Меглена Кунева: Служебният кабинет е ГЕРБ - говорещ чужди езици

  • 22 март 2013 07:14

  • 1255
  • 11
Меглена Кунева: Служебният кабинет е ГЕРБ - говорещ чужди езици
© Булфото

Служебният кабинет всъщност е ГЕРБ - говорещ чужди езици. Смисълът на служебното правителство като поне малка корекция към справедливостта се загуби, коментира в интервю за БТА лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Тя очаква удари под кръста по време на предизборната кампания, но не се притеснява от тях. За да се съсредоточи върху кампанията, тя ще се откаже от втори мандат в обществения борд на БНП "Париба". Не е високомерна към социологическите проучвания, но е не им се доверява безрезервно. Ако видим резултатите на "Галъп" и на "Медиана", ще видим, че за три дни имаме ръст от 2.5 на сто - с този темп на изборите ще вземем пълно мнозинство в парламента, отбелязва тя.

Кунева не би се страхувала да поеме отговорност, като поеме премиерския пост, ако партията спечели изборите. Тя обаче е категорична, че няма да влиза в коалиции с ГЕРБ, БСП и ДПС. Вече са определени водачите на кандидат-депутатските листи и те по думите на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 няма да изненадат никого, но ще бъдат обявени след програмата, която ще бъде представена на 28 март. Основните моменти в платформата на Движението са дисциплинирана държава и голямо гражданско участие, растеж и бъдещето развитие на страната.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1255 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Реалист

2013.03.22 | 22:19

11
Брях, брях много Куневъди се навъдили бе. Искало им се лъжла и крадла да станела Премиер. Ами тогава всички заедно ще ни продаде и затвори държавата бе малоумни поддръжници на хлевоустата и кривоустата лъжкиня
И с дявола дори

2013.03.22 | 17:28

10
Само да е във властта и свирки би правила.

2013.03.22 | 17:28

9
Тая чува ли се какво говори?Щяла да има пълно мнозинство.Е...ти.Смях в залата.
Wizard

2013.03.22 | 17:27

8
Меглена Кунева премиер! Това е една достойна дама!
Росен Иванов

2013.03.22 | 17:27

7
Кунева е достойна, умна, интелигента и всичко, което е казала в текста по-горе е правилно и точно.

2013.03.22 | 17:06

4
Думи ,думи и само думи-ВЪЛКА КОЖАТА СИ МЕНИ НО НРАВА СИ НИКОГА.И тя е на принципа сега ме изберете пък после ше го духате подводно за да не вдигате прах. ха ха ха Смях в залата.Явно има много хора които са като маимуните дето помнят по 30сек.Маи непомниш кои закри 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуи или договорите с ЕРП-тата и т.н.Не драги не я искам във власта защото НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ К..ВИ НЕ СЕ ПРАВИ.И тая като всички останали управници трябва да е в затвора.Стига вече от псевдо родолюбци дето идват и само обещава светло бъдеще а като докопат власта смо си пълмят гушите

2013.03.22 | 17:07

6
хаха Глупости една след друга, чак вече ми става смешна, за каква точно се явява,з а светица ли??? да,ама не, помним й всичките глупости и сега хората най-много страдат именно от това, не може човекът, натресъл лошите договори с ЕРП-тата(най-болната тема в момента), да казва,че проблемът се е създал от сегашното правителство,айде,айде, да е мислила какво точно ще ни причини, втори път няма да стане!
bezcveten, ama s mnenie

2013.03.22 | 17:06

5
Абе хора, луди ли сте. Може ли комунягада стане либерал. Ако не е била комуняга, значи е била кариеристка, е това за какво става освен за боклука. Само тая не е била на трапеѝата и затова драпа на четири крайника за там. На мен ми писна от такива, а как на вас не е не разбирам, ама това си е риторичен въпрос
хе хе хе

2013.03.22 | 14:08

3
И тя като гейчето и Местан повтарят все едни и същи неща - всичко щяло да бъде манипулирано хе хе хе! Понеже най-големите манипулатори са комунистите- винаги са го правили и реципрочно си мислят ,че всички останали са като тях! Докато не изгоним комунистите и сатеритите им ДПС и Пръмова -Кунева от страната нищо добро не ни чака .Смърт на комуниста - свобода на народа!
Павлин

2013.03.22 | 14:08

2
Хммм дежурното плюене по форумите и тука е налице виждам - не само за Кунева естествено, срещу всички има поръчки като гледам новините и коментарите под тях. Кунева обаче ми се струва най-адекватния избор, поне най-точни изказвания прави, така че очаквам най-мощна да е кампанията срещу нея.
hah

2013.03.22 | 14:07

1
С това темпо щяла да има пълно мнозинство..опазил ни Господ от нея!!! Човек, който уж няма пари а ходи и харчи по скъпи зали и пресконференции не може да ме убеждава,че е чист играч, айде моля ви се..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини