ГЕРБ към БСП: Бели мишки цвърчат в нечии глави

  • 29 март 2013 07:37

  • 3384
  • 16
ГЕРБ към БСП: Бели мишки цвърчат в нечии глави
©

"Бели мишки са цвърчели в нечии глави, за да се пусне новината, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е подслушвал политици", каза в интервю за сутрешния блок "Здравей, България" по Нова телевизия  Димитър Лазаров от ГЕРБ. Той отново заяви, че информацията е пълна лъжа.

"Поведението на Лазаров е типично ГЕРБ - ерско и полицейско", обясни пък Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от БСП. Той отново заяви, че сигналът, който е получил в личната си поща Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, е достоверен. По думите му, информацията е лесно проеверяема.

Димитър Лазаров пак заяви, че е абсолютна лъжа, че противозаконно са се подслушвали различни хора. Според него, причината сега да се появи въпросният сигнал е страх. "Паника, истерия  тресе  БСП", смята той. "Излязоха едни социологически изследвания и веднага се появиха сигнали", добави Лазаров. Той обвини социалистите, че искат да разрушат едни държавни институции.

В отговор на обвиненията на Лазаров, Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен заяви, че в БСП няма никакъв страх. Относно резултатите от проучването на Мира Радевая, той каза: "Мира Радева през години все вижда някакви странни неща".

Димитър Лазаров попита Найденов, дали Станишев ще напусне всякакви политически постове, ако се окаже, че сигналите са пълна лъжа. Той припомни, че Цветанов е направил такава заявка още при проявата на информация, че има частно ГДБОП.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3384 16

Коментари 16

Добави коментар
дидо

2013.03.31 | 18:08

16
най-после цвинокио ще бъде обесен със собственото си въже ... Да спрем гробарската , фашистка герб с разум и гласуване ! Всеки друг пред тях е просто добър и мил ... Тези изроди доведоха българите до запалване , бедност и самоубийства ...
666

2013.03.31 | 18:07

15
За белите мишки не знам, но един бял съсел,подвизаващ се под името Сергей Станишев със сигурност яко е цвърчал.Не че между мишките и съселите има кой знае каква разлика.......
e

2013.03.29 | 19:56

14
Господин Станишев,това,което ще ти пиша може да бъде спряно в Нета,но е достоверно и факт.Този "плик",които ви са дале е просто опит за медийно опровержение на вече изложеното към жалби към 112 и Министерски съвет,но останали без разглеждане по "причини" .Става дума за спътникови системи,които имат възможността да подслушват,сканират/виждат/ на принципа на рентгена на в друг честотен спектър и радиовални.Тази технология е "открита" още преди десетилетия и се използва по ред причини.Дори ако искат да ви съсипят живота-много лесно като използват от тази система функцията "кики",която бе експериментирана доста години над мен и моето семейство и позната в България преди доста години от човекът,които и даде това име.Всичко е въпрос на софтуер,като при това сателитите имат нужните "носите" /приемно-предаватели' в светлинния и радио-спектър.Само си помисли колко функции има един таблет и ако тези функции са вложени в едно "дистанционно за тв".Технологията се използва от НАСА,като при това успешно разбиха семейството ми.Разбойника Цветанов много добре знае за писмо към Министерски съвет 1818/2011,но го потулиха,понеже бе секретен проект.Цената на този проект е разделеното ми семейство.Да знаете кой е "Мама ми ги купи" !
прочел

2013.03.29 | 19:53

13
Колкото и да злобеете ГЕРБ духнаха супата! Може и би ще има скандални коалиции, но доносник БУДА не ще е начело никога повече! Запомнете! На бас с всеки! Той е неудобен за европа и маловажен за Обама! Дойде от нищото и вече е там. Времето и историята се движат само напред. Буда е част от историята! Скоро ще бъде при ДСБ, ВМРО, НДСВ, СДС, БЗНС !!!!!!

2013.03.29 | 19:53

12
Това че Цецо-лъжецо е следял и подслушвал опозицията и част от герберастите е сигурно. Не е необходимо да бъде доказвано от прокуратурата, достатъчно е да се разгледат записите от неговите изказвания в народното събрание. Там веднага се вижда какви сведения използва за да "разгроми" опозицията. Той си е простак, ръководен от простак и двамата са бивши доносници от ДС.
mm

2013.03.29 | 19:53

11
Това комунистическо племе наистина са си най -простата партийка,на тоя мазник долен крадец комунистически някой да му обясни как се подслушва ,но наистина,като се потвърди че лъже, а това на комундетата им е вградено в тиквите ,да се разкара, но не да остане в България ,да си ходи в русията ,там имат гей общност и то голяма ,може и да го вземат там.

2013.03.29 | 13:30

1
TEZI DVE PARTII BSP,GERP SE KARAT KOI PAK DA KRADE

2013.03.29 | 19:52

10
Не, по- скоро се карат и джафкат , кой е по- малко корумпиран и кой е по- малко некадърен. Тия боклуци, никога не са се интересували от народа си. Единствено ги вълнува , кой ще е на власт пак за да лапа следващите 4 години. А олигофрените ходят и гласуват.Ходете и гласувайте още мама ви проста. Заслужавате си живота.

2013.03.29 | 19:52

9
Точно комунетата да обвиняват някой ,че подслушва е доста лицемерно.Те като че ли падат от крушата и никога никой не са подслушвали - комунетата са академици в това отношение - пак манипулации за мишоци!Явно до края кампанията на червенотиквениците ще е само манипулации и черен пиар - пова вече сме го виждали и не е вече интересно
xp

2013.03.29 | 19:51

8
Статуквото ГЕРБ БСП устройва идеално грабителите на България. Не случайно страната е в това положение. Тези противобългарски партии ще направят всичко възможно положението да остане същото и унищожението на българския народ да продължи.
Вуте

2013.03.29 | 19:50

3
Никога лъжливите и крадливи гербери няма да си признаят нищо.На тях все някой друг им е виновен!
хе хе хе

2013.03.29 | 19:51

7
Не забравяй ,че партията дето 70 год. подслушва и разработва всичко и всички е БКП-БСП хе хе хе!Всички останали в сравнение с нея са аматьори - тъй че ако не можеш да бъдеш точен , поне си мълчи. Или викни Нане да ти бий един шамар по вратооооо, па да ти млъкне простото устооооо хе хе хе.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини