Студенти скочиха срещу Стоичков

  • 25 март 2013 06:21

  • 3169
  • 5
Студенти скочиха срещу Стоичков
©

Протестиращи, граждански движения и студенти от цялата страна скочиха срещу Христо Стоичков ден след като той стана водач на студентското движение „Орлов мост“.

Според тях подкрепата, която оказва футболистът на младежите от Националното представителство на студентските съвети (НПСС), е инсценировка, пише "Монитор". „Чрез ангажиране на платени спортисти се правят опити да бъдат подкупени млади хора“, заявиха вчера от младежкото движение „Българска пролет“.

Студенти от няколко български университета пък написаха остро отворено писмо срещу водачеството на Камата. “Не признаваме НПСС и избора му за водач на студентите – г-н Христо Стоичков. Призоваваме организацията да приключи с политическите си игри, за да не се наложи да я делегитимираме на улицата”, се заявява в писмото.

Стоичков бе публично заклеймен и от бившия треньор по борба Деньо Паскалев на вчерашния протест в Добрич. „Не му прави чест чрез познати схеми да манипулира хората“, каза Паскалев по адрес на футболиста. Той бил оглавил режисирано студентското недоволство, смятат и от Движението за граждански контрол, от което вече заявиха, че смятат да вкарат свои депутати в парламента. Досега били събрали 1500 подписа за участие във вота, отчетоха от информационния им пункт пред Народния театър. Междувременно в столицата се проведоха три протестни шествия, значително по-рехави от предишните недели. Около 200 души се събраха на протест във Варна, а в Пловдив – около 100. С викове „Мафия!“ пък около 50 протестиращи от Шумен затвориха вчера по обяд главния път Русе - Варна за десетина минути.

Последвайте канала на

3169 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2015.02.02 | 20:15

5
ХРИСТО СТОИЧКОВ МОЖЕ И ДА Е ВКАРАЛ НЯКАКВИ ГОЛОВЕ НА ВРЕМЕТО,АМА КАТО ЧОВЕК Е КРЪГЛА НУЛА......ОООО.......ЗЛОБЕН,АРОГАНТЕН,НЕВЪЗПИТАН,СЕЛЯНДУР.....ПРАВИ СЕ НА ГОЛЯМАТА РАБОТА САМО ЗАЩОТО ПРЕЗ 1994 ВКАРА ЕДИН ГОЛ И ВЕЧЕ СТАНА ГОЛЯМА РАБОТА...ЛИПСВА МУ СИНИЯ БУРКАН И СЕГА СЕ ПРАВИ НА ОПОЗИЦИЯ ДОКАТО ВСЯКА ВЕЧЕР Е ПРИ ДИКТАТОРА В БАНКЯ....ЛОШО...А КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ЧЕ ХОРАТА МОЖЕХА ДА ГО ЗАПОМНЯТ С ДОБРО..????АМА ТАКА Е...НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ
велизар

2015.02.02 | 20:14

4
Христо Стоичков може да е добър футболист,но за политик не става.Да си гледа спорта -или както е казано "всяка жаба да си знае гьола"
REAL

2015.02.02 | 08:18

3
Стоичков е по-умен от Станишев.

2013.03.26 | 08:38

1
Избърши си млякото около устата и тогава се опитвай да пишеш.Само от нашия град организираха 10 рейса да ходът да викат за Стоичков, и това ако не е простащина.То нашия футболен гений освен да псува друго не може.

2013.03.26 | 08:39

2
То си личи от 100 километра,че Стоичков е човек на диктатора-Българоубиец Борисов!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини