Служебният премиер и Йорданка Фандъкова разгледаха Ларгото

  • 04 април 2013 10:52

  • 1300
  • 2
Служебният премиер и Йорданка Фандъкова разгледаха Ларгото
©

След срещата си кмета на София Йорданка Фандъкова и служебният премиер Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май си направиха разходка пред Ларгото на МС, където към тях се включи и шефът на „Метрополитен“ инж. Стоян Братоев, и новоназначеният министър на културата Владимир ПеневВладимир Пенев Владимир Пенев е министър на културата в служебното правителство Марин Райков от 12 март до 29 май, предаде репортер на novini.bg.

Зам.-кметът на столицата Тодор Чобанов разказва на премиера за археологическите разкопки и предстоящия проект.

Фандъкова помоли премиера да се запазят темповете на работа за целия археологически комплекс под Ларгото. Райков пое ангажимент, че  няма да се забавят темповете и с Пенев ще съдействат за изпълнението на проекта. Райков заяви, че софиянци трябва да видят какво наследство имат.

Последвайте канала на

1300 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
50% на 50%

2013.07.21 | 08:28

2
Какво ли още може да се пострий ако си намалят комисоонната?
мер

2013.07.21 | 08:28

1
Поредното крадене. Същото беше и с магистралите. По качество на пътищата сме на 129 място в света. Трагедия !!! Но мутрата комунист Бойко Борисов ЧЕТИРИ години режеше ленти „на всеки киломитър” и се мислеше за Кольо Фичето...... ГЕРБ - Граждани за Европейско Развитие на Бандитизма !!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини