Нинова към ГЕРБ: "Постиженията" ви остават неразбрани за Европа

  • 22 юли 2011 11:18

  • 2373
  • 11
Нинова към ГЕРБ: "Постиженията" ви остават неразбрани за Европа
© Булфото

Това заяви по време на парламентарния контрол депутатът от Коалиция за България Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Тя допълни, че единствено в коментара за България се казва, че пенсионната реформа не е съобразена с продължителността на живот в страната ни, а безработицата е скочила два пъти за последните две години.

Качеството на образованието в България е ниско и не е съобразено с европейските норми, реформите във висшето образование се бавят. Все по-труден става достъпът до финансиране за малкия и среден бизнес, цитира още от европейските оценки за България Нинова.

Строите магистрали, но ЕК констатира, че инфраструктурата е лоша и съществува голям риск от произшествия на пътя. Докладът доказва, че ГЕРБ не изпълняват предизборните си обещания, обърна се към управляващите депутатът от Коалиция за България.

Обещахте да се борите с безработицата, а тя скочи два пъти при вашето управление. Г-н Борисов, вие твърдите, че усвоявате в пъти повече евросредства от предишните управляващи, но защо оставате неразбран от европейските ни партньори – те констатират ниска усвояемост, каза още Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2373 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
890

2011.07.24 | 06:58

11
Бойко Методиев Борисов. Днес е един от най – богатите хора на България. През 1977г. кандидатства в школата на МВР – Симеоново, факултет “Държавна сигурност”, но е приет в “Противопожарна охрана”. През 1990г. отказва да подпише декларация за деполитизиране (т.е. остава си комунист, член на БКП), напуска МВР и започва охранителна дейност. Участва в управлението на фирмите: “Ипон-1” с баща си Методи Георгиев (бивш служител на Софийско градско управление на МВР); “Ипон-2” ; “Ипон-Агенция за сигурност и охрана”; “Интербулпред”; “Тео Интернационал” АД с Румен Николов – Пашата (фирмата е уличена в контрабанда с цигари и необслужван кредит към ПЧБ в размер на 1.27 милиарда лева) ; “Джи Би травъл къмпъни”, свързана със СИК; “Прахайм” ООД; “Будоинвест”; “Цебра” ООД; “Ти Би Ай”; “Химтекс” АД и т.н. . “Като сте го подхванали този престъпник - Б. Борисов,трябва да го довършите. Но не да го оставите да напусне държавата, а арест и народен съд. Пълна конфискация на неговото многомилионно състояние, на жените му и всички свързани с него, доживотна присъда или смърт, за предателство към България и народа, за всички жертви след прехода, за кражби в особено големи размери-милиарди левове от гърба на народа, за хилядите безследно изчезнали млади хора, за унищожаването икономика. Той стои в центъра на всички злини. Сега е момента! Събудете се хора!”
БКП

2011.07.23 | 12:30

10
курНЕЛИЯ

2011.07.23 | 12:13

9
"Геният" на ББ може да бъде разбран само от други такива "титани на мисълта" като Цецо-крадецо и сие. Как така се надявате да бъде разбран от тези "изостанали" европейци. Или пък от нас. Или от когото и да е било друг.
Атанас

2011.07.23 | 12:13

7
Това е като със Сергей, който излезе и публично каза че Бойко построил незаконно 7 км магистрала и това трябва да показва колко лош бил. Брейй народе, срамувайте се че премиера ви строи не до 150м както било разрешено ами ви прави ЦЕЛИ още 7км. Колко ужасно е това. Ето с такива нападки, както и с това на Нинова БСП се опитват вече долно да изкарат правителството изключително вредно, ама то ще се види накрая

2011.07.23 | 12:13

8
Хайде бе, понамалете малко не само сте крадци ами и не спряхте да се хвалете. Всички комунисти са най-добри в крадене и лъжене! Но въпреки че си мислете че Борисов хората не го разбират аз пък ви казвам и без да съм гербер,че Борисов много добре го разбирам а вас дето само говорите за интелект натикахте народа в първа глуха...Некадърници ами и нагли...Червено-синята мъгла ведно с Доган разсипахте България!!!
Напротив

2011.07.23 | 01:52

1
Ясно, че и ти си малоумен
КАНАДЕЦА

2011.07.23 | 12:13

6
Госпожо Нинова,не смятайте народа ни за малоумен.Ако можехте да управлявате и сега щяхте да сте на власт.Народа ви изгони и скоро няма да се сети за вас.Европа заради вашите кражби ни спря парите.Народа знае ,че комунист=крадец.
Напротив

2011.07.23 | 12:12

5
Напротив - Бойко и останалите изроди ни смятат за такива. Честито на теб. Издаде се че си малоумен.
ВЛАДО

2011.07.23 | 12:12

4
Борисов поне прави нещо и то се вижда! ОТ тройната коалициа нищо не остана - всъщност остана - заменки за смешни пари, кражби на еврофондове от спонсори на БСП и президента Първанов, повсеместни кражби без последствие за никой и т.н. и т.н.Но не чакайте срама от комунист - той разбира само от куршум;там където останаха комунисти на власт вижте им държавите - Куба, Сев.Корея и Венецуела? ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!

2011.07.23 | 12:12

2
Аха, значи 20км магистрала на ББ е повече от 170км магистрали на тройната коалиция. Отлично, отлично
До Владко № 7

2011.07.23 | 12:12

3
Владко глупако , герберска подлого , значи и ти си на мнение , че българите си живеем прекрасно , както изрода Боко хилейки се като невменяем обясняваше на хърватите. Говориш за кражби от предишното правителство.Да те нямаха необходимия морал и затова народа ги махна.Кого обаче избра вместо тях - Цецко шестака - 6 апартамента и луксозна вила , Любо мозъка - акушер генеколог взимащ 136 000 за консултации и опитващ се да спре материал за корумпиран митничар , интересно защо ли , Боко тиквата - премиер който не дава да се проверява бирен бос и който нарича бившия си приятел , а сега глава на октопода Алексей Петров ,,лоялен гражданин".

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини