Меглена Кунева: Не сме казали, че ще намаляваме данъците

  • 20 март 2013 09:07

  • 1953
  • 19
Меглена Кунева: Не сме казали, че ще намаляваме данъците
© Getty Images/Guliver

Благодарение на социологическите изследванията стана ясно, че нито Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, нито Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ще бъдат следващите премиери на България. Това заяви лидерът на „Движение България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 в сутрешния блок на БТВ.

По повод социологическите изследвания, според които партията ѝ бележи спад след протестите срещу монополите, Кунева заяви, че партиите поръчват изследвания. Ние не сме го правили, подчерта тя.

Имаме голяма задача пред себе си като общество и това е да няма никъде „калинки", добави Кунева. Тя припомни част от своята програма в предизборната президентска кампания през 2011 г. - борбата с политическия картел и монополите в икономиката. Зад всички тези неща продължавам да стоя, защото политикът не се люшка, добави тя.

От думите й стана ясно още,че цялостната кампания на "България на гражданите" ще бъде представена на 28 март. От партията вече представиха 31 предизборни обещания и намерения. Въпросът е какво избираш. Правителството на ГЕРБ избра зала "Армеец". Ние казваме, че нашият приоритет ще бъде образованието, училището, децата. Ние избираме тези проекти, които ще дадат разлика в едно малко населено място преди и сега. Спортните зали са приоритет в училищата, защото българските деца страдат от най-много заболявания", каза Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

ГЕРБ са абсолютно прави, когато казаха, че са увеличили в пъти парите за здравеопазване, само че ги увеличиха с пет министри, никой от които не знаеше какво прави, посочи Кунева.

За нас приоритет е спешната помощ, добави тя и обясни, че почти няма купен нито един нов голям медицински уред от типа на най-модерните, който да не е с европейски средства.

Не сме казали, че ще намаляваме данъците. Но данък лихва беше абсолютно несправедлив, а когато има една несправедливост, тя трябва да се поправи, обяви лидерът на „България на гражданите".

Последвайте канала на

1953 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
Zlatina Todorova

2013.04.12 | 12:55

19
ама кунева е най-долната престъпничка която толкова много договори подписа в ущърб за държавата а сега обвинява герб и вие хора я подкрепяте,оле оле , накъде отива този свят.тази жена дава само напразни обеащния само и само да прибере крупна сума , не го ли осъзнавате това
фея

2013.04.12 | 12:55

18
Как може да бъдете толкова плиткоумни-венцехвалите тази, която подписа затварянето на реакторите в Козлодуй и затова сега ще са високи сметките. Какво направи в европарламента? - нищо, само си получава- ше голямата заплата. Тя не можа да преглътне, че Бойко Борисов не я остави да бъде комисар и оттогава търси отмъщение, също като Слави Трифонов- службо- гонци! Тя е била на масата на БСП, а сега се пише демократ.Боже, каква наглост
Валента

2013.03.23 | 00:12

17
Ето, тази се показа пак! Когато e била в европейския парламен защо не направи нищо за българи? Сития на гладния ли ще помогне.? Не й е срам и да дава обещания.Безсрамна жена и подъл политик. Какво да кажеш затакава , тя е същата като Станишев. Само ще обещае за да се добере до кокала, а след това пак същото. Не може, няма как и т.н. Не й вярвайте. Жалко за народа.
svejarov

2013.03.23 | 00:12

16
Кунева направи най-много.Влязохме в ЕС договори 13,5 милиарда.за съжаление от ГЕРБ ги украдоха и не направиха обещаните пътища...Всичко изкрадоха чрез техните фирми ...унищожиха образованието -въпреки ,че имаше пари от ЕС за него.....
krassimir

2013.03.23 | 00:12

15
Много точен и ясен коментар на Кунева. Без лакърдии и празни обещания. Колкото и да я плюят предимно партийни драскачи, тя си остава най добрата алтернатива в дясното политическо пространство и надежда де излезем с разум от кризата. Борисов с простата си политика изкара хората на улицата от безпаричие и переспектива и сега пак нагло си иска властта. БСП няма успешен мандат през последните 23 години и не вярвам, ако дойде на власт, да оправи нещо. Напротив по скоро би влошил състоянието на страната ни. Така че вярвам в интелекта и нюха на българина.

2013.03.23 | 00:11

14
Курвата нищо не е направила за държавата
МРАЗЕ-ПРАЗНОГЛАВЦИТЕ

2013.03.22 | 11:35

13
ЕВРО-КУРВЕТИНА-търкаля се с Барозу и евро-банко-монополите и сега дойде с пълните си джобове да ни трови и тя живота-ЧЕРВЕНА ОТРЕПКА! НИКОЙ НЕ ТИ В Е Р В А - ДОРИ И ТВОЯ ЦАР!!!!!!! ТА НИЕ ЛИ ? ЧЕРВЕНА ГАД! ДОЛУ КУР-НЕВИЦА!

2013.03.22 | 11:35

12
Никой да не е посмял да гласува за тая курветина
Bissera

2013.03.22 | 11:35

11
Точно за Кунева ще гласувам. Харесва ми как върви от малкото към голямото - 31 точки, после предизборната програма. Да разберем кои са им приоритетите. Харесват ми приоритетите. Най-вече грижата за децата.
Wizard

2013.03.22 | 11:34

10
Меглена Кунева премиер!

2013.03.22 | 11:34

9
на мен ми харесва кунева говори с осъществими цели не като останалите с големи обещание а накрая нищо и си мисля до сега никога не съм гласувал ама мисля че този път ще си дам вота и без това се оказава че с тия мъртви души може и други да са си го взимали до сега

2013.03.22 | 11:34

8
Ти първо се научи да пишеш правилно че ако твойта Кунева го прочете това което си написал ще умре от срам за неграмотния си електорат.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини