Нешка Робева: Студентите да не избират Стоичков, а да пораснат

  • 25 март 2013 08:03

  • 2598
  • 6
Нешка Робева: Студентите да не избират Стоичков, а да пораснат
©

Проблемът не е в Христо Стоичков, а в младежите. Ако те не могат да постигнат нещо, трябва да пораснат, а не да търсят популярни лица. Това заяви по Нова телевизия Нешка Робева.

Студентите не би трябвало да търсят авторитет сред спортистите, а от академичните среди, призова легендарната треньорка. Тя все още не разбира какво искат младите хора и цитира искането депутатите да бъдат по-млади от 35 години. Да проучат каква е световната практика и да видят, че депутати в утвърдените демокрации не могат да станат хора под 45 години.

Стоичков е велик футболист и не трябва да се занимаваме с него, заяви в студиото Васил Иванов Лучано. Не мисля, че политиката към младите хора могат да се правят с протести.

Последвайте канала на

Novini.bg
2598 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
С.

2013.03.26 | 06:02

6
Да, именно. Да не забравят да пораснат големи и умни, защото очевидно желанието им да получат "вишу" е обратнопропорционално на редица други качества. Не знам какъв човек трябва да си, че да избереш Стоичков като лице на протеста.. Като лице на някоя книжка с вицове или псувни - да, ама като лице на протест. Хората няма какво да ядат, а на Камата му през левия джоб кой е на власт. И ограничените студентчета, плодове на първото чалгаполоние в България, от чудене какво да правят всъщност правят само глупости. Отчитат дейност и искат да покажат, че ужким не са безразлични какво става.... Жалка картина. Трябва да се проведе по-скоро референдум за връщание в Османската империя, вместо парламентарни избори, които ще се превърнат в поредния политически фарс.

2013.03.25 | 14:39

5
Не само депутатите имат възрастов ценз( над 45г.) но и всички съдии . В БГ съдия се става директно от студентската скамейка след подходящо заплащане на когото трябва. По света, за да станеш съдия ти трябва многогодишна безупречна репутация и възраст 60г.Висшите съдии пък, освен това се и избират. У нас съдебната система е "главата, която се е вмирисъла" и от нея трябва да започнат промените. Иначе, който и да дойде на власт ще краде, защото знае, че ще му се размине.
666

2013.03.25 | 14:32

4
Добре им го каза Робева.Само дето студентите са същите бездарни кретени като Стоичков.Затова го избират...краставите кучета се надушват едно друго.
Радо

2013.03.25 | 14:32

3
Правилно им го е казала Нешка на студентите просто са избрали грешният човек. А къде бяха студентите през тези 3 години на управление на Герб в кръчмите на Студентски град правят си реклама на гърба на истинските протестиращи! Като падна премиера всички мишки наизлязоха а преди това и гък не казваха!

2013.03.25 | 11:21

2
Проблема е, че когато си гъз, търсиш лице. Намериха кой да изберат, той май е католик, или нещо друго.

2013.03.25 | 11:21

1
От кои среди г-жа Робева.Всички Ректори на по-големите университетите в БГ са агенти и доносници на ДС.

Добави коментар

Водещи новини