Марин Райков: Няма да водим война срещу никого

  • 28 март 2013 13:01

  • 1634
  • 3
Марин Райков: Няма да водим война срещу никого
©

Нямаме намерение да водим война срещу когото и да било, включително и срещу определени финансови институции. Това каза премиерът Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май, запитан от журналисти днес по повод на подготвяните правила за управление на държавните дружества, предаде БТА.

Работна група ще направи анализ на ситуацията и когато се обедним около определени правила, те ще бъдат оповестени, каза Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май. В момента, в който работната група излезе с предложения за правила, ще научите къде са парите на държавните фирми, допълни премиерът.

Поисках да има ротация сред служителите на Министерството на вътрешните работи по време на изборите и имам дълбоко убеждение, че в МВР са разбрали моето желание за реална ротация, и то не на ръководния състав, а на хората на терена. Целта е да разсеем и последните съмнения, че искаме да произведем честни и прозрачни избори, каза Райков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1634 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.03.29 | 04:04

3
Незнам кой каква война води, но не разбутвайте обикновените и уж още уравновесени хора с вашите коментари или прогнози...Хората просто искат спокойствие, по-нормален живот и перспектива...Всички нормални хора разбират, че за да подскочиш, трябва да приклекнеш! Ама нашето стана лазене по корем вече много години....и много криво тълкувано от медии и всякакви там ...-лози!
Elle

2013.03.29 | 04:04

2
Samo genocid sreshtu naroda shte vodite

2013.03.29 | 04:03

1
ей прости хора който и да застане веднага бива оплюван кой ви знае какви некадърници сте ама нали сте зад мониторите никой не ви вижда

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини