Петър Димитров към ГЕРБ: Не съм виждал такова арогантно лобиране

  • 21 юли 2011 12:01

  • 1164
  • 1
Петър Димитров към ГЕРБ: Не съм виждал такова арогантно лобиране
©

Така депутатът от Коалиция за България коментира предложенията за промени в Закона за защита на конкуренцията, внесени от Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, от ГЕРБ.

Според Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, увеличаването на членовете на КЗК от 5 на 7 е наложително, след като само за първите три месеца на 2011 г. има 780 обжалвания. По думите на депутата на ГЕРБ това е с близо 50% повече от миналата година.

Според Петър Димитров обаче, дебатите са доста противоречиви при положение, че само до преди една година е обсъждано точно обратното - да се намали броят на членовете. Представяте ли си фирма, която да събере висшето си ръководство и да го занимава с увеличаването на едно структурно звено с 2-ма души, запита той депутатите. Това е арогантно прахосване на време и ресурс на нацията, за да се занимаваме буквално с нищо, категоричен бе той.

Комисията има конкретни ангажименти, обсъждаме промените в ЗОП, явно не ви стига мнозинство в тази комисия и трябва да се бърза, за да се постигне в галоп, смята Петър Димитров. Във ваш личен интерес е да изтеглите този закон, обърна се той към вносителите и не превръщайте парламента в услужлив орган на нечии лични интереси, заключи Петър Димитров.

Когато дойде, правителството на ГЕРБ завари 0.75% усвояване на еврофондовете, а в този процес се прилага Закона за обществените поръчки и това е причината за законовата промяна днес, да се оптимизират процедурите и да тръгне работата, отговори му Искра Фидосова от ГЕРБ. Петър Димитров припомни за действията и съдбата на една друга политическа сила, която не присъства вече в активния политически живот.

Последвайте канала на

1164 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
симпатизант

2011.07.22 | 11:35

1
Другарю Димитров, стига с вашата арогантност. Пръснахте парите за Белене, а сега викате че други са арогтантни

Добави коментар

Водещи новини