Лют скандал между Станишев и Цветанов в ефир

Аз не съм специалист по темата със СРС-тата. Получихме сериозна информация, в която се описва технологията на едно тотално подслушване. Много добре е описана методиката и техниката на подслушване, как е използван специален ван. Именно заради това реших, че е най-добре да оповестя тази информация.

Това каза в сутрешния блок на БТВ Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, по повод изнесената вчера информация от БСП, че политици и бизнесмени са били подслушвани. Цветанов продължава да управлява и е нормално този сигнал да бъде анонимен. Хората ги е страх, каза Станишев. Припомнете си, че преди няколко години, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обяви, че слуша министрите си и те трябва да внимават. В България цари една тотална полицейщина. Аз си зададох много въпроси за последните 24 часа. В сигналът изпратен до нас се твърди, че тази техника става и за подслушване на разговори в стаи. Единственото, което искам, е да се произнесе прокуратурата. Аз не съм следовател, а политик и смятам за мое задължение този сигнал да бъде проверен, каза Станишев. БСП е печелила и губила избори. Винаги сме си признавали загубата. Единственият път, когато не направихме това, беше на изборите през 2011 година. Тогава депутати на ГЕРБ влачиха чували с бюлетини и бяха извършени редица машинации. Докато хора близки до Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа седят в МВР, ние няма как да вярваме, че изборите ще бъдат честни, категоричен беше Станишев.

По телефона се включи и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Това е категорична лъжа. Нека Станишев да не дискредитира българските служби пред Европа. БСП се опитват да фабрикуват политически компромати, като целта им е да опетнят ГЕРБ. Използването на СРС-та е много сложен процес и министърът на вътрешните работи не може просто така да ги използва. Аз заставам пред Станишев и заявявам, че ако се докаже, че министър Цветанов е разпореждал такива подслушвания, аз ще се извиня на всички българи и ще се оттегля от политиката. Искам да попитам Станишев, ако не се докаже тази информация, вие ще се извините ли? Не на мен, а на институцията, която очерня. Ще напуснете ли политиката, ако това се окаже невярна информация? Спрете да се опитвате да правите политически компромати, призова Цветанов. Водещият Виктор Николаев покани Цветанов да му гостува в следващо предаване. Бившият вътрешен министър се хвана за тези думи и обясни, че се намира в НДК, защото е в предизборния щаб на ГЕРБ и може веднага да се появи в студиото.

Няколко минути по-късно Цветанов се появи в студиото на предаването. Заявявам ви категорично, че вие лъжете. Аз много добре знам какво съм вършил в МВР, за разлика от вас, докато бяхте министър-председател. Категорично заявявам, че аз като министър не съм издавал заповеди за такива подслушвания. МВР не е плод и зеленчук. Няма как да се заметат следите от такива мащабни подслушвания. МВР не разграден двор, обясни Цветанов. Станишев разкри, че единственото му желание е прокуратурата да се произнесе по случая. Ако, се докаже, че това е измислица, аз съм готов да се извиня. Всичко трябва да си застане на местата.

Лидерът на европейските социалисти се опитва да омаскари България, продължи Цветанов. Може ли един бивш премиер, да казва, нека прокуратурата да провери и ще се извиня. Вие, г-н Станишев знаете ли колко анонимни сигнали получавам срещу Вас. Станишев отвърна с въпрос по повод използването на СРС-та в болницата в Горна Оряховица. Господин Цветанов, вие извинихте ли се на тези лекари? Единият от тях получи инфаркт.

Двамата започнаха да говорят един през друг и да се обвиняват взаимно. Станишев се ядоса, че Цветанов е влязъл в студиото и заяви, че когато в БТВ гостува човек на ГЕРБ, БСП ще изпраща свои хора, които да прекъсват неговото участие. Вие не сте ми от ранга, каза Станишев. Аз съм председател на партия и трябва да разговарям с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а не с вас. Вие обвинихте мен и за това съм тук, каза Цветанов. Искам да продължа да говоря по темите за които сте ме поканили и да се сложи точка на това, което се случва в момента, продължи Станишев. Вие компрометирахте България и нямате право да правите такива скандални изказвания, не отстъпи Цветанов. Когато приключи проверката на прокуратурата искам пак да се видим и да се извиним, кой за каквото има, каз бившият вътрешен министър. В крайна сметка Цветанов напусна студиото и даде предложение, когато гостува пак в БТВ, Станишев да заповяда и да прекъсне неговото участие. Ще изпратим компетентен човек, каза Станишев.

Станишев не се спря и отправи предложение към водещият Виктор Николаев. Следващият път, когато поканите някой от ГЕРБ и той засегне БСП, в студиото веднага да влезе наш човек. Разбираме ли се, г-н Николаев? Ще имаме постоянен дежурен, който ще седи на телефона и ще чака. Става ли така?

Разговорът в студиото продължи, като темата беше за новите лица в листите на БСП. Голяма част от водачите, близо 50%, са нови лица. През последните 10 дни аз проведох разговори с всички областни съвети. Имаше направени социологически проучвания за нагласите на хората. Във Варна всички са много доволни от водачеството на Пламен Орешарски. Станишев даде още редица примери за водачи на листи, които са одобрени от местните организации и хора. Нямам проблеми с Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в. Те са изключително компетентни хора и винаги ще имат място в БСП. Аз винаги съм носил отговорност за решенията си. ГЕРБ са опасни за България и не трябва да управляват втори мандат. Надявам се, че няма да се стига до ситуация, при която ние да не признаем резултатите на изборите завърши Станишев.

Коментари

 1. 2013.06.09 | 14:43
  ДА НАКАЖЕМ БСП НА 12 МАЙ! ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ!
  1. 2013.06.09 | 14:43
   Точно това и ще направим - ще изчистим България като изгоним тъпанарската шайка ГЕРБ!!!
 2. 2013.03.30 | 13:26
  ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ
  1. 2013.06.09 | 14:42
   Така е, да гласуваме пак за гроб, че 4 години ни беше малко. Да гласуваме пак за тях, те ще ни оправят накрая. Има още предприятия, които не са фалирали и работници, които не са изхвърлени на улицата, спокойно. Това може да се оправи. Също както и цените са добре - аз нямам проблем с цените на тока, цените на горивото, цените на лекарствата, цените в магазина и прочее и прочее. Не знам за какво протестират всичките тези хора напоследък... сигурно трябва да са някакви лумпени и футболни хулигани, че да протестират... нормалният народ няма за какво да протестира, ние сме си напълно добре. Заплатите също са добре...е, може да не са пипани от 4 години, но няма от какво да се оплакваме гроп са ВЕЛИКИ! Направиха много хората, трябва да сме доволни. Напоследък зачестиха самозаплаванията, но това са само самозапалили се лумпени, футболни хулигани, наркомани, терористи и прочее (както и всички останали протестиращи), така че проблеми няма. Нека гласуваме пак за ГРОБ, тъкмо още повече лумпени и наркомани ще напуснат страната и ще се самозапалят - би било чудесно! Иначе да, ГРОБ (както напоследък го наричат) направи много, така е, всичко гореизброено е налице. Аз пак ще гласувам за тях, а вие?
 3. 2013.06.09 | 14:42
  Леле мале "дургарю"Серго ша станиш за кашмер! Напрайл си някой майтап че има КРАИСЛЕР с антени и оп дръжте подслушвача! ОООХ! Какво да кажа? Украсило си едно момче колата, видял я някой лизач на Серго и той веднага решил че ще спечели изборите, като каже на БТВ. Е умника си е умник! Туй то.dae
  1. 2013.06.09 | 14:41
   ...какво ти разбира Станишев от антени ?-на него му дай да пише за униформите на червената армия-те такъв човек ще му е от ранга... хахаха :) :) :(
 4. 2013.04.15 | 21:24
  Сив миниван ме подслушва в живота и неизменно след мене върви....
 5. 2013.03.30 | 20:21
  Руското кино е чудесно няма спор-Но просто Серьожа трябва да ограничи гледането на милиционерски филми коли с радиостанции преследване залягане и тн тн
  1. 2013.03.30 | 20:21
   руско кино,американско кино,Цецко в затвора
  2. 2013.03.29 | 17:36
   Към по-горе "изявеният коментатор"Ivo Markov. Още по външният ти вид си личи,че си един кръгъл ОЛИГОФРЕН, а от коментарите ти,че си един болен мозък и ШАМАНДУРА подходяща за варненският плаж. Кой си ти, за да даваш оценка и мнение - за най-истинският и европейски политик Сергей ? Ти си на светлинни години от него ......
  3. 2013.03.29 | 15:56
   В американските има повече . Ако нямаме поне един такъв автомобил при многото похвали от ФБР и..... ЩЕ Е СРАМОТА .Друг е въпросът как се ползват (Те са за подслушване на помещения,термовизионни камери .... )За GSM-мите няма смисъл- ако помните преди 3 години GSM оператори мрънкаха за задължението за тяхна сметка да осигурят такава техника с голям капацитет на брой едновременно подслушване на телефони .
 6. 2013.03.30 | 20:10
  Току-що изгледах видеото на сайта на БТВ. Цветанов тотално разби Станишев. На нищо не можа да му отговори лидерът на ПЕС. И да ви кажа, падна ми мнението за ПЕС, щом може да го изберат този за свой лидер. А от "физкултурника" Цветанов да не очакваш чак такова майсторство в диспута, и ораторски качества, и желязна логика, и точност на изказа. До оня ден нямаше да ходя да гласувам. Вече знам, че ще гласувам за ГЕРБ.
  1. 2013.03.29 | 20:50
   Защо ще гласуваш за гроб? Харесва ти програмата им ли? А тя каква е всъщност, че аз нещо не разбрах? казаха, че не били чудотворци и не можели да оправят държавата.
 7. 2013.03.30 | 20:10
  Аз не знаех, че ГЕРБ и БосфорТв са в една сграда. Цветанов сам си го каза, че се намира в офисите на ГЕРБ, които са точно над тези над БосфорТв. Ужас. Ужас. Подлоги. Истински подлоги. Отврат.
  1. 2013.03.29 | 20:50
   Какво се чудиш, че предизборният щаб на ГЕРБ са под наем в НДК, където открай време са студиата на БТВ?! Затова са в една и съща сграда. И други партии имат в НДК предизборни щабове.
  2. 2013.03.29 | 16:52
   Да и аз не знаех, но сега вече ми е ясно колко са близки всъщност. То те босфора обслужват, който е на власт, но с гроб имаха особено топла връзка подплатена с милиони.
 8. 2013.03.30 | 08:57
  Комуниста Станишев не бил в час с подслушването - ха ха ха. Че те комунягите 70 год. освен да подслушват всички друго правилили ли са бе съселче! Гейчето умира от страх , че пак ще загуби изборите и Първанов ще го схруска на закуска и вече черния пиар на всички взе да ни писва! Тая червена пасмина не се научи за половин век във властта ,че само с чернене и лъжи не се върви напред! СМЪРТ НА КОМУНИЗМА- СВОБОДА НА НАРОДА!
  1. 2013.03.29 | 17:36
   АКО ИСКАТЕ МУТРИТЕ ДА ВИ КРАДАТ, ТЪПЧАТ И УНИЗЯВАТ- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ! АКО ИСКАТЕ ПРЕД ЕВРОПА И СВЕТА ДА ВИ ПРЕДСТАВЯ НЕГРАМОТНА, ТЪПА И НАГЛА МУТРА-ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ! АКО ИСКАТЕ ДА СЕ САМОЗАПАЛИТЕ ОТ ОТЧАЯНИЕ И БЕЗИЗХОДИЦА-ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ! ДЪРЖАВАТА НЕ Е ОПИТНО ПОЛЕ! ДА ПОДПАЛИМ МУТРИТЕ!
 9. 2013.03.29 | 17:58
  Пълен цирк. Бивш министър-предстедател и вицепремиер да се карат като свадливи лелки в ефир. Ето затова аз не гласувам и не подкрепям нито една партия. Всичките са или далавераджии, или клоуни. Или и двете.
  1. 2013.03.30 | 08:29
   И аз гледах цирка между лявото и дясното крило на БКП. Хора , повярвахте на царя, на тройната коалиция, на Борисов, на Яне, на Сидеров и видяхте до къде ни докараха.Ако народа продължава да ги подкрепя, нищо добро не чака нас и нашите деца. Съжалявам, положението в държавата. но истината е, че ние сме си виновни за
 10. 2013.03.30 | 05:30
  Ядрената бомба -наречна"саниране"цъка под г... на милиони българи.За сега се сдържат да драснат фитила,не е момента.Това е схемата за обогатяване и то огромно,на определени стр.фирми,доставчици и банки,отпускащи кредит.Хората не подозират,че това е най-езуйтския начин,по който ще им отнемат единственото с което са независими-жилището.Стадното гласуване или не присъствие на общото събрание на живущите,автоматично ги превръща в юридическо лице,като автоматично апартамента се явява вид гаранция(ипотека),за отпуснатия кредит.Решението е задължително за всички.При пропуснати повече от три вноски(всичко става),съдия-изпълнител ти продава жилището за без пари(колкото да вземе хонорара си и кредита на банката).Другото супер-коварство е,че нямаш право да продаваш или отдаваш под наем ,докато целият вход,или блок се издължи на 100%.защото всички се явяват юрид.лица въ фирма(сдружение)
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Очаквате ли водната криза да се разрасне предвид сухото време, което завладя България?

Очаквате ли водната криза да се разрасне предвид сухото време, което завладя България?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.