Ангел Найденов: Самозапалванията са знак към политиците

  • 21 март 2013 08:11

  • 930
  • 2
Ангел Найденов: Самозапалванията са знак към политиците
©

На въпрос в сутрешния блок на Нова телевизия защо сме свидетели на толкова много самозапалвания в последно време Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от БСП заяви, че ГЕРБ дълго време не са обръщали внимание на хората. „Когато един човек се самозапали с посланието, че няма два лева в джоба, това е знак към политиците, че нещата не могат да продължават по същия начин и трябва спешна промяна“, смята той.

Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, от ДПС е категоричен, че картината, която виждаме днес с горящите хора по улиците, не се дължи на стари фактори, а на управляващите от ГЕРБ. Затова трябва да се проведат едни избори, смята той.

По повод провеждането на честни избори Емил Василев от РЗС заяви, че е много различно това, което виждат партиите под честни избори и това, което виждат гражданите. „Партиите гледат на тези избори като затвърждаване на политическия елит, а гражданите – като искане за нови лица“, смята той.

На въпрос как ще се има доверие на случайните граждани, които ще влязат в изборните листи чрез кампанията, която провежда РЗС, Василев заяви, че те са копирали едно към едно модела от Консервативната партия на Великобритания и той има много ясни критерии.
Според Красимир Ципов ГЕРБ ще заложи на утвърдени специалисти в определена област, а не на случайни лица.

Найденов заяви, че БСП практикува подхода да привлича хора, които нямат политическа обвързаност отдавна. Ние не залагаме на хора с влияние, каза още той. Василев го репрекира, че ако БСП си мисли, че леви кадри като Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в и проф. Пантев са тези хора и че избирателите ще им ръкопляскат - много се лъжат и ще видят това на изборите.

За момента се запазва съмнението за провеждане на честни избори, защото нито проведените промени в Изборния кодекс, нито с действията на служебния премиер дават основание да мислим различно.

Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, заяви, че ДПС има сериозни партийни структури и се правят процедури, които да подберат хората, които да влязат в листите им. На въпрос какво мисли за скандала с проф. Константинов, той заяви че партийната пропаганда се прави по партийните форуми и подобен род внушения, като тези от Константинов, създават усещането за нечестни избори.

Попитан за обещаните работни места от БСП, Найденов заяви, че не става дума за наддаване с партията на Кунева, а за премереност. Може да се види къде могат да бъдат създадени тези работни места, уточни той.

Ципов заяви, че, за да се проведат честни избори трябва нормативна база и ясни правила, а ГЕРБ е осигурила именно това.

Според Карадайъ при два последователни мандата на ДПС във властта се е видяло кой си спазва обещанията и кой не. В края на управлението на ГЕРБ хората бяха по улицата, при нас това го нямаше, бе категоричен той.
 

Последвайте канала на

930 2

Коментари 2

Добави коментар
Валерия Дженева

2013.03.26 | 10:43

2
Найденов, защо не си отидеш в Димитровград при съпругата си, а си тръгнал да ставаш за смях вкл. и с любовните си забежки

2013.03.21 | 16:10

1
Абе другарю, я кажи кой обра спектяванията на хората при банковите фалити? Чувал ли си за това? На коя партия баха тези, които го направиха? Кой раздане предприятията по списък на некадърници, които ги съсипаха и продадоха на скрап? Ще ти помогна: твоята партия в сътрудничество със СДС. Не предопределихте ли с действията си разруха и стабилна бедност за години на пред? Какво ми се правиш на морален стожер сега. За какви ни мислиш? Ако имаш останало нещо като чест, по-добре не се показвай пред хората. Ако аз или хората около мен сме на близо, ще получиш заслужена храчка в лицето. Това заслужавате - крадци и предатели! В същност по законите на НРБ заслужавате друго.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини