Румен Петков: Станишев не ми е оказвал натиск

  • 26 март 2013 18:11

  • 1239
  • 3
Румен Петков: Станишев не ми е оказвал натиск
© Булфото

Не съм казал, че повече няма да искам да бъда депутат. При сегашната ситуация, има отговорности, които се поемат с всяко едно изказване и всяко едно действие. Вътре много ясно съм казал как виждам тези отговорности и своето решение съм го взел съвършено съзнателно. Това каза пред журналисти Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, който си тръгна по време на заседанието на Националния съвет на БСП, във връзка с това, че си е направил самоотвод.

"Това не е въпрос на натиск, като също съм казвал, че съм удовлетворен от това, че Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в ще води листата в Плевен, защото практически това беше и наше предложение. Разговорът, който съм водил със Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, не може да се брои като натиск. Когато отговорните политически партии тръгнат да решават определени въпроси, в това число и кадрови, под натиска на улицата, не мисля, че е правилна стъпка. Тези въпроси за БСП трябва да спрат още днес и да концентрираме целия си ресурс в подготовката и спечелването на изборите", посочи той.

Петков отхвърли съмнение, че си е направил самоотвод заради натиска на улицата и заради това, че хората не искат да има стари лица в политиката.  „Аз не съм убеден, защото само ние влязохме в тази тема. Аз не съм видял този млад човек - Костов да обсъжда в партията си такъв тип разсъждения. Обявил съм още преди един месец, че независимо в какво качество, ще работя с всичкия ресурс, с който разполагам в Плевен и в страната за спечелване на изборите”, посочи той. На въпрос дали са обновени листите на БСП, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в заяви: „Имаше различни изказвания в залата. Аз съм от 15-ина години в ръководството на партията и нямам непознат човек в листите”.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1239 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Az

2013.03.28 | 09:11

3
В пиянството на един народ този е тамадата.

2013.03.27 | 11:44

2
пияницооо с румен шилето уж не сте корумпирани и престъпници, а ви махнаха от листите. Това е признание от самата БСП, за предадено доверие

2013.03.27 | 11:44

1
Не става дума за предадено доверие, а за борба за кокала. Те чак социологичеси проучвания правили!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини