Лют скандал между Станишев и Цветанов в ефир

  • 29 март 2013 08:11

  • 19579
  • 117
Лют скандал между Станишев и Цветанов в ефир
©

Аз не съм специалист по темата със СРС-тата. Получихме сериозна информация, в която се описва технологията на едно тотално подслушване. Много добре е описана методиката и техниката на подслушване, как е използван специален ван. Именно заради това реших, че е най-добре да оповестя тази информация.

Това каза в сутрешния блок на БТВ Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, по повод изнесената вчера информация от БСП, че политици и бизнесмени са били подслушвани. Цветанов продължава да управлява и е нормално този сигнал да бъде анонимен. Хората ги е страх, каза Станишев. Припомнете си, че преди няколко години, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обяви, че слуша министрите си и те трябва да внимават. В България цари една тотална полицейщина. Аз си зададох много въпроси за последните 24 часа. В сигналът изпратен до нас се твърди, че тази техника става и за подслушване на разговори в стаи. Единственото, което искам, е да се произнесе прокуратурата. Аз не съм следовател, а политик и смятам за мое задължение този сигнал да бъде проверен, каза Станишев. БСП е печелила и губила избори. Винаги сме си признавали загубата. Единственият път, когато не направихме това, беше на изборите през 2011 година. Тогава депутати на ГЕРБ влачиха чували с бюлетини и бяха извършени редица машинации. Докато хора близки до Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа седят в МВР, ние няма как да вярваме, че изборите ще бъдат честни, категоричен беше Станишев.

По телефона се включи и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Това е категорична лъжа. Нека Станишев да не дискредитира българските служби пред Европа. БСП се опитват да фабрикуват политически компромати, като целта им е да опетнят ГЕРБ. Използването на СРС-та е много сложен процес и министърът на вътрешните работи не може просто така да ги използва. Аз заставам пред Станишев и заявявам, че ако се докаже, че министър Цветанов е разпореждал такива подслушвания, аз ще се извиня на всички българи и ще се оттегля от политиката. Искам да попитам Станишев, ако не се докаже тази информация, вие ще се извините ли? Не на мен, а на институцията, която очерня. Ще напуснете ли политиката, ако това се окаже невярна информация? Спрете да се опитвате да правите политически компромати, призова Цветанов. Водещият Виктор Николаев покани Цветанов да му гостува в следващо предаване. Бившият вътрешен министър се хвана за тези думи и обясни, че се намира в НДК, защото е в предизборния щаб на ГЕРБ и може веднага да се появи в студиото.

Няколко минути по-късно Цветанов се появи в студиото на предаването. Заявявам ви категорично, че вие лъжете. Аз много добре знам какво съм вършил в МВР, за разлика от вас, докато бяхте министър-председател. Категорично заявявам, че аз като министър не съм издавал заповеди за такива подслушвания. МВР не е плод и зеленчук. Няма как да се заметат следите от такива мащабни подслушвания. МВР не разграден двор, обясни Цветанов. Станишев разкри, че единственото му желание е прокуратурата да се произнесе по случая. Ако, се докаже, че това е измислица, аз съм готов да се извиня. Всичко трябва да си застане на местата.

Лидерът на европейските социалисти се опитва да омаскари България, продължи Цветанов. Може ли един бивш премиер, да казва, нека прокуратурата да провери и ще се извиня. Вие, г-н Станишев знаете ли колко анонимни сигнали получавам срещу Вас. Станишев отвърна с въпрос по повод използването на СРС-та в болницата в Горна Оряховица. Господин Цветанов, вие извинихте ли се на тези лекари? Единият от тях получи инфаркт.

Двамата започнаха да говорят един през друг и да се обвиняват взаимно. Станишев се ядоса, че Цветанов е влязъл в студиото и заяви, че когато в БТВ гостува човек на ГЕРБ, БСП ще изпраща свои хора, които да прекъсват неговото участие. Вие не сте ми от ранга, каза Станишев. Аз съм председател на партия и трябва да разговарям с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а не с вас. Вие обвинихте мен и за това съм тук, каза Цветанов. Искам да продължа да говоря по темите за които сте ме поканили и да се сложи точка на това, което се случва в момента, продължи Станишев. Вие компрометирахте България и нямате право да правите такива скандални изказвания, не отстъпи Цветанов. Когато приключи проверката на прокуратурата искам пак да се видим и да се извиним, кой за каквото има, каз бившият вътрешен министър. В крайна сметка Цветанов напусна студиото и даде предложение, когато гостува пак в БТВ, Станишев да заповяда и да прекъсне неговото участие. Ще изпратим компетентен човек, каза Станишев.

Станишев не се спря и отправи предложение към водещият Виктор Николаев. Следващият път, когато поканите някой от ГЕРБ и той засегне БСП, в студиото веднага да влезе наш човек. Разбираме ли се, г-н Николаев? Ще имаме постоянен дежурен, който ще седи на телефона и ще чака. Става ли така?

Разговорът в студиото продължи, като темата беше за новите лица в листите на БСП. Голяма част от водачите, близо 50%, са нови лица. През последните 10 дни аз проведох разговори с всички областни съвети. Имаше направени социологически проучвания за нагласите на хората. Във Варна всички са много доволни от водачеството на Пламен Орешарски. Станишев даде още редица примери за водачи на листи, които са одобрени от местните организации и хора. Нямам проблеми с Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в. Те са изключително компетентни хора и винаги ще имат място в БСП. Аз винаги съм носил отговорност за решенията си. ГЕРБ са опасни за България и не трябва да управляват втори мандат. Надявам се, че няма да се стига до ситуация, при която ние да не признаем резултатите на изборите завърши Станишев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
19579 117

Свързани новини

Коментари 117

Добави коментар

2013.06.09 | 14:43

117
ДА НАКАЖЕМ БСП НА 12 МАЙ! ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ!

2013.06.09 | 14:43

116
Точно това и ще направим - ще изчистим България като изгоним тъпанарската шайка ГЕРБ!!!
аз

2013.03.30 | 13:26

107
ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ
Много направиха

2013.06.09 | 14:42

115
Така е, да гласуваме пак за гроб, че 4 години ни беше малко. Да гласуваме пак за тях, те ще ни оправят накрая. Има още предприятия, които не са фалирали и работници, които не са изхвърлени на улицата, спокойно. Това може да се оправи. Също както и цените са добре - аз нямам проблем с цените на тока, цените на горивото, цените на лекарствата, цените в магазина и прочее и прочее. Не знам за какво протестират всичките тези хора напоследък... сигурно трябва да са някакви лумпени и футболни хулигани, че да протестират... нормалният народ няма за какво да протестира, ние сме си напълно добре. Заплатите също са добре...е, може да не са пипани от 4 години, но няма от какво да се оплакваме гроп са ВЕЛИКИ! Направиха много хората, трябва да сме доволни. Напоследък зачестиха самозаплаванията, но това са само самозапалили се лумпени, футболни хулигани, наркомани, терористи и прочее (както и всички останали протестиращи), така че проблеми няма. Нека гласуваме пак за ГРОБ, тъкмо още повече лумпени и наркомани ще напуснат страната и ще се самозапалят - би било чудесно! Иначе да, ГРОБ (както напоследък го наричат) направи много, така е, всичко гореизброено е налице. Аз пак ще гласувам за тях, а вие?
МАЛИИИИИИИИИИЙ

2013.06.09 | 14:42

114
Леле мале "дургарю"Серго ша станиш за кашмер! Напрайл си някой майтап че има КРАИСЛЕР с антени и оп дръжте подслушвача! ОООХ! Какво да кажа? Украсило си едно момче колата, видял я някой лизач на Серго и той веднага решил че ще спечели изборите, като каже на БТВ. Е умника си е умник! Туй то.dae

2013.06.09 | 14:41

113
...какво ти разбира Станишев от антени ?-на него му дай да пише за униформите на червената армия-те такъв човек ще му е от ранга... хахаха :) :) :(
тра ла лаа

2013.04.15 | 21:24

112
Сив миниван ме подслушва в живота и неизменно след мене върви....
АВРАМ

2013.03.30 | 20:21

110
Руското кино е чудесно няма спор-Но просто Серьожа трябва да ограничи гледането на милиционерски филми коли с радиостанции преследване залягане и тн тн

2013.03.30 | 20:21

111
руско кино,американско кино,Цецко в затвора

2013.03.29 | 17:36

39
Към по-горе "изявеният коментатор"Ivo Markov. Още по външният ти вид си личи,че си един кръгъл ОЛИГОФРЕН, а от коментарите ти,че си един болен мозък и ШАМАНДУРА подходяща за варненският плаж. Кой си ти, за да даваш оценка и мнение - за най-истинският и европейски политик Сергей ? Ти си на светлинни години от него ......

2013.03.29 | 15:56

8
В американските има повече . Ако нямаме поне един такъв автомобил при многото похвали от ФБР и..... ЩЕ Е СРАМОТА .Друг е въпросът как се ползват (Те са за подслушване на помещения,термовизионни камери .... )За GSM-мите няма смисъл- ако помните преди 3 години GSM оператори мрънкаха за задължението за тяхна сметка да осигурят такава техника с голям капацитет на брой едновременно подслушване на телефони .
123

2013.03.30 | 20:10

109
Току-що изгледах видеото на сайта на БТВ. Цветанов тотално разби Станишев. На нищо не можа да му отговори лидерът на ПЕС. И да ви кажа, падна ми мнението за ПЕС, щом може да го изберат този за свой лидер. А от "физкултурника" Цветанов да не очакваш чак такова майсторство в диспута, и ораторски качества, и желязна логика, и точност на изказа. До оня ден нямаше да ходя да гласувам. Вече знам, че ще гласувам за ГЕРБ.

2013.03.29 | 20:50

66
Защо ще гласуваш за гроб? Харесва ти програмата им ли? А тя каква е всъщност, че аз нещо не разбрах? казаха, че не били чудотворци и не можели да оправят държавата.

2013.03.30 | 20:10

108
Аз не знаех, че ГЕРБ и БосфорТв са в една сграда. Цветанов сам си го каза, че се намира в офисите на ГЕРБ, които са точно над тези над БосфорТв. Ужас. Ужас. Подлоги. Истински подлоги. Отврат.
НДК

2013.03.29 | 20:50

67
Какво се чудиш, че предизборният щаб на ГЕРБ са под наем в НДК, където открай време са студиата на БТВ?! Затова са в една и съща сграда. И други партии имат в НДК предизборни щабове.

2013.03.29 | 16:52

32
Да и аз не знаех, но сега вече ми е ясно колко са близки всъщност. То те босфора обслужват, който е на власт, но с гроб имаха особено топла връзка подплатена с милиони.
Стоянов

2013.03.30 | 08:57

106
Комуниста Станишев не бил в час с подслушването - ха ха ха. Че те комунягите 70 год. освен да подслушват всички друго правилили ли са бе съселче! Гейчето умира от страх , че пак ще загуби изборите и Първанов ще го схруска на закуска и вече черния пиар на всички взе да ни писва! Тая червена пасмина не се научи за половин век във властта ,че само с чернене и лъжи не се върви напред! СМЪРТ НА КОМУНИЗМА- СВОБОДА НА НАРОДА!
MIZIEC

2013.03.29 | 17:36

40
АКО ИСКАТЕ МУТРИТЕ ДА ВИ КРАДАТ, ТЪПЧАТ И УНИЗЯВАТ- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ! АКО ИСКАТЕ ПРЕД ЕВРОПА И СВЕТА ДА ВИ ПРЕДСТАВЯ НЕГРАМОТНА, ТЪПА И НАГЛА МУТРА-ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ! АКО ИСКАТЕ ДА СЕ САМОЗАПАЛИТЕ ОТ ОТЧАЯНИЕ И БЕЗИЗХОДИЦА-ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ! ДЪРЖАВАТА НЕ Е ОПИТНО ПОЛЕ! ДА ПОДПАЛИМ МУТРИТЕ!
Ринзо

2013.03.29 | 17:58

55
Пълен цирк. Бивш министър-предстедател и вицепремиер да се карат като свадливи лелки в ефир. Ето затова аз не гласувам и не подкрепям нито една партия. Всичките са или далавераджии, или клоуни. Или и двете.

2013.03.30 | 08:29

105
И аз гледах цирка между лявото и дясното крило на БКП. Хора , повярвахте на царя, на тройната коалиция, на Борисов, на Яне, на Сидеров и видяхте до къде ни докараха.Ако народа продължава да ги подкрепя, нищо добро не чака нас и нашите деца. Съжалявам, положението в държавата. но истината е, че ние сме си виновни за

2013.03.30 | 05:30

104
Ядрената бомба -наречна"саниране"цъка под г... на милиони българи.За сега се сдържат да драснат фитила,не е момента.Това е схемата за обогатяване и то огромно,на определени стр.фирми,доставчици и банки,отпускащи кредит.Хората не подозират,че това е най-езуйтския начин,по който ще им отнемат единственото с което са независими-жилището.Стадното гласуване или не присъствие на общото събрание на живущите,автоматично ги превръща в юридическо лице,като автоматично апартамента се явява вид гаранция(ипотека),за отпуснатия кредит.Решението е задължително за всички.При пропуснати повече от три вноски(всичко става),съдия-изпълнител ти продава жилището за без пари(колкото да вземе хонорара си и кредита на банката).Другото супер-коварство е,че нямаш право да продаваш или отдаваш под наем ,докато целият вход,или блок се издължи на 100%.защото всички се явяват юрид.лица въ фирма(сдружение)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини