да бъде насочена към българския предприемач, защото чуждите инвеститори-колонизатори плащат за еднакъв труд повече пари на чужденци, отколкото на българи.

Трябва да се работи в посока да се върнат 1.5 милиона българи от чужбина, които с труда и капиталите си да подпомогнат българския бизнес.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1370 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ДЗЦ

2015.08.23 | 13:11

3
Бойко Методиев Борисов. Днес е един от най – богатите хора на България. През 1977г. кандидатства в школата на МВР – Симеоново, факултет “Държавна сигурност”, но е приет в “Противопожарна охрана”. През 1990г. отказва да подпише декларация за деполитизиране (т.е. остава си комунист, член на БКП), напуска МВР и започва охранителна дейност. Участва в управлението на фирмите: “Ипон-1” с баща си Методи Георгиев (бивш служител на Софийско градско управление на МВР); “Ипон-2” ; “Ипон-Агенция за сигурност и охрана”; “Интербулпред”; “Тео Интернационал” АД с Румен Николов – Пашата (фирмата е уличена в контрабанда с цигари и необслужван кредит към ПЧБ в размер на 1.27 милиарда лева) ; “Джи Би травъл къмпъни”, свързана със СИК; “Прахайм” ООД; “Будоинвест”; “Цебра” ООД; “Ти Би Ай”; “Химтекс” АД и т.н. . “Като сте го подхванали този престъпник - Б. Борисов,трябва да го довършите. Но не да го оставите да напусне държавата, а арест и народен съд. Пълна конфискация на неговото многомилионно състояние, на жените му и всички свързани с него, доживотна присъда или смърт, за предателство към България и народа, за всички жертви след прехода, за кражби в особено големи размери-милиарди левове от гърба на народа, за хилядите безследно изчезнали млади хора, за унищожаването икономика. Той стои в центъра на всички злини. Сега е момента! Събудете се хора!”

2015.08.23 | 13:11

4
Да го лапаш сополив !
LEVSKI

2015.08.23 | 13:10

2
smeshen si tupako ... dobreche e Borisov inache zatuvame !!!
ATAKA

2015.08.23 | 13:10

1
VOLEN - PREZIDENT !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини