Протестиращи: Революцията предстои, няма да пуснем новите депутати в НС!

  • 26 март 2013 07:52

  • 8888
  • 49
Протестиращи: Революцията предстои, няма да пуснем новите депутати в НС!
©

Предстои общо събрание на "Орлов мост – движение за промяна". Там ще искам да се кандидатирам срещу Иван Костов и Бойко Борисов, заяви водачът Янаки Ганчев. Той показа и флайър със знаците на Орлов мост и каза, че авторите са от „ментето на Христо Стоичков“.

Това са толкова студенти, колкото аз съм капел майстор, заяви Ганчев и си обясни флайърите със синдрома Найден Зеленогорски в Плевен, където беше регистрирана „Коалиция за Найден Зеленогорски“, която на практика беше против него.

Лошата новина е, че ако ние не сме причината за това, което избухна. Истинската вълна на революцията предстои, заплаши Ганчев. Беше реализиран клин, който целеше разединение и подмяна. Този опит ще струва много скъпо на всички ни. Никой няма да признае тези избори, които идват. Няма да се разреши да влязат депутатите в парламента, закани се Ганчев.

Антон Димитров от граждански форум „Промяна“ заяви, че сред протестиращите са били наложени провокатори. Няма да допусна повече да се подмени вота на хората като се направи граждански контрол върху всяка секция. Бунтовете избухнаха на базата за сметките за ток

Ще запазя морал и ще бъдат такава каквато съм била досега, заяви една от координаторките на протестите Йоана Иванова, която се явява от „Движение за граждански контрол“. Желяз Турлаков, който се бори от години за правата на наркозависимите ще се яви от гражданската квота на РЗС заяви, че влиза в политиката, за да финализира тази борба. Аз ще създам фонд, в който се отделят процент от продажбата на тютюневи и алкохолни изделия за лечение на зависимите. Яне Янев не може да ми каже нищо, тъй като не съм член на партията, а на гражданската квота, заяви Турлаков.

Той обаче буквално беше нападнат от Янаки Ганчев, който каза, че партиите ще употребят всички, които влизат в гражданските квоти. Единственият ви шанс е да се отцепите, посъветва Турлаков лидерът на протеста на Орлов мост.

Нито един от представителите на различните лагери в протестиращите обаче не отговори на въпроса защо не се явяват заедно в една листа. С гнили круши компот не се прави, каза Ганчев, обръщайки се към Йоана Иванова.

Последвайте канала на

Novini.bg
8888 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар
пьись

2013.05.28 | 23:00

49
сега не е средновековието направете си партия явете се на избори и тогава ще разберете колко от народа стоят зад вас.престанете да пищите по улиците някой от вас дори нямат основно как ще управляват простият човек най лесно се манипулира с това което правите сега рушите само образа на страната навън ние и без това нямаме икономика като няма и инвеститори как точно ще се подобри живота в България що не почнете да мислите а не само да викате
123

2013.03.26 | 14:01

12
Живков да не е бил много образован но си имал начини да спряга руснаците и да им праща люти чушки в замяна на механизация , така че не всички трябва да са с висше купено умнико в България няма място за партии трябва народно управление!!!!
Николов

2013.03.26 | 13:50

4
Не засягайте младежта - цвета на нашата нация.От тях има достатъчно умни,можещи и учени личности,за разлика от вмирисаните бивши спящи,влачещи си краката пенсионери,които дремеха по цял ден в Парламента.
до Янаки, псевдоним "Ленин"

2013.05.28 | 23:00

48
Като те знам, Янаки, ще избягаш още при първата гръмнала пиратка, и ще се скриеш в .... министерския съвет или в парламента ))))))))
саш

2013.05.28 | 22:07

47
то нещо почна да ми намирсва цялото това нещо на герберска клетка с провокатори.

2013.05.28 | 22:07

46
В отговор на 35 - Патриция Ако си образован и с квалификация - трудът ти ще е оценен достойно. Ако си надувка,дето чака каймета за нема нищо - навсякъде ще си си роб. Затова и висите по улиците и чакате Гея и Бея да снесат, ама и оттам ще ви врътнат кранчето. УчИ, Патриций, държава те чака да я управляваш...:)))

2013.05.28 | 22:06

45
Iznos na revolucii,stariqt iztarkan nomer na Imperiqta na zloto, matu6kata vi Rusiq !

2013.05.28 | 22:06

44
Политическите партии са различните цветове на една и съща дъга над главите ни. Не зная тези протестиращи за какво се борят, но докато се делим на червени, зелени и жълти ще ни контролират както им е угодно.
VVV

2013.05.28 | 22:06

43
Ние не можем да протестираме-никога не сме го правили.Ние не можем да се обединим защото сме научени да не вярваме. Вдигнахме се и какво? Някакви келеши сега не могат да си разделят властта дето още я нямат. Започна се една дето сме я гледали 23год. И те се плюят, и се замерят с акита като политиците които са ни до болка познати. Може би всеки следващ ще знае,но те са първи- "ПЪРВИТЕ ПАДНАХА В КЪРВИ,ВТОРИТЕ СТАНАХА ПЪРВИ.
Гюро Михайлов

2013.03.27 | 14:05

34
Боко, Цоко, Плевела, Дянката- това е съвременната ДС и внедрените антибългарски агенти! Те продадоха, разграбиха и разрушиха страната! Сега се оказа, че няма проблем Енерго-про и ЧЕЗ да не увеличават тока. И щели да премахват преноса за чужбина. А у нас? Вън ГЕРБ от властта. Не и на Командири, Янки и всякаква друга подобна сволач.

2013.05.28 | 21:09

42
Червен боклук

2013.05.28 | 21:09

41
явно партиите яхнаха протеста и от справедливите искания в началото му нищо не остана. Само едни полудяли с вождишки амбиции уж протестанти , вманиачени в революциите тийнеджъри и взаимно обвиняващи се футболни агитки. Ако не беше жалко ,щеше да бъде смешно! И една пародия на политик , който не престава да бълва простотии и да се прави ,че народа му вярвал - Болен Волен.

2013.05.28 | 21:08

40
"Академичната общност на Софийския университет "Св. Климент Охридски" остро възразява срещу поредния опит на Националното представителство на студентските съвети да легитимира действията си, като използва името на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, се казва в официалната позиция на Алма матер. Оттам допълват, че Софийският университет "категорично се противопоставя на всякакви опити територията му да бъде използвана за инициативи с политически цели и с целия си авторитет ще отстоява своите академични традиции".

Добави коментар

Водещи новини