Двама с черни шапки и очила искали да продадат сигнала за подслушванията на Яне Янев

  • 29 март 2013 14:21

  • 1494
  • 3
Двама с черни шапки и очила искали да продадат сигнала за подслушванията на Яне Янев
© Булфото

Сигналът за подслушванията, който вчера обяви Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, е съшит с бели конци, той е фалшификат и в него имат участие и бивши служители от системата на МВР и на ДАНС. Този сигнал беше предложен и преди около 10 дни срещу заплащане на експерти от РЗС. Това обяви на пресконференция лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Той разказа, че преди около 10 дни са дошли двама души, които са попитали експерти от РЗС - дали биха могли да се видят с Емил Василев, Георги Стоянов или Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, за да дадат интересен сигнал, от който става ясно, че Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, е бил подслушван много пъти. Членовете на РЗС са отпратили гостите с уговорката да се върнат след три дни. По думите на Янев – и двамата са носели черни шапки и черни очила. „Ние обаче познаваме тези схеми и решихме, че това са хора, които преди всички избори си предлагат услугите за т.нар „анализи”, за да дискредират някого. Ние не можем да се хванем на такава кука”, отбеляза Янев. Той посочи, че лично не се е срещал с тези хора. Не стана ясно дали е имало изобщо среща между членове на РЗС и продавачите на „сигнали”.

Лидерът на РЗС обясни още, че преди всички избори, има хора, които обикалят политическите централи и да си предлагат услугите срещу пари. „Преди около месец по скайпа от отдел за „Национална сигурност” и правния отдел, са получили от САЩ и от Великобритания - предложения да работят за нас по време на кампанията като ни предоставят нформация. Беше получена дори и снимка на документ”, разкри Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Гузната съвет на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на тежи няколко тона, като изкарването на сигнала с подслушванията е негов опит да парира последствията от собствените си действия, каза лидерът на РЗС. Според Янев съвестта на Станишев е гузна, защото именно той е разрешавал по време на своето управление внос на ядренно гориво от Русия, което е забранено от Европейския съюз.
„Станишев е бил и последният чадър над Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в по отношение на сатурновата дупка „Белене”, заяви Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.
По думите му преди всички избори – „ченгеджийската” машина се задейства на пълни обороти и започва да стреля на посоки на принципа, ако може да се окаже, че някоя гилза е правилна. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на се страхува, че в хода на предизборната кампания, ще излезе потресаваща информация по отношения на българската енергийна мафия. В тази тема има замесени лица от ГЕРБ, но Станишев бърза с изпреварващ удар да парира това, което предстои”, обясни Янев и подчерта, че е виждал как „БСП са търсили враг с партиен билет”.  „Знам как Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в е поръчвал СРС-та на Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в и обратно”, разкри председателят на РЗС и отново определи сигнала за подслушванията като нереален, в който обаче участват и бивши служители от системата на МВР и ДАНС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1494 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
От Светия синод

2013.03.30 | 20:53

3
двама с черни шапки и очила, както и трима с лопати и един с кръст чакат Яненецето за последваща обработка пред входа на Централните Софийски Гробища...краен срок за явяване и процедиране - 12.05.2013 г.

2013.03.30 | 15:22

2
Яне , не изпускаш ибрика .... ЕВАЛА!!!!!
киро

2013.03.30 | 15:22

1
още малко ти остава и ще ти гледаме сеира

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини