Политолог: Безумна идея е да се иска държавният глава да бъде безпартиен

  • 27 март 2013 08:11

  • 967
  • 1
Политолог: Безумна идея е да се иска държавният глава да бъде безпартиен
©

Служебното правителство е обвинявано, че е второ правителство на ГЕРБ, като в същото време е критикувано, че не е съвсем на ГЕРБ. Това показва, че президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е намерил баланса, обяви в предаването "Денят започва" на БНТ политологът и юрист Даниел Смилов и допълни, че то е мишена и играчите на политическата сцена се упражняват да се целят в него.

Очакваме партиите да обявят своите програми. Политическият процес трябва да се измести към конструктивен диалог как ще се управлява страната, а не да се целят в едно служебно правителство, за което, докато обвиняват на кого е, ще му свърши мандата, коментира той.

Не знам кое повече ме притеснява - когато има открит политически и икономически конфликт или когато мирно и тихо играчите си разпределят блага зад гърба на хората, заяви социологът Живко Георгиев. По думите му, има напрежение в обществото. Надявам се изборите да дадат временна отсрочка от политически конфронтации, за да се даде време да започнат проблемите да се решават.

След като Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г толкова бързо премина от управляващ към човек извън парламента, някои политически лица, като Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, започнаха сериозни конфронтации срещу парламента. На тях, особено на лидера на РЗС, му се искат хората да забравят, че са били с правителството, смята политологът Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски. По думите й, служебното правителство е ничия земя, но е и на ГЕРБ, защото е избрано от президента, който е от ГЕРБ. Безумна идея е да се иска държавният глава да бъде безпартиен, заключи тя.

Последвайте канала на

967 1

Коментари 1

Добави коментар
Няма Разлика

2013.03.27 | 18:56

1
Какво значение има от коя партия е, като всички партиини конструктори в България са съученици и другарчета от Висшата Партийна Школа на МВР.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини