Кунева: Борисов няма да е следващият премиер на страната

  • 21 март 2013 17:38

  • 7441
  • 56
Кунева: Борисов няма да е следващият премиер на страната
©

Шокирана съм от първото решение на служебното правителство, което, всъщност е вторият кабинет на ГЕРБ, да увеличи двойно тарифите за отразяване на предизборната кампания от обществените медии БНР и БНТ. Това заяви пред журналисти в Благоевград председателят на "Движение България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, предадоха от пресцентъра на партията.

Не може да се говори как трябва да се чуе гласът на хората, на новите партии, които биха могли да отразят гражданските протести, и в същото време да не им се оставя шанс. Това е арогантно поведение, смята Кунева. Тя допълни, че дори Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е нямало да си позволи да направи това. Грозно е, че си го позволи служебното правителство, но това само показва колко политически обвързано е с ГЕРБ. Те сякаш казват на хората: "Ще чуете само големите и стари партии, които имат субсидии. Ако не ви харесват - не гласувайте”, коментира тя.

Председателят на “Движение България на гражданите” определи като абсурдно предложението на служебното правителство в Изборния борд да участват неправителствени организации, които да са излъчени от партиите от вече разпуснатия парламент. Кунева пое ангажимент, че партията ще настоява следващото Народно събрание да приеме промяна в законодателството за намаляване наполовина на партийните субсидии.

По-рано в Кюстендил тя коментира намаляването на мандатите за областта и цялостната промяна на разпределението на мандатите в страната. Кунева изрази надежда, че не става въпрос за "предизборна математика", защото подобни схеми се усещат от хората и те ще отговорят подобаващо на управляващите.

Обещавам, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма да е следващият премиер на страната, той вече се отказа, каза Кунева. И БСП не могат да са – те работиха в тайни коалиции с ГЕРБ, а лидерът им не иска да поеме отговорност, заключи тя.

Последвайте канала на

7441 56

Свързани новини

Коментари 56

Добави коментар
zoro

2013.04.18 | 10:13

56
ами ако в дбг. наистина не си спазват устава за назна4аване на нови лица ''от долу на горе'' както обявиха, то най-добре ще е да не се явяват въобще на избори--нямат никъв шанс тогава. 4е кой нормален от пловдив примерно, ще гласува за някой си шоп бе, ало...!
МИРОН

2013.04.18 | 10:12

55
ПРОБЛЕМА С ЛИСТИТЕ НА КУНЕВА ТЕПЪРВА ИДВА! НЕ КАСАЕ САМО ПЛОВДИВ, ШУМЕН, БУРГАС, ЗАГОРИТЕ, А ЩЕ Е ПОВСЕМЕСТЕН! НЯМА НАЧИН ДА ОТГЛЕЖДАМЕ СОФИЙСКИ ДЕПУТАТИ , ЗА СМЕТКА НА МЕСНИТЕ КАДРИ--АБСУРД! И КОЛКОТО ПО-БЪРЗО ГО СХВАНАТ В ДБГ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ТЯХ!
ссср

2013.04.18 | 10:12

54
НЯМА ДА Е БОЙКО ТИКВАТА НИТО ТИ ДЪРТА КУ**О МАМКА ТИ МРЪСНА.........АТАКА И ВМРО ПОБЕДА
мн

2013.03.27 | 12:35

53
Червената простачка бая си е повярвала .

2013.03.27 | 12:35

52
Тая колко ми е мазна и долна, просто няма да я коментирам. Най-голямата лобистка в нашият парламент, дори по-голямо зло от ГЕРБ е тая некадърница и потомствена комунистка!

2013.03.27 | 12:35

51
е* си майката пачавра гнусна

2013.03.27 | 12:35

50
тая да не е род със станишев или някой друг комунистически боклук щото е толкова долна,крадлива и разсипница, че на такава ми прилича. отряза няколко милиарда със спирането на блоковете, сега какво търси тук не знам

2013.03.27 | 12:35

49
Другарко Пръмова, в демократично общество хората решават с избора си на кои политици да се доверят и съответно кой ще бъде техният премиер. Това поне трябваше да научите от европейските си воаяжи. Вие може да ОБЕЩАВАТЕ на Барозу в качеството си на yes sir, но изчакайте обещанията на избирателите в България. Защото те не са забравили, че ги нарекохте "недорасли за референдум". Хайде малко приличие!
Кихо-Михо

2013.03.27 | 12:34

48
хах :)) А Тя ли ще е следващия премиер на страната...те амбициите й вярно,че са такива,ама няма да я огрее, пили сме си хапчетата и повече за нея никога не бихме гласували,не че досега сме се лъгали да го правим,де :Р
Косе-Босе

2013.03.26 | 16:05

47
Тя пък Кунчето кво се е притеснила, тя си има пари да се явява по телевизиите,даже ще ни писне да я гледаме,пределно ни е ясно, пак някой ще я финансира..нали все такива добри хора се въртят около нея хахаха

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини